hits

helenawe

Sykehuset og Kongsberg

 • Publisert: 17.03.2018, 22:15
 • Kategori: Hverdag
 • I dag både dusja jeg, sminka jeg meg og var ute til 12. Det skjer ikke så ofte. Men bestefar ligger på sykehuset, så jeg skulle besøke han. Bestefar har alltid vært verdens beste og snilleste person, som har gjort alt for meg og virkelig forguda meg. Men nå er han dement og ganske nære døden egentlig. Så det er ganske mange dager det ikke er hyggelig å besøke han lenger. I dag var virkelig en av de dagene. Han ville at jeg skulle løfte han opp og var veeldig sur på meg. Bestefar har aldri noen gang vært sur på meg før de siste månedene, så det er veldig uvant og skikkelig trist. Jeg prøver likevel å besøke han en del, og tenke at det bare er sykdommen hans som gjør det. Men det er likevel veldig vondt, og det knuser virkelig hjertet mitt å se at han ikke har det bra.

  Heldigvis er neste avsnitt litt hyggeligere. For etter at jeg hadde vært hos bestefar på sykehuset, dro jeg på besøk til lillebroren min. Han har fått seg leilighet i Kongsberg. Jeg har grua meg en del til at han skal flytte, jeg synes egentlig at Kongsberg er litt for langt, haha. Men han har beroliga meg og forsikra meg om at han kommer hjem når som helst hvis jeg trenger han. Og det var ikke så langt å kjøre likevel. Leiligheten var sykt fin, og han inviterte meg til innflytningsfest allerede neste helg. Eller... jeg inviterte kanskje meg selv. Så nå gleder jeg meg veldig til innflytningsfest og til å sove hos lillebroren min. Han og kjæresten hans har forresten verdens søøøteste hund, Tufsa. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 2 kommentarer
 • Melodi Grand Prix

 • Publisert: 11.03.2018, 14:48
 • Kategori: Hverdag
 • De siste årene har jeg fått billetter til MGP av onkel til jul. Det betyr ikke bare billetter til MGP, men en hel dag i Oslo, med middag, dessert, MGP og Texburger på vei hjem tilslutt. Så derfor måtte jeg ta flyet fra Stavanger tidlig i går og møte familien min i Oslo. Det gikk veldig greit, og det var ikke noe problem å reise rett fra Stavanger. Faktisk betalte jeg mindre for fly og tog til Oslo enn broren min måtte betale for bompenger til og fra Drammen og parkering i Oslo. 

  I år var det onkel, kusina mi, fetteren min, lillebrødrene min og jeg som var med. Vi spiste på Jensens Bøfhus, min favoritt resturant. Jeg elsker desserten der!! Sjokoladekake som er flytende inni og is med nøtter. Men til min store skuffelse hadde de gjort sjokoladefondanten mindre. Men jeg koste meg masse. Hele dagen. Jeg er også veldig fornøyd med at Alexander Rybak vant, nå tror jeg at det blir veldig spennende å se Eurovision i år. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 15 kommentarer
 • Fra lufta

 • Publisert: 10.03.2018, 16:07
 • Kategori: Hverdag
 • Det er noe magisk med å fly. Jeg har aldri skjønt meg på mennesker som hater å fly. En ting er mennesker med flyskrekk, men de som bare synes at det er kjedelig. Dette finnes ikke kjedelig. Jeg tror denne flyturen er på topp 3 av alle flyturene jeg har hatt. Å fly om dagen er virkelig noe spesielt. Jeg har tre seter for meg selv. Flyr alene. Bare meg og mine egne tanker. Og den utsikten. For et landskap vi har i Norge. Jeg føler meg fri her oppe. Jeg klarer å slappe av. Tankene mine får endelig hvile litt. For jeg kunne ikke gjort noe annet. Jeg kunne ikke rydda rommet. Jeg kunne ikke dratt på trening. Jeg kunne ikke gått med søpla. Jeg kunne ikke gått ut for å prøve å ta bilder. Jeg kan sitte her med god samvittighet. Og det er så fantastisk følelse. Det eneste i verden jeg bekymrer meg for akkurat nå er at jeg skal glemme kofferten min når jeg går av flyet. 

  Stavanger har virkelig vært bra for meg. Jeg føler endelig at jeg har litt energi til overs. Jeg har hatt det bra. På ekte. Og jeg håper virkelig at denne følelsen varer, i hvert fall en liten stund.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 11 kommentarer
 • Waste no time

 • Publisert: 09.03.2018, 20:36
 • Kategori: Hverdag
 • Åh, jeg elsker Stavanger! Byen er så fin, og jeg er i så godt humør når jeg er her. Dette er siste dagen min, i morgen tidlig skal jeg fly hjem. Men heldigvis kan jeg komme på besøk til Madde og Nic når jeg vil. Nå skal vi spise lasagne, og senere i kveld skal vi en tur på byen. Jeg bestilte faktisk flybillett til tidlig i morgen, selvom jeg egentlig ikke kunne bli lenger enn til i dag, for at jeg skulle rekke å dra ut på byen her i Stavanger, haha. Kanskje jeg angrer i morgen tidlig, men det går bra. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 16 kommentarer
 • Stavanger

 • Publisert: 06.03.2018, 20:00
 • Kategori: Hverdag
 • Nå er jeg i Stavanger, jeg kom hit i går kveld. Jeg besøker venninna mi og kjæresten hennes som bor her, Madelen og Nicolai. Flyturen og alt gikk bra, jeg fikk med meg all bagasjen gjennom sikkerhetskontrollen, som jeg var litt redd for. Fordi jeg hadde bare bestilt håndbagasje, og hadde med meg mye mer enn 10 kg, og en del som var flytende. Men alt gikk bra. I hvert fall helt til jeg skulle gå av bussen i Stavanger. For jeg vlogger hele turen, og da jeg skulle gå av bussen var jeg så opptatt med å prøve å filme at jeg gikk av bussen, så jeg glemte kofferten min på bussen. 

