hits

helenawe

Rumpe-update

 • Publisert: 01.02.2018, 00:50
 • Kategori: Hverdag
 • Herregud, jeg blogger alltid så sent. Nå er plutselig klokka snart ett i dag og. Også glemmer jeg å skrive hva jeg gjør fra dag til dag. Jeg blogger jo faktisk hver dag, men det går så lang tid mellom hver gang jeg faktisk skriver hva jeg har gjort. Så det skal jeg gjøre i dag. Men først; rumpe-update. Etter jeg skrev om at jeg falt og slo rumpa mi har jeg fått veldig mange spørsmål om hvordan det går. Og det går ikke så bra. Jeg blir blåere og blåere, og kan snart ikke bevege meg lenger, fordi det gjør så vondt. Men jeg skal heldigvis til legen på mandag.

  Men over til dagen min. I dag har jeg vært på jobb, og etter jobb dro jeg til Jordbærpikene for å blogge. Jeg kjøpte en iskaffe og hadde planer om å sitte der en god stund, før det plutselig gikk opp for meg at senteret stenger 8. Nesten ingen senter stenger 8 lengre?? Men det ble i hvert fall en kort tur. Og jeg skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt skal skrive om hva jeg har gjort, for jeg har jo egentlig gjort.. ingenting. Hver gang jeg blogger om dagen min, så innser jeg hvor lite jeg egentlig har å gjøre. Men jeg har i hvert fall 3 bilder da. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 22 kommentarer
 • Kjære gutter, vi utnytter dere

 • Publisert: 30.01.2018, 22:08
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg hører ofte om fuckboys og gutter som bruker jenter, men jeg hører sjelden om fuckgirls og jenter som bruker gutter. Men let´s face it, det finnes så mange. Og hvorfor er det liksom greit at jenter bruker gutter, men ikke at gutter bruker jenter?

  For hvor mange jenter takker egentlig nei til en drink på byen eller gratis kjøring? Hvor mange jenter er bare interessert i et forhold? Hvor mange jenter er egentlig interessert i det hele tatt? Og hvor mange jenter snakker bare med en gutt? Sannheten er at mange jenter takker ja til en drink på byen, selvom hun ikke liker dere. Mange jenter ringer dere midt på natta og spør om dere kan kjøre, fordi hun utnytter at dere er snille. Mange jenter er ikke interessert i et forhold, og i hvert fall ikke med deg. Og tro meg, single jenter snakker aldri med bare en gutt. For akkurat som dere, skjuler også vi at vi snakker med andre gutter, flørter med andre gutter og har dere i reserve for moroskyld. Kanskje har du mye penger. Kanskje er du flink i senga. Kanskje er du for snill, og lar deg utnytte. Eller kanskje minner du bare om en ex. Innse det; de fleste jenter du møter vil faktisk ikke ha et forhold med deg. 

  Mange jenter utnytter dere. Mange jenter flørter med dere bare for å flørte. Fordi det er gøy. Eller fordi hun trenger noe. Mange jenter har dere på vent. Har alltid unnskyldninger for å ikke møte dere, alltid unnskyldninger for å ikke ta telefonen eller hvorfor hun ikke svarer på meldinger. Dere er et spill, en konkurranse om å få oppmerksomheten deres. Dere er et tidsfordriv. Et veddemål om hvem som får deg først. En å snakke med. En som bryr seg. En å ta konktakt med når vi kjeder oss. Og hvor mange ganger var dere egentlig bare et rebound? 

  Så kjære gutter; aldri la en jente få deg til å tro at det er du som er drittsekken, når det egentlig er henne. For bare fordi vi er jenter gir det oss ikke rett til å bruke dere som tidsfordriv. Leke med følelsene deres. Bruke dere som minibank og privatsjåfør. Eller å være luremus. Dere får ufortjent mye dritt fra oss jenter, som til tider tror at dere er verdens verste skapninger. Og husk at vi jenter ofte er flinkere til å lyve og mer utspekulerte enn dere. Vi kan lure dere trill rundt, og dere vil aldri forstå det. Det finnes mange gutter som er drittsekker, men vi jenter, er ikke noe bedre selv. 

  Del innlegget hvis du er enig med meg :)

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 13 kommentarer
 • Military

 • Publisert: 28.01.2018, 15:22
 • Kategori: Outfit


 • genser bikbok t-skjorte carlings bukse dr.denim

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 14 kommentarer
 • Vors i pysjen

 • Publisert: 27.01.2018, 19:01
 • Kategori: Hverdag
 • Endelig lørdag! Og vi skal ut, som vanlig. Akkurat nå er jeg hos Selin sammen med Mariel. Vi skal spise taco, Selin og Mariel holder på å lage nå. Selin og Mariel lager alltid mat, mens jeg sitter som en taper å ser på. Jeg er helt elendig når det kommer til å lage mat, og bruker sykt lang tid hvis jeg først skal lage noe. Jeg er ekspert på å steke pizza, koke makaroni og havregrøt til mormor. Men det stopper vel der. 

