hits

helenawe

I dag tok jeg bussen

 • Publisert: 22.01.2018, 16:20
 • Kategori: Hverdag
 • I dag gjorde jeg noe uvanlig. Eller, uvanlig for meg, sikkert ganske vanlig for alle andre. Jeg dro til byen før klokka 12! Ikke bare dro jeg til byen, men jeg tok bussen også. Så kjøpte jeg iskaffe på Deli de Luca og satt meg ned og blogga. Jeg blir så sliten av å aldri være alene, så noen ganger må jeg bare ut å gjøre noe alene.

  Etter jeg fikk lappen så tar jeg aldri bussen lenger, men akkurat nå har bilen min både snødd ned og fryst fast(låsen har fryst seg fast), så i dag tok jeg bussen. Det gikk fint, selvom systemet har forandra seg en del siden jeg pleide å ta bussen. Plutselig kan man både kjøpe billett på telefonen og gå på bak på bussen, hahah. Apropos gå på bak, jeg liker ikke det systemet? Det er jo så sykt irriterende å kjøpe billett når det ikke kommer kontroll. Men hvis jeg ikke kjøper billett, så klarer jeg ikke å slappe av ordentlig på bussen fordi jeg er redd for at det skal komme kontroll. Men det gikk fint, og problemet oppstod ikke før jeg skulle ta bussen hjem og ikke fant bussholdeplassen. De har tydeligvis bytta plass, og tilslutt måtte jeg løpe over brua til neste bussholdeplass fordi jeg ikke hadde tid til å finne den. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 9 kommentarer
 • 9 kommentarer

  Janne

  22.01.2018 kl.19:16

  Hehe ja det endrer seg stadig. Likte spesielt det siste bildet med den teksten :D

  Bitte-Louise

  22.01.2018 kl.20:03

  Stadig endinger men håper du for en nydelig mandags kveld :D

  Kristine Larsen

  22.01.2018 kl.21:10

  Deilig med en forandring i blant <3 jeg har selv ikke lappen, så kolelktiven er min bestiieee

  Helge

  22.01.2018 kl.21:20

  Sjelden jeg tar bussen. Den er blitt dyr - 45 kr, dvs ca like mye som 3 liter bensin. Det er sikkert mange som frites til og snike på bussen nå. Så det er bra med kontroll og den bota man må ut med da svir. Ting forandres fort i byen, syns det blir flere og flere spisesteder. Noen klarer seg mens andre går under.

  Kampen om kundene er stor. Det er nok av snøballer på 4 hjul bortover har jeg sett. Bare speila som forteller hva det er. Du burde kanskje måke den frem og ta det som trening.

  Elza E.

  22.01.2018 kl.22:37

  så fine bilder!

  Linda Kristin Lie

  22.01.2018 kl.23:44

  Haha, det har ikke jeg fått med meg at man kan gå på bakerst i bussen og kjøpe billett på mobilen? xD

  Madde

  23.01.2018 kl.10:35

  Syns det er smud at man kan kjøpe billett på mobilen så man slipper å lete seg ihjel etter småmynt. Eller, små og små, det har jo blitt ganske dyrt. Og ikke bare litt heller, det føles vondt å bruke de på en liten busstur. Plutselig blir den kaffen man kjøper i byen dobbelt så dyr, og det svir litt ekstra på samvittigheten å kose seg. Hehe. Forresten, i Stavanger koster det 18,- for studentbillett, og det burde generelt ikke koste noe mer enn det for en billett. Det føles jo faktisk dyrt nok ut i seg selv, men det kan jo ikke sammenlignes med bortimot 50,- for ÉN tur som det koster i Drammen.. Men ja, hahah. Det så i hvert fall veldig deilig ut med alenetid!! xDxD

  Iselin Renée

  23.01.2018 kl.14:14

  Hørtes koselig ut :) Lenge siden jeg har tatt bussen også, ting endrer seg fort :O

  Hellaaaa

  23.01.2018 kl.17:42

  fine bilder :)

  Skriv en ny kommentar