  Så i dag har Madde ringt rundt for å finne kofferten min, men ingen hadde funnet den. De fant den heldigvis tilslutt. Og Nicolai fikk lånt en bil så vi fikk kjørt til Madla og henta den. Herregud, for et styr. Jeg var ganske redd for å glemme kofferten min da jeg gikk på bussen, så jeg kriga for å komme på bussen først, sånn at jeg kunne sitte i setet rett bak koffertene. Likevel klarte jeg å glemme den. Heldigvis har jeg fått den tilbake nå. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 23 kommentarer
 • Burdagsfeiring

 • Publisert: 05.03.2018, 19:55
 • Kategori: Hverdag
 • På lørdag var jeg i bursdag til Tatiana. Jeg er helt elendig til å oppdatere bloggen noen ganger, så jeg har ikke rukket å blogge enda. Men jeg startet i hvert fall dagen hos Selin, hvor vi spiste pizza og fiksa oss sammen. Eller, Selin fiksa seg, og jeg dusja. Så tok vi bussen til byen, møtte jentene og spiste på Jonas B. Jeg dro ut i joggedress, orka ikke å pynte meg så tidlig. Så jeg ble med Mariel hjem og skifta og sminka meg, før vi tok bussen ned igjen til Tatiana, hvor vi hadde vors før byen. Jeg er ikke så glad i å være på steder med ukjente mennesker, så jeg grua meg faktisk litt. Men det gikk veldig bra, og jeg hadde det kjempegøy. 

  Nå skal jeg faktisk til Stavanger en tur. Akkurat nå er jeg hos søstra mi i Oslo, kjæresten hennes er så snill at han skal kjøre meg til Gardemoen, så søstra mi lagde middag til meg. Så skal jeg fly til Stavanger klokka 22.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Innspilling av reklamefilm

 • Publisert: 02.03.2018, 00:43
 • Kategori: Hverdag
 • I dag har jeg gjort noe veldig gøy. Jeg har vært med på å spille inn en reklamefilm for Melange, med Axel Hennie som regissør. Axel Hennie var såå flink med barna. Og både mamma og Kristoffer og Johanna(småsøsknene mine) var også med. Det ble en lang dag, vi holdt faktisk på i over 10 timer.

  Reklamen får dere se etterhvert når den begynner å sendes. Jeg synes det er så utrolig gøy å drive å filme og lage TV og sånn, så jeg koste meg, til tross for at dagen var lang, og at det var sykt kaldt. Og ikke bare fikk vi betalt, men vi fikk også gratis pølser og boller, så da er jeg fornøyd. Og mormor var fornøyd da jeg kom hjem med masse Melange. 

  Etter 10 timers innspilling rakk jeg å komme hjem, dusje, sove fem minutter, også dro jeg for å møte Selin. Vi skal i bursdag på lørdag, så vi måtte finne noe å ha på oss. Jeg hadde også sykt lyst på tyrkisk mat, så vi tok en tur til Cappadoccia og spiste Adana kebab. Og ayran. Jeg drakk to ayran. For dere som ikke vet det så er ayran en tyrkisk drikke. Det er yoghurt naturell, vann og salt. Det høres sykt ekkelt ut, og jeg tror ikke så mange norske liker det. Men jeg elsker det. En gang jeg var i Tyrkia bestilte jeg fem ayran til maten, haha. 

  Siden innspillinga startet tidlig i dag måtte jeg stå opp veldig tidlig. Men selvfølgelig sovna jeg ikke før sent, så jeg har bare sovet to timer i natt. Jeg misunner virkelig mennesker som fungerer så tidlig på morgen, og synes at det går greit å våkne så tidlig hver eneste dag. Jeg ser rett og slett ikke noe mening med livet om jeg alltid må våkne så tidlig. Men jeg kjenner det virkelig på kroppen at jeg bare har fått to timers søvn, så nå skal det bli så deilig å sove. God natt ❤️

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 13 kommentarer
 • Biltur og angst

 • Publisert: 24.02.2018, 01:18
 • Kategori: Hverdag
 • I går tok jeg tre sovepiller før jeg skulle sove, og jeg har aldri sovet så godt før noen gang! Jeg våkna ikke en eneste gang i løpet av natta, og våkna ikke før etter ganske mange alarmer hadde ringt i dag tidlig. Men det negative er at jeg var så sinnsykt trøtt da jeg våkna i dag tidlig, selvom jeg hadde sovet 10 timer. Men det var virkelig verdt det, for det var så deilig med litt ordentlig søvn. 