  Selin er alene hjemme, så det betyr vors her, og jeg elsker det. Selin har ca. like mye sminke som meg, så jeg kan fikse meg her, låne klær og sove her. Og det betyr at jeg ikke trenger å fikse meg før jeg drar hjemmefra og kan vorse i pysj!! Jeg elsker å vorse i pysj, det er det beste as. Da jeg bodde alene pleide jeg alltid å ha på pysj helt til ti minutter før vi skulle dra, da begynte jeg å tenke på hva jeg skal ha på meg.  

  xoxo pysj-jenta ❤️  xDxDxD

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • 10 ting livet har lært meg:

 • Publisert: 26.01.2018, 18:47
 • Kategori: Personlig
 • Livet er urettferdig. Det finnes lite rettferdighet her i verden, og det er egentlig bare å innse med engang. Det har alltid vært urettferdig og det kommer alltid til å fortsette å være det. Og når alt føles håpløst og forferdelig urettferdig, så tror jeg bare vi må fokusere på hvor heldige vi egentlig er! For det finnes sååå mange mennesker som virkelig får oppleve hva urettferdighet er.

  Du blir ikke lykkelig av å være tynn. Jeg har alltid levd i en tro om at hvis jeg bare var litt tynnere så hadde jeg ikke hatt noen problemer. Men uansett hvor tynn jeg blir, så blir jeg aldri tynn nok. Og aldri lykkelig nok. For å være tynn er faktisk ikke alt. Selvom det hjelper bittelitt, for å være helt ærlig.

  Du klarer deg uten skole. Jeg får alltid høre det er sååå viktig med utdannelse i dag, du kommer ingen vei uten. Bullshit. Skole er ikke for alle, alle er ikke skapt for å gå på skole, og vet dere hva?? De klarer seg fordet. 

  Rasisme eksisterer overalt. Er det en ting jeg virkelig har fått erfare gjennom livet, så er det at rasisme eksisterer. Uansett hvor mye vi prøver å lukke øynene våre for det, så eksisterer det. Overalt. Blant norske og ikke norske.

  Du trenger ikke falske venner. Da jeg var yngre trodde jeg at jeg trengte alle venner jeg kunne få, og trengte så mange som mulig for å være kul. Og det skulle gjøre meg lykkelig. Men etter at jeg har kutta ut alle falske mennesker fra livet mitt, så har jeg det så mye bedre. Jeg har kanskje ikke så mange venner, men de vennene jeg har er gull verdt.

  Ærlighet varer ikke alltid lengst. Å si at ærlighet alltid varer lengst er løgn. Jeg har vært i så mange situasjoner hvor jeg har fortalt sannheten, og angra etterpå. Feks når det gjelder forsikringssaker, bytte av varer, politisaker osv.. Når det derimot kommer til mennesker du er glad i og bryr deg om vil jeg si at ærlighet varer lengst. 

  Penger er min verste fiende. Jeg hater penger. Jeg hater å ha penger og jeg hater å ikke ha penger. Jeg hater at når jeg har penger så tenker jeg på at jeg ikke skal bruke penger, og når jeg ikke har penger så skulle jeg hatt penger å bruke. Jeg hater å alltid tenke på penger, og jeg hater at alle andre alltid tenker på penger. Må det være så viktig??

  Du kan ikke hjelpe alle. Uansett hvor mye du prøver, så vil det alltid være fler som trenger hjelp, og du vil aldri klare å hjelpe alle. Og det er greit, sånn må det være. Du er ikke mislykka av den grunn. 

  "Han" er ikke verdt det. Glem han, kom deg videre. Ikke bruk tankene dine, tårene dine, energien din eller tiden din på en gutt som rett og slett gir faen i deg.

  Det går over! Jeg tror dette må være det viktigste jeg har lært i livet. Uansett hvor vondt ting gjør, og hvor mye du tror at du aldri kommer til å komme deg over smerten, så gjør du det!! Enten går det bra, eller så går det over

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 23 kommentarer
 • Peppes Pizza

 • Publisert: 26.01.2018, 06:36
 • Kategori: Hverdag
 • I går var jeg og Mariel på Sandvika Storsenter. Mariel måtte ha et antrekk hun hadde sett på salg på BikBok, hun har nemlig fått det for seg at hun skal bruke det på bursdagen min(????). Altså, bursdagen min, 24.mai! Jeg har aldri møtt en jente med så mange unnskyldninger for å kjøpe seg nye klær eller sko. Men så ser hun alltid fab ut og. 

  Etter hun hadde fått det hun skulle, gikk vi på Peppes Pizza for å spise. Vi må alltid spise når vi er ute. Jeg tror jeg bruker ca. alle pengene mine på mat. Vi satt på Peppes til etter at senteret var stengt, og dere som følger meg på snapchat(helenapelli) så sikkert at vi ble stengt inne på senteret. Tilslutt kom vi oss ut nødutgangen, og fant noen vektere som slapp oss inn i heisen til parkeringshuset. Herregud, for noen stukere vi er, haha.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 6 kommentarer
 • Søndag 09:25

 • Publisert: 25.01.2018, 13:17
 • Kategori: Hverdag
 • Jeg og Selin skulle kjøre baba(pappaen hennes) til togstasjonen tidlig på morgen, så vi bestemte oss for å stoppe et sted på veien å ta litt bilder. Jeg gadd selvfølgelig ikke sminke meg så tidlig på morgen, så her ser dere meg uten sminke. Som jeg er 90% av tiden. Jeg bryr meg rett og slett ikke lengre, det er så deilig. Godt innpakka er jeg og, hahah. Men det var så fint ute. Vi var de eneste menneskene vi kunne se, og det var ganske deilig med frisk luft(noe jeg ikke er så vandt med haha). Og jeg er så heldig som har venner som gidder å kjøre rundt med meg tidlig på morgen, bare for å ta bilder til bloggen. Det skal jeg aldri ta forgitt. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 6 kommentarer
 • Sliten

 • Publisert: 25.01.2018, 02:29
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg tror ikke mennesker forstår hvordan det er å være meg. Jeg tror ikke de forstår hvordan det er å være sliten på min måte. Jeg får ikke sove, men alt jeg ønsker er å sove. Sove bort de vonde dagene. "Alle" tror jeg har et søvnproblem, men sannheten er at de fleste nettene får jeg nok søvn, bare ikke nok for meg. For jeg orker ikke være våken i så mange timer av gangen. Ikke fordi jeg er trøtt, men fordi jeg er sliten. Sliten på min måte. Og det gjør så vondt. Kroppen min verker. Å gå fra senga og opp i stua gjør vondt i hver eneste del av kroppen. Tanken på å være våken får meg til å ville gråte. Så mye luft, men jeg får likevel ikke puste. 

