hits

helenawe

Ting å gjøre med fuckboys:

 • Publisert: 11.01.2018, 15:28
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Det finnes mange psyko mennesker der ute, og jeg er en av dem. Og det finnes mange drittsekker og fuckboys der ute, og jeg har møtt på dem. Jeg liker ikke at folk fucker med meg, og jeg blir så sykt hevngjerrig. Greia med fuckboys er at det hjelper ikke å prøve å såre dem, for de bryr seg rett og slett ikke. Derfor må vi finne ting de bryr seg om, for at de virkelig skal få svi for å ha såra deg. Så derfor har jeg laget en liste over hva du kan gjøre. Jeg har ikke gjort alt selv, jeg er ofte tøffere i kjeften og tankegangen min. Men her er i hvert fall lista over ting jeg enten har gjort eller tenkt på at jeg kan gjøre. Aldri la noen fucke med dere!

  Punktere bilen hans. Hvis han har bil er denne genial. Sykt kjipt for han å komme ut og se at bilen hans er punktert.

  Knulle bestekompisen hans. Hvis du ikke bryr deg om ryktet ditt, så hvorfor ikke? Jeg er en person som har veldig lett for å gjøre alt for å ødelegge for andre, også glemmer jeg å tenke på at jeg kanskje ødelegger mest for meg selv. Så tenk dere godt om før dere gjør dette. Jeg har forresten ikke gjort det.  

  Lat som du er gravid. Altså hvor mange gutter har ikke noia for at du skal bli gravid da. Men dra den langt, lat som du tok abort og aldri fortell han at du bare fant det på. 

  Ring på leiligheten hans midt på natta og dra før han ser deg. Gjør dette fler ganger. Plag han gjerne hver natt. 

  Send en brukt tampong i posten. Tror dette er min favoritt. Jeg har aldri gjort det selv, men om du har baller til det, så gjør det. Dette er så sykt ekkelt, men så sykt fortjent. Hvis dere ikke vil bruke deres eget blod, bruk konditorfarge eller saft. Det ser ekkelt ut uansett. 

  Hell et malingspann over bilen hans. Hvis han har bil. Hvor morsomt er det ikke hvis han plutselig ser bilen sin i en annen farge enn det den var. 

  Inviter han på dobbeldate, ta med en annen gutt og spør han hvor hans date er. Dette må du gjøre med engang du skjønner at han er fuckboy, mens han fortsatt er snill. For hvis han faktisk blir med på date så er dette sykt lættis. Få han til å tro at du er daten hans, for så å ta med en annen isteden og spør hvor hans date. Så driter du han skikkelig ut. 

  Ignorer han. Dette er nok det beste tipset, men samtidig det kjedeligste. Jeg klarer i hvert fall ikke å ignorere noen, og hvis jeg først ignorer noen så er jeg virkelig ferdig med han. Ikke ring, send snap, melding eller lik noen av bildene hans på instagram. Men mest sannsynlig bryr han seg ikke uansett. 

  Del gjerne innlegget videre, så vi blir kvitt fuckboysa. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 9 kommentarer
 • 9 kommentarer

  Stephanie Lovell

  11.01.2018 kl.16:01

  hehe feter pukter jeg kan også være hevngjerrig i tanke gangen men er den som lett ignorerer de og jeg er veldig flink til å si det jeg mener og jeg treffer fort ømepunkter som setter spor siden er sannheten i det jeg sier :p digger innlegget digg ;)

  Helena Westergren

  11.01.2018 kl.16:04

  Stephanie Lovell: heldig!! jeg er flink til å si hva jeg mener, men klarer ikke slutte å snakke fordet hahah

  Stephanie Lovell

  11.01.2018 kl.16:16

  det er så viktig det å det er kjempe bra det liker mann :)

  Kristine Larsen

  11.01.2018 kl.16:28

  Hahahahha så morsomt innlegg! Vi alle har vært borti sånne, de er nok kommet for å bli </3 få det bort

  Beautyadd

  11.01.2018 kl.19:40

  Haha, genialt innlegg! Hadde alle gått etter skikkelige menn og bare latt fuckboysa være for seg selv hadde man blitt kvitt de. Uten oppmerksomheten hadde det ikke vært mye igjen av de!

  Linda Kristin Lie

  11.01.2018 kl.20:33

  Haha, jeg lo godt når jeg leste dette xD

  Sena bathi

  11.01.2018 kl.21:48

  Hahahah så sykt morsomt å lese dette😂 Må nok punktere bilen dems... Har møtt alt for mange fuckboys

  Janne Haukom Breland

  12.01.2018 kl.00:52

  Oi, noen av punktene var nå veldig drøye da;) Hehe. Beste hevnen er å gi faen;-)

  sarajaneeth

  12.01.2018 kl.06:15

  hahaha, dævver! liker hvordan du skriver :D skikkelig rett frem! u go girl ;*

  Skriv en ny kommentar