  I dag har jeg, mamma, Oddy og Kristoffer vært en tur på besøk hos lillesøstra mi som bor litt utenfor Oslo. Der fikk vi servert nachos med ostedipp, guac, og litt forskjellig. Det var så utrolig godt, og jeg spiste som vanlig altfor mye. Likevel ville gjerne jeg og Kristoffer stoppe på Ikea på vei hjem, for Kristoffer ville ha donuts og jeg hadde egentlig bare lyst på.. noe(?). Kristoffer er forresten verdens søteste. Da jeg gikk blant masse mennesker istad, kom han og henta meg, tok hånda mi og sa "kom, Helena, det er mange mennesker der, du får angst da".   Forresten! Jeg får alltid skikkelig angst når jeg kjører bil, og spesielt hvis vi skal kjøre bil langt. Ikke når jeg kjører selv, men når jeg sitter på. Men i dag kjørte vi hele veien fra Drammen til Oslo og tilbake igjen, uten at jeg fikk angst en eneste gang. Det er sykt til å være meg. Jeg vet ikke om det er på grunn av pillene mine, fordi jeg satt foran eller fordi jeg bare hadde en bra dag. Men jeg klarte til og med å lukke igjen øynene og slappe av litt, til og med være på telefonen. Og til vanlig må jeg alltid følge med på veien hele tiden, og det blir enda verre hvis jeg lukker øynene eller ser ned slik at jeg ikke har kontroll. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 12 kommentarer
 • Jeg var på radioen

 • Publisert: 15.02.2018, 23:55
 • Kategori: Hverdag
 • I går fikk jeg en telefon fra NRK, som hadde fått med seg innleggene på bloggen min og ville ha meg med på morgensendingen på radioen i dag. Jeg tror ikke jeg tenkte helt klart da jeg svarte, for jeg svarte ja uten å tenke meg om. For det første har jeg aldri vært på radio før, og for det andre så er det ikke helt min greie å stå opp klokka 5. For det tredje så har jeg skikkelig angst for å dra på sånne steder, finne frem alene og snakke med ukjente mennesker. Heldigvis ble Selin med meg, så akkurat den biten gikk veldig bra. Vi kom inn dit, ble møtt av en sykt kul kar som snakka med oss mens vi venta og da intervjuet starta gikk det veldig fort og greit. 

  Jeg er glad for at jeg gjorde det, det var en morsom opplevelse. Men aller mest er jeg stolt over meg selv for at jeg faktisk gjorde det, for at jeg sa ja og ikke nølte. Neste gang vil jeg på TV, haha.   Men jeg måtte opp klokka fem i dag tidlig, og sov bare to timer i natt. Jeg sovna 45 minutter på sofaen til mamma da jeg kom hjem, men så ble jeg nødt til å dra på jobb. De 45 minuttene gjorde i grunn bare vondt verre. Så nå er jeg ganske klar for å sove. Og jeg skal sove leeenge. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 29 kommentarer
 • Valentines date

 • Publisert: 15.02.2018, 02:08
 • Kategori: Hverdag
 • Happy valentinesday ❤️ Jeg henger litt på etterskudd, for jeg kom akkurat hjem. I år har jeg hatt den beste valentines daten jeg kunne hatt. Jeg har vært på Lizzis Pizza og spist pizza sammen med Selin og Mariel, mine aller beste venninner. Jeg er sykt takknemlig for at jeg har de i livet mitt, og for alt de gjør for meg. De er mer verdt enn noen gutt i hele verden, og det finnes ikke et annet menneske jeg heller ville feira valentine med enn disse jentene. Måten de har forsvart meg i kommentarfeltene de siste dagene er også helt sykt. Det er ekte venner det!! 

  Akkurat nå er jeg hos mamma sammen med Selin. Jeg skal på radioen i morgen tidlig, så vi skal sove her i natt. Både jeg og Selin er helt ubrukelige når det kommer til å våkne av alarmer, vi kan seriøst sove over 30 alarmer uten å våkne, så vi tenkte det var greit å sove her hvor noen kan vekke oss, når jeg tross alt skal på radioen. Men nå er det under 3 timer til jeg skal opp, så jeg er nødt til å prøve å få litt søvn. God natt.

  Hva gjorde dere på valentines day?

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 21 kommentarer
 • Bursdagsfeiring

 • Publisert: 11.02.2018, 18:54
 • Kategori: Hverdag
 • I går var jeg i Sandefjord, på bursdag hos Stina. Jeg har aldri vært hos henne før, så det var veldig gøy å se hvor fint hun faktisk har det. Og ikke minst hvor utrolig fint hun hadde pynta til bursdagen. Jeg tror aldri jeg har vært i en så gjennomført bursdagsfeiring før. Det var ballongbue, sjokoladefontene, cupcakes, rosa makroner, jellyshots, velkomstdrink og ballonger overalt. Det var kjempekoselig, og jeg er veldig glad for at jeg ble invitert.

  Vi dro hjem ganske tidlig, og var så heldig å bli kjørt til Drammen. Så da bestemte jeg meg for å dra ut på byen i Drammen, siden jeg først var ute, og resten av vennene mine var ute i Drammen. Så da møtte jeg Selin, Mariel og Libaan, og koste meg resten av kvelden sammen med dem. For en bra kveld. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 31 kommentarer
 • Et døgn i Oslo

 • Publisert: 05.02.2018, 00:54
 • Kategori: Hverdag
 • Dette har vært et ganske sykt døgn, og jeg har rett og slett ikke rukket å blogge før nå. Jeg finner på så mye rart, dere som følger meg på snapchat har sikkert fått med dere hva jeg fikk for meg å gjøre i går, men jeg tenkte å fortelle mer om det i et eget innlegg.

  Jeg og Selin dro som sagt til Oslo. Der vorsa vi hos Sara, sammen med et par venninner av henne, før vi dro ut på byen. Vi dro til et sted som heter Angst. Hvem kaller et utested for Angst??? Men det var ganske bra og vi koste oss så mye. Vi har en sånn greie med at jeg og Sara alltid mister hverandre på byen, det gjorde vi denne gangen og. Så jeg og Selin endte opp på et nach på Majorstuen. Jeg hater nach, hater å sove borte og drar alltid hjem, men i går var det faktisk skikkelig gøy. Mer om det senere, haha. 