  Dere tror jeg er lat. Dere tror jeg ikke gidder å gjøre noe. Men dere forstår ikke at det ikke handler om latskap. Jeg er så sliten. Kroppen min ligger her. Kroppen min slapper av. Men tankene mine får aldri hvile. Det gjør vondt. Ikke vondt som et skrubbsår eller et brekt bein, det gjør vondt langt, langt inn i sjela. Denne smerten stikker så dypt. Og den tar all min energi. Jeg orker ikke å gå på jobb. Jeg orker ikke å rydde eller vaske. Jeg orker ikke ta ut av oppvaskmaskinen. Jeg orker ikke å hente posten. Jeg orker ikke engang å gå på do eller å dusje. Jeg bare ligger her, og venter på å få sove. La meg få sove, la meg få hvile. La meg få en pause fra de vonde tankene. Jeg puster, men lever ikke. Jeg bare er. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 10 kommentarer
 • Pigen med Sara

 • Publisert: 23.01.2018, 23:57
 • Kategori: Hverdag
 • I dag stod jeg opp tidlig(tidlig og tidlig, sov gjennom 23 alarmer først), dusja, sminka meg og dro til byen for å møte Sara. Tok bussen i dag også faktisk. Fant ikke bussholdeplassen i dag heller. Sara er barndomsvenninna mi, vi har faktisk kjent hverandre helt siden dagen jeg ble født. Mamma og moren hennes er bestevenner, og jeg er så glad for at jeg og Sara har klart å holde kontakten gjennom hele livet. Det var en periode vi ikke hadde kontakt annet enn når familiene våre møttes, men nå treffes vi veldig ofte. Vi har vokst opp med veeeldig forskjellig venner, så jeg tror nok ikke vi hadde vært venner om det ikke var for foreldrene våre. Så jeg er veldig takknemlig for akkurat det.

  Vi spiste lunsj på Pigen. Jeg spiste en club sandwich, den var både sykt god, men sykt dyr. For et dyrt sted Pigen er. Eller kanskje det er normale priser, men jeg spiser som regel på mæccern når jeg spiser ute. Men det var i hvert fall veldig koselig, og jeg tror faktisk vi satt der i over to timer.   FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 6 kommentarer
 • I dag tok jeg bussen

 • Publisert: 22.01.2018, 16:20
 • Kategori: Hverdag
 • I dag gjorde jeg noe uvanlig. Eller, uvanlig for meg, sikkert ganske vanlig for alle andre. Jeg dro til byen før klokka 12! Ikke bare dro jeg til byen, men jeg tok bussen også. Så kjøpte jeg iskaffe på Deli de Luca og satt meg ned og blogga. Jeg blir så sliten av å aldri være alene, så noen ganger må jeg bare ut å gjøre noe alene.

  Etter jeg fikk lappen så tar jeg aldri bussen lenger, men akkurat nå har bilen min både snødd ned og fryst fast(låsen har fryst seg fast), så i dag tok jeg bussen. Det gikk fint, selvom systemet har forandra seg en del siden jeg pleide å ta bussen. Plutselig kan man både kjøpe billett på telefonen og gå på bak på bussen, hahah. Apropos gå på bak, jeg liker ikke det systemet? Det er jo så sykt irriterende å kjøpe billett når det ikke kommer kontroll. Men hvis jeg ikke kjøper billett, så klarer jeg ikke å slappe av ordentlig på bussen fordi jeg er redd for at det skal komme kontroll. Men det gikk fint, og problemet oppstod ikke før jeg skulle ta bussen hjem og ikke fant bussholdeplassen. De har tydeligvis bytta plass, og tilslutt måtte jeg løpe over brua til neste bussholdeplass fordi jeg ikke hadde tid til å finne den. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 9 kommentarer
 • De små øyeblikkene

 • Publisert: 21.01.2018, 18:05
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I det siste har jeg tenkt en del på de små tingene. Det er så enkelt å fokusere på de store tingene her i livet. Vi mennesker er flinke til å glede oss til ting som bursdagen vår, julaften, sommerferien, bryllupet vårt, eller dagen vi får barn. Vi lengter alltid etter noe annet. Så mye at vi ofte glemmer å sette pris på de små tingene. De små tingene som å spise middag med familien, kjøre en tur med vennene sine, eller bare ligge på sofaen sammen med kjæresten sin, eller barnet sitt. 

  Jeg tilbringer mye tid sammen med småsøsknene mine, men jeg tror jeg ofte glemmer å sette pris på den tiden. Jeg glemmer å sette pris på alle tegningene de tegner til meg, alle gangene vi sitter i baksetet på bilen og vi synger den samme mgp-junior sangen for sjuende gang på rad sammen, eller hver gang de sovner på fanget mitt. For de vokser så fort. Og plutselig er de ikke små lenger. Plutselig synes de ikke det er gøy å høre samme sangen sju ganger på rad, eller å tegne tegninger til meg. Plutselig synes de ikke lenger det er koselig å sove på fanget mitt. 

  Eller mormor og bestefar. Siden jeg bor hos mormor tilbringer vi veldig mye tid sammen, og mesteparten av tiden kan hun være ganske irriterende. Jeg synes det kan være så kjedelig å høre om Randi, Ruth, Berit, Bertil og fru Gud veit hva. Eller at hver gang jeg nevner en person, så må jeg få hele slektstreet + livshistorien.  Eller når hun maser for tiende gang om at jeg skal parkere bilen i garasjen, hente posten, hente ved, gå i søpla, pante flasker, kjøre hit og kjøre dit. Men så glemmer jeg å sette pris på ting som at hun smører matpakke til meg når jeg skal på jobb, at hun alltid har middagen klar når jeg kommer hjem, at hun koker kakao(eller rett i koppen som vi bruker her) eller sokkene hun strikker til meg. For en dag kan hun ikke lenger strikke sokker, lage middag eller koke kakao. Hun blir gammel. Akkurat som bestefar. Jeg har alltid vært veldig knytta til bestefar. Men nå ligger han på et sykehjem, og der skal han være til han dør. Og jeg gråter hver eneste gang jeg har besøkt han. For alt jeg ønsker er bare å få bestefar tilbake sånn han var før. Da han alltid reparerte de ødelagte tingene mine, bygde hytte til oss i hagen, tok oss med på kjøreturer for å kjøpe pølse eller is, var med oss på ferier eller rett og slett bare var bestefar. Da han skjønte hva jeg mener. Og jeg hørte hva han sa. 

  Så jeg må bli flinkere til å huske på de små tingene. Jeg må bli flinkere til å sette pris på hverdagen, for det er hverdagene det er flest av. Og etterhvert så forstår vi at det er dette som var livet. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 14 kommentarer
 • Unemployed

 • Publisert: 21.01.2018, 03:29
 • Kategori: Outfit

 • genser hm bukse adidas

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 5 kommentarer
 • Ting jeg aldri skal gjøre igjen:

 • Publisert: 19.01.2018, 14:12
 • Kategori: Personlig
 • Jeg har gjort mye dumt i løpet av mitt 23 år lange liv. Og kommer helt sikkert til å fortsette å gjøre masse dumt. Men det er noen ting jeg har gjort, som jeg aldri kommer til å gjøre igjen, og den lista kommer her. 

  Miste jomfrudommen min. Dette sier seg vel egentlig selv at jeg aldri kan gjøre igjen. Jeg mista jomfrudommen min veldig tidlig, og det er faktisk en ganske morsom historie som hører til. Men den kan jeg skrive om i et annet innlegg. 

  Banke lillebroren min. Det hendte jeg gjorde det da jeg var liten. Hvis jeg ikke fikk det som jeg ville, så banka jeg han rett og slett. Nå er han mye sterkere enn meg, så det kommer nok aldri til å skje igjen.  

  Synge foran hele skolen. Alle som har hørt meg synge vet at jeg er så tonedøv som det går an å bli. Jeg kan virkelig ikke synge. Men i 7.klasse fikk jeg det for meg at jeg skulle synge foran hele skolen på sommeravslutning, sammen med lillebroren min. Vi sang en sang om den døde katten min, Nussi. Sangen het "nussi nuss" og refrenget var "nussi nuss, nussi nuss, nussi nuuuusiii". Hvis jeg noen gang får for meg at jeg skal gjøre noe sånt igjen, så stopp meg. 

  Si "jakkEN min". En periode i livet mitt fikk jeg det for meg at jeg skulle begynne å snakke som folk på vestkanten. Så jeg la om fra min egen dialekt og begynte å snakke med e-endinger istedenfor a-endinger. Så flaut. 

  Være utro. Jeg har vært utro en gang. Å være utro er selvfølgelig ikke greit, men gjort er gjort. Til mitt forsvar var jeg sammen med en gutt jeg ikke likte i det hele tatt, så det stakk ikke så dypt. Heldigvis ble det slutt da jeg var utro, hvis ikke hadde jeg sikkert aldri klart å gjøre det slutt selv. Så jeg angrer ikke, men kommer aldri til å være det igjen. For planen min er at neste person jeg skal være sammen med, skal være en gutt jeg faktisk liker. 

  Fiskespa. Jeg tror ikke folk som ikke kjenner meg vet hvor redd jeg faktisk er for fisk. Det er helt sykt liksom. Jeg har fullstendig angst for fisk. Men da jeg var i Kreta i høst hadde mamma så lyst til å prøve fiskespa. Jeg har alltid sagt at jeg hadde ikke gjort det for millioner. Jeg hadde fortsatt ikke gjort det for millioner, men for mamma bestemte jeg meg for at jeg kunne gjøre det. 15 minutter satt jeg med bena oppi et vann med fisker som spiste på føttene mine. Jeg tror kanskje aldri jeg har vært så redd før noen gang, men jeg gjennomførte. Og aldri, aldri igjen. 

  Løpe fra regninga på resturant. Jeg og Sunniva gjorde dette for noen år siden, etter at vi hadde spist pizza på Jonas B. Det var en morsom opplevelse og jeg er glad for at jeg har gjort det. Men jeg er ikke så veldig glad i å løpe, så jeg kommer nok ikke til å gjøre det igjen. 