  Så i dag våkna jeg og Selin på majorstua, gikk til Bogstadveien og spiste på Burger King. Så tok vi trikken til Oslo S, og så gikk det opp for meg at jeg hadde mista lommeboka mi. Selin fikk ringt til Burger King og fant ut at den lå der, så da var det bare å ta trikken tilbake igjen til Majorstua, hente den, og ta trikken tilbake til Oslo S.   FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 10 kommentarer
 • Stoppa av popo

 • Publisert: 03.02.2018, 15:57
 • Kategori: Hverdag


 • I går kjørte jeg lillebroren min til vors i Hokksund, og skulle hente han igjen på byen. Så jeg bestemte meg for å hente Selin på jobb, og tok henne med meg litt rundt for å ta bilder i mellomtiden. Det var sykt kaldt, og det var en større jobb enn vi hadde sett for oss. Vi ble også stoppa av politiet, med blålys. Jeg bæda og trodde jeg hadde gjort noe galt. Men jeg måtte bare blåse, og alt var greit. Det var egentlig litt kult, for jeg har aldri blitt stoppa av politiet før, og nesten følt at det har vært helt unødvendig å ha lappen i det hele tatt. 

  I dag sov jeg helt til halv 3, så jeg har egentlig ganske dårlig tid. Jeg og Selin skal til Oslo for å besøke Sara. Men jeg må både dusje, sminke meg og sette på negler før vi drar. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 12 kommentarer
 • Tusen takk

 • Publisert: 02.02.2018, 18:09
 • Kategori: Hverdag
 • Tusen takk for fine kommentarer på forrige innlegg. Jeg blir faktisk helt rørt av tanken på at dere har tatt dere tid til å skrive så fine kommentarer til meg. Jeg setter utrolig stor pris på det, og tar de virkelig ikke forgitt på noen som helst måte. Jeg tror faktisk ikke dere forstår hvor mye det betyr for meg å få sånne fine kommentarer. Jeg vet ikke helt hvorfor det betyr så mye som det faktisk gjør, men jeg tror kanskje at jeg blir så glad for at det finnes så snille mennesker. Jeg har, og har nok alltid hatt, et forvrengt bilde på mennesker. Jeg sliter med å tro at mennesker er snille. At andre mennesker vil meg godt. Og at ikke alle mennesker bare vil ødelegge for alle andre. Jeg har forlengst mistet troen på menneskeheten, og det er så trist.

  Jeg tror alltid det verste om folk. Og jeg sliter med å se det gode i andre. Jeg tror at alle dømmer meg. Jeg tror at snille gutter prøver å lure meg. Jeg tror at mennesker som bryr seg om andre, bare gjør det for å vise seg frem, for å få oppmerksomhet. Og jeg tar feil. Jeg vet selv at jeg tar feil. Jeg vet at det finnes gode mennesker. At det finnes mennesker som oppriktig bryr seg om meg. At det finnes mennesker som gjør ting for å hjelpe meg. For å være snill. Og fordi de vil mitt beste. Men jeg sliter med å se de. Jeg sliter med å se dem bak alle som stengte meg ute. Bak alle som snakka dritt om meg bak ryggen min. Bak alle som ville ødelegge meg. Bak alle gutter som lurte meg. Bak alle "vennene" som var venn med meg fordi jeg alltid hadde med meg bestefar sitt bankkort.

  Så takk for at dere minner meg på at det finnes snille mennesker. At det finnes mennesker som tar seg tid til å skrive til meg, meg som dere ikke engang kjenner. At det finnes mennesker som forteller meg at jeg er flink. At jeg er verdt noe. Dere gir meg troen på menneskeheten tilbake. Dere er snille, og jeg skal bli flinkere til å huske på det. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 11 kommentarer
 • Rumpe-update

 • Publisert: 01.02.2018, 00:50
 • Kategori: Hverdag
 • Herregud, jeg blogger alltid så sent. Nå er plutselig klokka snart ett i dag og. Også glemmer jeg å skrive hva jeg gjør fra dag til dag. Jeg blogger jo faktisk hver dag, men det går så lang tid mellom hver gang jeg faktisk skriver hva jeg har gjort. Så det skal jeg gjøre i dag. Men først; rumpe-update. Etter jeg skrev om at jeg falt og slo rumpa mi har jeg fått veldig mange spørsmål om hvordan det går. Og det går ikke så bra. Jeg blir blåere og blåere, og kan snart ikke bevege meg lenger, fordi det gjør så vondt. Men jeg skal heldigvis til legen på mandag.

  Men over til dagen min. I dag har jeg vært på jobb, og etter jobb dro jeg til Jordbærpikene for å blogge. Jeg kjøpte en iskaffe og hadde planer om å sitte der en god stund, før det plutselig gikk opp for meg at senteret stenger 8. Nesten ingen senter stenger 8 lengre?? Men det ble i hvert fall en kort tur. Og jeg skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt skal skrive om hva jeg har gjort, for jeg har jo egentlig gjort.. ingenting. Hver gang jeg blogger om dagen min, så innser jeg hvor lite jeg egentlig har å gjøre. Men jeg har i hvert fall 3 bilder da. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 22 kommentarer
 • Vors i pysjen

 • Publisert: 27.01.2018, 19:01
 • Kategori: Hverdag
 • Endelig lørdag! Og vi skal ut, som vanlig. Akkurat nå er jeg hos Selin sammen med Mariel. Vi skal spise taco, Selin og Mariel holder på å lage nå. Selin og Mariel lager alltid mat, mens jeg sitter som en taper å ser på. Jeg er helt elendig når det kommer til å lage mat, og bruker sykt lang tid hvis jeg først skal lage noe. Jeg er ekspert på å steke pizza, koke makaroni og havregrøt til mormor. Men det stopper vel der. 