  Slippe guttene inn i jentedusjen. Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg et sykt oppmerksomhetsbehov(har det enda), og bestemte meg rett og slett for å slippe alle guttene i klassen inn i jentedusjen etter gymtimen. Herregud, dette er jo kjempeslemt. Men jeg visste ikke bedre og skjønte ikke selv hvor dumt det var. Jeg måtte på møte med skolen, og slapp ikke unna med den. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Forkjøla

 • Publisert: 19.01.2018, 01:45
 • Kategori: Hverdag


 • Skulle nesten trodd jeg var på skitur på bildene over, men de er faktisk tatt utenfor huset mitt. Jeg har blitt skikkelig syk. Eller, syk og syk, jeg har blitt skikkelig forkjøla i hvert fall. Jeg sov nesten ikke i går natt fordi jeg var så tett i nesa at jeg såvidt fikk puste. Det har ikke blitt bedre utover dagen for å si det sånn, derfor er det ingen bilder av meg i dag, haha. Jeg sminka meg for å møte Selin og ta bilder til bloggen, men jeg så så sliten ut at jeg ga opp.   Jeg og Selin har i hvert fall vært en tur på Gulskogen for å kjøpe notatbøker, også spiste vi på Burgerland. Jeg tror Burgerland er det nye favorittstedet mitt. Jeg elsker burgerne der. Med ost, løk, guac, sopp og ketchup. For første gang i livet mitt har jeg begynt å ha litt grønnsaker på ting jeg spiser. Jeg har aldri likt grønnsaker før, så det er faktisk helt sykt. Nå skal jeg prøve å sove litt, men tviler på at jeg får sove i natt heller. Jeg blir bare tettere og tettere, og nå begynner øra mine å tette seg og. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Sminke: Grunnleggende

 • Publisert: 17.01.2018, 18:23
 • Kategori: Sminke og skjønnhet
 • Sminke er hobbyen min, og jeg er ikke utdanna makeupartist. Jeg føler likevel at jeg kan ganske mye. Jeg har vært igjennom de fleste sminke-fasene, og har på noen tidspunkt vært skikkelig stygg. Men jeg føler at jeg kan det grunnleggende ganske godt nå, og er det noe jeg virkelig mener at det trengs fler innlegg om, så er det nettopp det grunnleggende. Derfor tenkte jeg at jeg skulle gi dere noen helt basic tips som har funka for meg. Dette er ikke et innlegg med mine favorittprodukter, men jeg har prøvd å finne produkter som er for "alle", som ikke er så dyre, men likevel gode(de fleste har ikke en sminkekolleksjon som meg, og trenger heller ikke det). Det finnes ingen regler innen sminke, og det er veldig forskjellig fra person til person hva som funker, men dette er tips som skulle funke for de fleste. Jeg har forresten linka alle produktene(tror også jeg har linka med den billigste prisen)

  Det første som er viktig å huske på er fuktighetskrem/primer. Jeg trodde aldri at dette faktisk hadde noe å si, men etter jeg begynte å interessere meg for sminke så skjønner jeg at det har det. Om du ikke har en primer, så i hvert fall fuktighet i huden før du begynner! Mine favoritter er Hangover fra Too faced og Timebalm fra TheBalm. Disse er litt dyre, men de eneste jeg synes funker.

  Jeg har ikke så mange billige primere jeg liker, men denne funker i hvert fall på huden min. Det er egentlig en aftershave til menn, men den inneholder glycerin, som gjør at sminken din holder lenger. Men du må nesten bare prøve den ut, for jeg vet at den ikke funker på alle. Den koster ca. 69 kroner og du får kjøpt den på dagligvarebutikker osv..

  Du burde selvfølgelig ha en foundation i riktig farge og til riktig hudtype. Men jeg er ikke noe ekspert på dette med hudtyper og heller ikke farger. Så jeg vil ikke uttale meg så mye om det. Det eneste jeg vil si er: påfør med en fuktig beautyblender! Det har gjort det så mye enklere for meg å sminke meg etter at jeg faktisk begynte å påføre foundation med beutyblender. Jeg bruker den orginale. Men hvis du vil ha en billigere så er Real Techniques og Eco tools gode alternativ. Eller så kan jeg jo komme med to tips til foundation, begge mine favoritter er fra mac og ganske rimelige begge to. Studio Sculpt er perfekt til tørr hud og legger seg så fint på huden, og Pro longwear er perfekt til meg(?). Den første kan fort bli veldig klissete til meg, men den andre er ganske mørk for meg nå på vinteren(fordi jeg har den i feil farge).

  Så er det viktig å ikke velge en for mørk concealer. Jeg har alltid mine veldige lyse, og bestiller alltid den lyseste fargen. Men jeg bruker den kun for å lysne, og aldri for å dekke kviser osv.. Legg concealeren i en trekant under øyet, på neseryggen, haka og litt i panna. Akkurat nå bruker jeg en fra L.A.-girl, fordi ALLE andre er tomme. Den funker helt greit, men bare i fargen Porcelain, og det tror jeg gjelder de fleste med lys hud. 

  Så kommer kanskje det viktigste punktet av alle. SETT MED SETTINGPUDDER! Jeg tror ikke jeg kan understreke dette nok ganger. Jeg brukte ikke settingpudder før, og når jeg tenker tilbake på sminka mi, så var det helt krise. Og skjønner at dette forandra alt. Jeg setter alltid foundation og concealer  med engang jeg har påført, hvis ikke har sminka sklidd ut før jeg har påført neste trinn. Min favoritt er Laura Mercier, men RCMA er mer enn bra nok. Jeg har ikke prøvd så mange billig settingpudder som fåes kjøpt i norske butikker, men jeg tror feks. Mac sitt prep+prime-pudder skal være ganske bra. Men uansett hvilket dere velger å bruke, styr unna NYX sitt. Det gir flashback av en annen verden, til og med uten blitz. 

  Når det kommer til bronzer, blush og highlighter vil jeg ikke uttale meg så mye om hvordan dette skal legges. Folk ønsker rett og slett å legge det forskjellig. Men jeg tenker at det er selvfølgelig viktig å legge på de rette stedene. Bronzer fra "tappen på øret" og mot nesetippen og på toppen av panna. Jeg legger den også på nesa og under underleppa. Du kan også ta litt farge i hele ansiktet for å "varme opp" ansiktet litt, men pass på så det ikke blir for mye. Jeg er også veldig fan av highlight og legger den på skinnbena, oppover mot panna, neseryggen, over leppa, på haken og i øyenkroken. Men dette er jo også veldig individuelt, noen liker ikke engang highlighter. Hvis jeg skal komme med noen rimelige alternativer her så må det bli Murumuru Butter bronzer fra Physicians Formula og Solstice highlighting palett fra Sleek(fåes kjøpt på hm).

  Øyensminke og bryn gidder jeg ikke ta med, for jeg føler rett og slett ikke at det er så viktig i dette innlegget. Det eneste jeg tenker er at det er viktig å blende øyenskyggen godt, ikke ha klumpete maskara og q-tips er din bestevenn hvis du failer med eyelineren. Og en viktig ting: hvis du ikke klarer å fikse bryna, ta litt concealer og rett opp. Ellers er det viktig å huske at bryna dine er søsken, ikke tvillinger, feilene du ser, er mest sannsynlig bare du selv som ser og det hjelper ikke å bruke to timer på fikse bryna!! De var like fine etter de tre første forsøkene.

  Jeg synes selv at dette punktet er viktig, men vet at det kanskje ikke hører hjemme under det grunnleggende. Men jeg tar det med likevel, for jeg synes det virkelig kan gjøre en dårlig hudsminke til en bra hudsminke. Mac fix+. Den smelter sminka så fint sammen, og er virkelig en hverdagshelt i livet mitt. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Snødd inne

 • Publisert: 16.01.2018, 17:19
 • Kategori: Hverdag
 • Herregud, jeg er så treig til å oppdatere. Ikke bare er jeg treig, men jeg er så sykt distré. Så hver gang jeg skal skrive, finner jeg på noe annet. Jeg var også sikker på at det var onsdag i dag, men det er visst bare tirsdag. Da jeg våkna trodde jeg faktisk at det var torsdag, men innså at jeg hadde tatt en dag feil, så det måtte være onsdag. Er det mulig?

  Men jeg er i hvert fall snødd inne i dag. Det er faktisk så mye snø at vi ikke får åpna døra ordentlig. Men jeg elsker dette været, og kan ikke forstå at ikke alle gjør det. Jeg synes det er så sykt digg å ha en unnskyldning til å bare være inne. Jeg har faktisk ikke dusja siden lørdag, hahah. Jeg tørr heller ikke å kjøre til Sats for å trene, og det passer meg perfekt å droppe trening med god samvittighet. Så nå skal jeg bare ligge her i morgenkåpa mi i et døgn til.   Fler som er snødd inne?

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 15 kommentarer
 • Uken som gikk..

 • Publisert: 15.01.2018, 17:57
 • Kategori: Uken som gikk
 • UKENS HØYDEPUNKT: Bloggen. Etter at jeg begynte å blogge, føler jeg at jeg har glemt sånn ca. alle problemene mine. Jeg fokuserer så mye på bloggen at jeg glemmer problemene mine. 

  UKENS NEDTUR: Jeg måtte betale for kjøring hjem fra byen. Jeg finner alltid noen som kan kjøre og betaler aldri for kjøring hjem. Det verste er at da jeg kom hjem så var det noen jeg kjenner som spurte om jeg hadde fiksa kjøring. Sykt irriterende. 

  UKENS INNKJØP: Denne genseren fra Bikbok. Mariel fant den til meg på salg og tvang med til å kjøpe den. 

  UKENS PERSON: Elias. Verdens beste lillebror og bestevenn, som ble 19 år på lørdag. Jeg elsker deg for alltid. 

  UKENS SERIE: Keeping Up with the Kardashians. Det er sjelden jeg ser på noe annet, jeg ser på Kardashian om igjen og om igjen. Jeg føler at jeg blir en Kardashian av å se på det, og noen ganger kaster jeg penger rundt meg, fordi jeg tror jeg har blitt rik. 

  UKENS MAT: Det må bli taco. Vi spiste taco på bursdagen til Elias, og det var like godt som alltid. Men jeg spiste faktisk bare en lompe, og det er sykt til å være meg as. 

  UKENS SANG: Jeg er lei meg - MARS, Karpe Diem, Arif, Unge Ferrari. Trenger jeg si noe mer? Sykt at de har fått alle disse menneskene til å lage et album sammen. Det kan ikke bli annet enn bra. 

  UKENS ØYEBLIKK: Da jeg kjøpte bakt potet etter byen på lørdag. Ingenting er som det øyeblikket du får den poteten i hånda. Det er et magisk øyeblikk. Og poteten er sykt god. Og overprisa, men ikke la oss ødelegge øyeblikket. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 10 kommentarer
 • Helsestasjon skaper kroppspresset

 • Publisert: 14.01.2018, 17:00
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Det er så mye snakk om kroppshysteri for tiden. Skylda legges som oftest på media. Ukeblader, serier, reklamer, aviser, bloggere og sosiale medier generelt. Det er ingen tvil om at media skaper mye press, men jeg mener at media langt ifra er den største synderen. Problemet starter så lenge før. For hva med helsestasjonen? Jeg har det stedet så langt opp i halsen at jeg gruer meg allerede til den dagen barna mine(som jeg ikke har) må til helsestasjonen.