  Selin er alene hjemme, så det betyr vors her, og jeg elsker det. Selin har ca. like mye sminke som meg, så jeg kan fikse meg her, låne klær og sove her. Og det betyr at jeg ikke trenger å fikse meg før jeg drar hjemmefra og kan vorse i pysj!! Jeg elsker å vorse i pysj, det er det beste as. Da jeg bodde alene pleide jeg alltid å ha på pysj helt til ti minutter før vi skulle dra, da begynte jeg å tenke på hva jeg skal ha på meg.  

  xoxo pysj-jenta ❤️  xDxDxD

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Peppes Pizza

 • Publisert: 26.01.2018, 06:36
 • Kategori: Hverdag
 • I går var jeg og Mariel på Sandvika Storsenter. Mariel måtte ha et antrekk hun hadde sett på salg på BikBok, hun har nemlig fått det for seg at hun skal bruke det på bursdagen min(????). Altså, bursdagen min, 24.mai! Jeg har aldri møtt en jente med så mange unnskyldninger for å kjøpe seg nye klær eller sko. Men så ser hun alltid fab ut og. 

  Etter hun hadde fått det hun skulle, gikk vi på Peppes Pizza for å spise. Vi må alltid spise når vi er ute. Jeg tror jeg bruker ca. alle pengene mine på mat. Vi satt på Peppes til etter at senteret var stengt, og dere som følger meg på snapchat(helenapelli) så sikkert at vi ble stengt inne på senteret. Tilslutt kom vi oss ut nødutgangen, og fant noen vektere som slapp oss inn i heisen til parkeringshuset. Herregud, for noen stukere vi er, haha.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 6 kommentarer
 • Søndag 09:25

 • Publisert: 25.01.2018, 13:17
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg og Selin skulle kjøre baba(pappaen hennes) til togstasjonen tidlig på morgen, så vi bestemte oss for å stoppe et sted på veien å ta litt bilder. Jeg gadd selvfølgelig ikke sminke meg så tidlig på morgen, så her ser dere meg uten sminke. Som jeg er 90% av tiden. Jeg bryr meg rett og slett ikke lengre, det er så deilig. Godt innpakka er jeg og, hahah. Men det var så fint ute. Vi var de eneste menneskene vi kunne se, og det var ganske deilig med frisk luft(noe jeg ikke er så vandt med haha). Og jeg er så heldig som har venner som gidder å kjøre rundt med meg tidlig på morgen, bare for å ta bilder til bloggen. Det skal jeg aldri ta forgitt. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 6 kommentarer
 • Pigen med Sara

 • Publisert: 23.01.2018, 23:57
 • Kategori: Hverdag
 • I dag stod jeg opp tidlig(tidlig og tidlig, sov gjennom 23 alarmer først), dusja, sminka meg og dro til byen for å møte Sara. Tok bussen i dag også faktisk. Fant ikke bussholdeplassen i dag heller. Sara er barndomsvenninna mi, vi har faktisk kjent hverandre helt siden dagen jeg ble født. Mamma og moren hennes er bestevenner, og jeg er så glad for at jeg og Sara har klart å holde kontakten gjennom hele livet. Det var en periode vi ikke hadde kontakt annet enn når familiene våre møttes, men nå treffes vi veldig ofte. Vi har vokst opp med veeeldig forskjellig venner, så jeg tror nok ikke vi hadde vært venner om det ikke var for foreldrene våre. Så jeg er veldig takknemlig for akkurat det.

  Vi spiste lunsj på Pigen. Jeg spiste en club sandwich, den var både sykt god, men sykt dyr. For et dyrt sted Pigen er. Eller kanskje det er normale priser, men jeg spiser som regel på mæccern når jeg spiser ute. Men det var i hvert fall veldig koselig, og jeg tror faktisk vi satt der i over to timer.   FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 6 kommentarer
 • I dag tok jeg bussen

 • Publisert: 22.01.2018, 16:20
 • Kategori: Hverdag
 • I dag gjorde jeg noe uvanlig. Eller, uvanlig for meg, sikkert ganske vanlig for alle andre. Jeg dro til byen før klokka 12! Ikke bare dro jeg til byen, men jeg tok bussen også. Så kjøpte jeg iskaffe på Deli de Luca og satt meg ned og blogga. Jeg blir så sliten av å aldri være alene, så noen ganger må jeg bare ut å gjøre noe alene.