  Jeg skal ikke legge skjul på at det har vært mange problemer med meg opp igjennom årene. Problemer jeg ikke egentlig visste selv at jeg hadde. Men mamma gjorde. Og mamma ba om hjelp. Mamma trygla faktisk om hjelp. Men fikk det aldri. For problemene mine var ikke store nok. Og problemene mine syntes ikke på utsiden. Heller ikke da hun trygla om hjelp til søsknene mine fikk vi hjelp. Vi er seks barn og mamma har bedt om hjelp til nesten alle. Men vi har aldri hatt en diagnose. Bare en pappa som prøvde å ta livet sitt og som vi ikke hadde kontakt med. Vi har nok opplevd mer enn folk flest ser. Og mer enn vi selv forstod. For hvordan kan de forvente at en 10 åring skal si "jeg trenger hjelp"? I familien min sliter vi nå med depresjon, spiseproblemer og angst.

  Men den yngste jenta i familien vår, hun er ganske bekymringsløs. Hun er ikke redd for å leke med andre, ringe på hos andre, spørre om andre vil bli med å leke. Hun har alltid noen å leke med, og mange venner. Hun synes selv at hun er den fineste i verden. Og hun har en selvtillit av det sjeldne. Hun gjorde også leseleksene til storebror da hun var fire, og kunne gange lenge før hun begynte på skolen. Johanna er rett og slett ganske unik i familien vår. 

  Helt til mamma snakka med helsesøster. For helsesøster brydde seg ikke om at Johanna kan regne og lese. Helsesøster brydde seg ikke om hvor godt Johanna fungerer sosialt. Hun brydde seg heller ikke om at Johanna har en selvtillit av det sjeldne. For det helsesøster brydde seg om, det er at Johanna veier for mye. I følge bmi er Johanna overvektig. Så mye at de mente foreldrene mine(jeg omtaler mamma og stefaren min som foreldrene mine) måtte på foreldreskole. Foreldreskole??? Med sitt 6.(!!!) barn. Er det en ting jeg vet så er det at foreldrene mine trenger ikke å gå på foreldreskole. Hun mente også at Johanna måtte til jevnlig kontroll for å veies. 

  Så kostholdet måtte gjøres om totalt. Mamma måtte føre logg over måltidene hennes. Og da Johanna hadde spist druer og paprika til kveldsmat, fikk mamma beskjed om at hun ikke kan spise druer, for det er sukker i druer. Men det beste Johanna vet er druer. Og Johanna vil ha banan til frokost, men det er sukker i banan. Og hvilke signaler sender det til en jente på seks år? Hvilke signaler sender det til Johanna når hun ikke får spise banan til frokost eller druer til kveldsmat? Og hvilke signaler sender det når Johanna må jevnlig til helsestasjonen for å veie seg? Johanna er ikke for tjukk. Johanna er kanskje litt større enn de andre i klassen, men det kommer hun alltid til å være. For Johanna er også høyere enn de andre i klassen. Og Johanna har gener som er større og beinbygning som er tyngre enn de andre. Familien min har et sunt og normalt kosthold. Men hvem vet egentlig hvordan kosthold Per i nabohuset har? Kanskje spiser han mye mer eller mer usunt enn Johanna, uten å legge på seg. Men Per er innenfor helsestasjonens grafer. 

  For helsestasjonen ser ikke på kosthold. Helsestasjonen ser på vekt og følger grafene sine. Helsestasjonen dreper selvtilliten til barn. Helsestasjonen dreper mestringsfølelsen til foreldre. Helsestasjonen setter rammer for hva som er rett og galt å veie. Helsestasjonen lager bekymringer som ikke finnes. Helsestasjonen skaper selve fasiten på hvordan en kropp skal se ut. Noen er store og noen er små, og sånn er vi skapt. Og sånn må vi få være. Johanna kommer til å få kommentarer på hvordan hun ser ut(det får vi alle). Men da må vi styrke henne til å takle kommentarene, ikke slanke henne. For Johanna er verdens fineste seksåring akkurat som hun er, og det skal ingen få ta ifra henne. 

  Del gjerne innlegget videre

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 18 kommentarer
 • Blå pelsjakke

 • Publisert: 14.01.2018, 14:57
 • Kategori: Outfit
 • jakke weekday tskjorte cheap monday bukse dr denim

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 7 kommentarer
 • Instagram og snapchat

 • Publisert: 13.01.2018, 12:40
 • Kategori: Personlig
 • Instagram: helenawestergren

  Jeg bruker sykt mye unødvendig tid på instagram og feeden min. Jeg vet ikke om det synes engang, men. Jeg blir aldri fornøyd og bruker sikkert sju dager på å legge ut et bilde. Men jeg elsker instagram, og det må være favorittappen min etter snapchat og mattilbud. 

   

  Snapchat: helenapelli

  Snapchat er min absolutt favorittapp. Jeg er også mye morsommere og mer ekte på snapchat enn på de andre sosiale mediene mine. Hvis du vil se den ekte meg, så legg meg til på snapchat. Jeg synes selv jeg er ganske morsom og. Jeg er også mye flinkere til å oppdatere her. 

  Hva heter dere på instagram og snapchat?