  Etter jeg fikk lappen så tar jeg aldri bussen lenger, men akkurat nå har bilen min både snødd ned og fryst fast(låsen har fryst seg fast), så i dag tok jeg bussen. Det gikk fint, selvom systemet har forandra seg en del siden jeg pleide å ta bussen. Plutselig kan man både kjøpe billett på telefonen og gå på bak på bussen, hahah. Apropos gå på bak, jeg liker ikke det systemet? Det er jo så sykt irriterende å kjøpe billett når det ikke kommer kontroll. Men hvis jeg ikke kjøper billett, så klarer jeg ikke å slappe av ordentlig på bussen fordi jeg er redd for at det skal komme kontroll. Men det gikk fint, og problemet oppstod ikke før jeg skulle ta bussen hjem og ikke fant bussholdeplassen. De har tydeligvis bytta plass, og tilslutt måtte jeg løpe over brua til neste bussholdeplass fordi jeg ikke hadde tid til å finne den. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 9 kommentarer
 • Forkjøla

 • Publisert: 19.01.2018, 01:45
 • Kategori: Hverdag


 • Skulle nesten trodd jeg var på skitur på bildene over, men de er faktisk tatt utenfor huset mitt. Jeg har blitt skikkelig syk. Eller, syk og syk, jeg har blitt skikkelig forkjøla i hvert fall. Jeg sov nesten ikke i går natt fordi jeg var så tett i nesa at jeg såvidt fikk puste. Det har ikke blitt bedre utover dagen for å si det sånn, derfor er det ingen bilder av meg i dag, haha. Jeg sminka meg for å møte Selin og ta bilder til bloggen, men jeg så så sliten ut at jeg ga opp.   Jeg og Selin har i hvert fall vært en tur på Gulskogen for å kjøpe notatbøker, også spiste vi på Burgerland. Jeg tror Burgerland er det nye favorittstedet mitt. Jeg elsker burgerne der. Med ost, løk, guac, sopp og ketchup. For første gang i livet mitt har jeg begynt å ha litt grønnsaker på ting jeg spiser. Jeg har aldri likt grønnsaker før, så det er faktisk helt sykt. Nå skal jeg prøve å sove litt, men tviler på at jeg får sove i natt heller. Jeg blir bare tettere og tettere, og nå begynner øra mine å tette seg og. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Snødd inne

 • Publisert: 16.01.2018, 17:19
 • Kategori: Hverdag
 • Herregud, jeg er så treig til å oppdatere. Ikke bare er jeg treig, men jeg er så sykt distré. Så hver gang jeg skal skrive, finner jeg på noe annet. Jeg var også sikker på at det var onsdag i dag, men det er visst bare tirsdag. Da jeg våkna trodde jeg faktisk at det var torsdag, men innså at jeg hadde tatt en dag feil, så det måtte være onsdag. Er det mulig?

  Men jeg er i hvert fall snødd inne i dag. Det er faktisk så mye snø at vi ikke får åpna døra ordentlig. Men jeg elsker dette været, og kan ikke forstå at ikke alle gjør det. Jeg synes det er så sykt digg å ha en unnskyldning til å bare være inne. Jeg har faktisk ikke dusja siden lørdag, hahah. Jeg tørr heller ikke å kjøre til Sats for å trene, og det passer meg perfekt å droppe trening med god samvittighet. Så nå skal jeg bare ligge her i morgenkåpa mi i et døgn til.   Fler som er snødd inne?

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 15 kommentarer
 • Eventyr

 • Publisert: 11.01.2018, 01:38
 • Kategori: Hverdag
 • I dag hadde jeg en skikkelig dårlig start på dagen, men det ordna seg heldigvis. Så jeg møtte Selin og Mariel for å dra på eventyr. Mariel hadde et gavekort på Gulskogen senteret og ville ha noen sko fra Din sko. Men de har ikke Din sko på Gulskogen, så da måtte vi kjøpe noe på Gulskogen og dra å bytte det et annet sted for å få pengene tilbake. Det fiksa seg uten problemer, men vi måtte kjøre til Sandvika for å finne skoene hun skulle ha. Og jeg fant en genser til halvpris. 

  Etter vi hadde vært på Sandvika dro vi til Asker for å spise på mæccern. Jeg hadde lyst til å spise noe sunt, så da da dro vi på mæccern og spiste, hahah. Planen var egentlig at jeg og Mariel skulle på trening etterpå, men da vi innså at vi var på sats et kvarter før det stengte, tenkte vi at det rett og slett ikke var noe vits å gå inn. Ubrukelige mennesker as.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 6 kommentarer
 • Just do it

 • Publisert: 09.01.2018, 01:19
 • Kategori: Hverdag
 • I går skulle jeg jo egentlig trene, men siden jeg brukte hele dagen på å ligge i senga, så rakk jeg det ikke før det stengte. Eller det vil si, jeg kunne rekt det, men jeg fikk det for meg at jeg skulle dra på Burgerland med Selin isteden. Herregud så god mat det er der. 

  Så i dag måtte jeg komme meg på trening uansett hva. Jeg har brukt ca. hele dagen på å spille inn en youtubevideo sammen med broren min og kjæresten hans, så jeg fikk plutselig veldig dårlig tid, og var ikke på sats før 45 minutter før det stenger. Men jeg rakk å løpe en runde med intervaller. Og å finne ut hvor dårlig kondis jeg har fått i det siste, jeg fikk nesten ikke puste den siste runden. Jeg hater å trene. Men jeg er glad for at jeg klarer å gjennomføre så mange økter i uka, selvom jeg hater det. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Lørdag

 • Publisert: 07.01.2018, 23:22
 • Kategori: Hverdag
 • I går tok jeg og bestevenninna mi en spontantur ut på byen. Egentlig skulle vi bare møtes for vår nye lørdagstradisjon, vi har begynt å spise sub på Liertoppen hver lørdag, haha. Det er sykt koselig, men så rart at vi ender opp på Lietoppen av alle steder, hver eneste lørdag. Etter vi hadde spist fikk vi det for oss at vi skulle kjøpe nye mobildeksler, helt blanke, gjennomsiktig deksler. Men det var tydeligvis ikke å få tak i. Så vi gikk fra butikk til butikk og kjørte fra senter til senter, før vi endelig fikk tak i et. Da var klokka allerede så mye at vi tenkte vi like gjerne kunne ta en tur ut.

  Så vi spiste pizza, dusja, sminka oss, fiksa oss og tok bussen til byen klokka ett. Jeg fikk så mange kommentarer på at jeg hadde på meg gul genser, er det virkelig så uvanlig å ha på en gul genser? Folk sa den var kul da. Ellers så var det egentlig ganske dårlig og nesten ingen som var ute. Men vi møtte noen Selin kjenner, så vi koste oss uansett og var ikke hjemme før halv sju i dag tidlig. 

  Nå har jeg ligget i senga i hele dag, jeg er fortsatt hos Selin, så det begynner å bli på tide å komme seg hjem. Planen var egentlig å trene, men det rakk jeg ikke før det stengte. Tenk å ha hele dagen på seg, og likevel ikke rekke det. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 10 kommentarer
 • Nyttårsaften

 • Publisert: 04.01.2018, 14:25
 • Kategori: Hverdag
 • FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 1 kommentarer
 • Hei

 • Publisert: 03.01.2018, 20:59
 • Kategori: Hverdag
 • Så her er jeg.. igjen. Alle som kjenner meg vet at dette er 48374 gangen jeg begynner å blogge. Men jeg har innsett at dette er det eneste jeg vil. Jeg vil ikke ha en 8-16 jobb hver dag. Jeg vil bli kjendis. Og dette er mitt eneste håp. Jeg har vurdert fler alternativer, men de fleste er utelukket. Jeg har vurdert å melde meg på både paradise hotel og farmen, men jeg er for tjukk til å være med på paradise hotel og for lat til å være med på farmen. Så det ble blogging. Det eneste problemet nå er kameraet mitt ble stjelt på nach, så jeg har ikke et ordentlig kamera. Så jeg håper bloggkarrieren går fort, så jeg kan få råd til å kjøpe meg et nytt. 

  Så nå skjønner jeg at dere lurer på hvorfor dere skal gidde å lese denne bloggen. Jeg tror ikke jeg hadde giddi å lese om meg heller. Men tro det eller ei, jeg har mye å formidle. Jeg har så mange tanker og meninger som ingen egentlig er interessert i å høre. Og jeg er både glad, morsom, deprimert, elsker livet og hater livet, sånn omtrent på samme tid. Og denne bloggen blir uten filter, så følg med videre. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 0 kommentarer
 • Kalvøya med kjæresten min

 • Publisert: 20.07.2016, 18:12
 • Kategori: Hverdag


 • I dag var det så fint vær da jeg våkna, at jeg fikk lyst til å dra på stranda. Så jeg ringte og vekte kjæresten min, fikk han til å hente meg, og så dro vi til Sandvika. Jeg drar alltid til Asker eller Sandvika for å bade, for jeg bader bare i saltvann. Jeg hater sånn ferskvann med masse småfisk helt inntil land. Her hvor jeg bor har vi to badesteder, men begge stedene kryr av fisk. Æsj. Men det er jo veldig fint i Sandvika i tillegg, så det gjør meg ingenting å reise dit. Vi var på stranda et par timer, før vi ble sultne og dro på subway istedenfor. Det var veldig koselig, og været var fantastisk. Ikke like varmt som Tyrkia, men det gjør ingenting så lenge det er sol. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 6 kommentarer
 • God morgen

 • Publisert: 04.07.2016, 10:41
 • Kategori: Hverdag


 • I dag ble det tidlig morgen på meg(våkna for lenge siden), jeg har nemlig hundre ting jeg skal rekke. For i ettermiddag reiser jeg til Tyrkia!! Jeg må pakke(seint ute som vanlig), handle det siste jeg trenger og nå skal jeg fikse vippene mine. Jeg har aldri vært flink til å planlegge, og ender som regel opp med å ha veldig dårlig tid. Men jeg liker det sånn, for da går ikke tiden så tregt. I dag kommer det en "Pakk med meg til Tyrkia" - video og, så det er bare å følge med. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 12 kommentarer
 • Perfekt dag

 • Publisert: 03.07.2016, 00:16
 • Kategori: Hverdag
 • I dag har jeg besøkt søstra mi i oslo. Vi tok en tur til Strømmen storsenter, og dermed rakk vi ingenting mer. Men det var så koselig. Jeg og søstra mi har aldri vært bedre venner enn det vi er nå som hun har flytta. Er først nå jeg virkelig setter pris på henne, når jeg ikke lenger ser henne hver dag. Dessverre, for jeg savner henne hver dag. Etter turen til Oslo møtte jeg kjæresten min, og dro på Lizzis pizza sammen med Madde og Nic. Kjempekoselig. Denne dagen har vært fantastisk, sammen med fantastiske mennesker. Og den kunne ikke endt bedre enn dette. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 16 kommentarer
 • Lykke

 • Publisert: 02.07.2016, 13:16
 • Kategori: Hverdag
 • I går kveld kom verdens beste lillesøster hjem fra USA, endelig. Og det var så godt å se henne igjen. I tillegg hadde hun kjøpt med seg en gave til meg. Hu peker bort på bordet og der står det en Sephora pose med Laura Mercier pudder og becca highligther i champagne pop!! Jeg rakk ikke engang å få tatt produktene ut av esken før hu sier "de klærne er også til deg". Herregud, jeg ble så glad. Jeg må få vist dere den stripete shortsen når jeg har den på, for den er virkelig dødskul. Hvordan er det mulig å bli så snill.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 16 kommentarer
 • To år med gutten min

 • Publisert: 01.07.2016, 22:51
 • Kategori: Hverdag


 • I dag har jeg vært sammen med kjæresten min i to år, som dere sikkert skjønte i forrige innlegg. Vi har det utrolig bra sammen, og jeg er veldig heldig som har han. I dag kom han til meg med røde roser, og tok meg med ut for å spise. Vi drar nesten alltid på Peppes pizza, der er vi enig om hva vi skal ha hver gang, haha. Siden vi har to årsdag unnet jeg meg en kake også, men ble ganske skuffa da den ikke var like flytende som den er andre steder. Men likevel, jeg har kost meg. Nå ser vi på EM, og WALES vinner!!

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 19 kommentarer
 • Dyreparken

 • Publisert: 27.06.2016, 17:09
 • Kategori: Hverdag
 • Herreguuud, jeg hadde sååå lyst til å bare ta med meg alle lemurene hjem. Jeg elsker lemurer, og har gjort det helt siden jeg var i dyreparken da jeg var liten. Nå som jeg 15 år eldre, er jeg fortsatt like glad i lemurene. Og egentlig tigerne, løvene og apene også. Jeg har alltid tenkt at jeg ikke er et menneske som liker dyr, men nå har jeg funnet ut at det er ikke det at jeg ikke liker dyr, men husdyr er for kjedelig for meg. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 7 kommentarer
 • Sørlandet

 • Publisert: 25.06.2016, 20:27
 • Kategori: Hverdag


 • Hei fra Sørlandet. Akkurat nå befinner jeg meg på en campingplass i Lillesand. Her er jeg sammen med foreldrene mine og mine småsøsken; Kristoffer og Johanna. Vi skal til dyreparken i morgen, og bestemte oss for å overnatte, da vi fant en campinghytte med do og dusj i hytta. Noe annet hadde egentlig vært uaktuelt, for både jeg og mamma hater campingplasser hvor vi må gå hundre meter til doen, og betale for minutter med vann i dusjen. Men her har vi det veldig veldig fint. Vi fikk til og med vært en tur på stranda i dag før det ble overskya. Nå har vi akkurat kommet tilbake, etter å ha vært en tur i Kristiansand for å spise. En fin dag.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • VG-lista og oslotur

 • Publisert: 25.06.2016, 02:18
 • Kategori: Hverdag


 • I dag har jeg som dere kan se, vært på VG-lista. Lillebroren min og dama hans lurte på om jeg og kjæresten min hadde lyst til å bli med, så jeg tenkte at ja hvorfor ikke. Synes det var et ganske bra show i år egentlig, bare så synd at jeg hater mennesker. Åh jeg takler virkelig ikke andre mennesker. Folk som går frem og tilbake, folk som presser seg forbi meg for å komme lenger frem(tror dere vi står langt bak for moroskyld eller?) Folk som søler brus, ketchup og annet drit. Og folk som later som de har drukket 3 liter sprit før de kommer. Så la oss være enig om at på VG-lista er det altfor mye mennesker.

  Verken jeg eller kjæresten min takler store folkemengder, vi begynner faktisk nesten å krangle hver gang vi er midt i en stor mengde med folk. Derfor bestemte vi oss etter en time, rett og slett for å gå å spise. Først dro vi på Jensens Bøfhus og spiste sjokolade fondant og is, og så gikk vi videre til Max Burger etterpå. Vi tok desserten først med andre ord. Litt av en kaloribombe-dag, men det er lov i blant. Tror uansett jeg forbrant alle kaloriene på toget på vei tilbake til Drammen. Kaos. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 0 kommentarer
 • Ut på tokt

 • Publisert: 22.06.2016, 00:22
 • Kategori: Hverdag
 • Herregud, lillebroren min tok hundre bilder av meg i dag, og han var såå flink, men han er jo ingen tryllekunstner, så jeg(eller bryna) ble dessverre ikke så fin på dem likevel, haha. I dag har jeg og mine venner Selin og Mariel (Fatma og Ayşe) vært på tokt. Vi har vært på Gulskogen og Liertoppen på jakt etter klær og sminke til å ha med til Tyrkia. Jeg fikk kjøpt en super fin kjole, to topper, foundation og litt sminke fra NYX, som dere får se mer av i morgen. Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd, og føler endelig at jeg har nok topper. Nå føler jeg egentlig at jeg begynner å bli klar for å sove, så nå skal jeg legge meg i senga og se på two and a half før jeg sovner. Det skal bli deilig. God natt. 

   

   

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 3 kommentarer
 • IKEA med Vic

 • Publisert: 21.06.2016, 01:45
 • Kategori: Hverdag


 • I dag startet jeg dagen med en kort joggetur, og avsluttet den på IKEA sammen med Vic. Det var koselig som alltid(å være med Vic altså, ikke joggeturen, den var vond). Vi fikk både spist og handla sykt mye. Eller, Vic handla sykt mye, jeg kjøpte noen isformer til 19 kroner, haha. Mellom joggeturen og IKEA har jeg også vært og tatt vippeextension i dag. Det er første gang jeg prøver det, så er spent på å se hvordan det holder seg. Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd. Behagelig å sette på var det og. I hvert fall helt til jeg måtte tisse. Så takk til kjæresten min som sponsa vipper på meg, når jeg er fattig selv. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 0 kommentarer
 • Kontakt:

 • Publisert: 20.06.2016, 00:10
 • Kategori: Hverdag
 • 💌 helenawestergren@live.no

  👻 helenapelli

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 2 kommentarer