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 7 kommentarer
 • Video: Tatoveringene mine

 • Publisert: 12.01.2018, 20:42
 • Kategori: Videoblogger
 • Jeg får alltid sykt mange spørsmål om tatoveringene mine. Jeg hater det spørsmålet, fordi jeg synes den ene er så sykt klein. Men jeg tenkte jeg kunne lage en video om de, så slipper jeg å fortelle om den en gang til. Fra nå av skal jeg bare sende denne videoen til alle som spør, haha. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Ting å gjøre med fuckboys:

 • Publisert: 11.01.2018, 15:28
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Det finnes mange psyko mennesker der ute, og jeg er en av dem. Og det finnes mange drittsekker og fuckboys der ute, og jeg har møtt på dem. Jeg liker ikke at folk fucker med meg, og jeg blir så sykt hevngjerrig. Greia med fuckboys er at det hjelper ikke å prøve å såre dem, for de bryr seg rett og slett ikke. Derfor må vi finne ting de bryr seg om, for at de virkelig skal få svi for å ha såra deg. Så derfor har jeg laget en liste over hva du kan gjøre. Jeg har ikke gjort alt selv, jeg er ofte tøffere i kjeften og tankegangen min. Men her er i hvert fall lista over ting jeg enten har gjort eller tenkt på at jeg kan gjøre. Aldri la noen fucke med dere!

  Punktere bilen hans. Hvis han har bil er denne genial. Sykt kjipt for han å komme ut og se at bilen hans er punktert.

  Knulle bestekompisen hans. Hvis du ikke bryr deg om ryktet ditt, så hvorfor ikke? Jeg er en person som har veldig lett for å gjøre alt for å ødelegge for andre, også glemmer jeg å tenke på at jeg kanskje ødelegger mest for meg selv. Så tenk dere godt om før dere gjør dette. Jeg har forresten ikke gjort det.  

  Lat som du er gravid. Altså hvor mange gutter har ikke noia for at du skal bli gravid da. Men dra den langt, lat som du tok abort og aldri fortell han at du bare fant det på. 

  Ring på leiligheten hans midt på natta og dra før han ser deg. Gjør dette fler ganger. Plag han gjerne hver natt. 

  Send en brukt tampong i posten. Tror dette er min favoritt. Jeg har aldri gjort det selv, men om du har baller til det, så gjør det. Dette er så sykt ekkelt, men så sykt fortjent. Hvis dere ikke vil bruke deres eget blod, bruk konditorfarge eller saft. Det ser ekkelt ut uansett. 

  Hell et malingspann over bilen hans. Hvis han har bil. Hvor morsomt er det ikke hvis han plutselig ser bilen sin i en annen farge enn det den var. 

  Inviter han på dobbeldate, ta med en annen gutt og spør han hvor hans date er. Dette må du gjøre med engang du skjønner at han er fuckboy, mens han fortsatt er snill. For hvis han faktisk blir med på date så er dette sykt lættis. Få han til å tro at du er daten hans, for så å ta med en annen isteden og spør hvor hans date. Så driter du han skikkelig ut. 

  Ignorer han. Dette er nok det beste tipset, men samtidig det kjedeligste. Jeg klarer i hvert fall ikke å ignorere noen, og hvis jeg først ignorer noen så er jeg virkelig ferdig med han. Ikke ring, send snap, melding eller lik noen av bildene hans på instagram. Men mest sannsynlig bryr han seg ikke uansett. 

  Del gjerne innlegget videre, så vi blir kvitt fuckboysa. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 9 kommentarer
 • Eventyr

 • Publisert: 11.01.2018, 01:38
 • Kategori: Hverdag
 • I dag hadde jeg en skikkelig dårlig start på dagen, men det ordna seg heldigvis. Så jeg møtte Selin og Mariel for å dra på eventyr. Mariel hadde et gavekort på Gulskogen senteret og ville ha noen sko fra Din sko. Men de har ikke Din sko på Gulskogen, så da måtte vi kjøpe noe på Gulskogen og dra å bytte det et annet sted for å få pengene tilbake. Det fiksa seg uten problemer, men vi måtte kjøre til Sandvika for å finne skoene hun skulle ha. Og jeg fant en genser til halvpris. 

  Etter vi hadde vært på Sandvika dro vi til Asker for å spise på mæccern. Jeg hadde lyst til å spise noe sunt, så da da dro vi på mæccern og spiste, hahah. Planen var egentlig at jeg og Mariel skulle på trening etterpå, men da vi innså at vi var på sats et kvarter før det stengte, tenkte vi at det rett og slett ikke var noe vits å gå inn. Ubrukelige mennesker as.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 6 kommentarer
 • Å "ikke ha et liv"

 • Publisert: 09.01.2018, 15:58
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Til alle dere som aldri blir invitert på fester. Dere som aldri blir invitert på jentekvelder eller guttekvelder. Dere som alltid er hjemme på nyttårsaften. Dere som ikke har noen å være med på 17.mai eller noen å invitere i bursdag. Dere som ikke har noen å være på russebuss med. Eller dere som ikke har noen å dra på kafé med. Kjære alle dere som føler dere helt alene om å "ikke ha et liv", jeg hadde heller ikke "et liv". 

  Jeg vet hvordan det er å aldri bli invitert. Hvordan man skammer seg over å være hjemme hver eneste helg. Hvor flaut det kan være å tilbringe nyttårsaften og 17.mai med familien. Og hvordan hele livet handler om å fremstille det som om du har "et liv". Jeg har brukt så mye tid på å overbevise andre om at jeg har "et liv" og at jeg har venner. Når sannheten er at jeg stort sett lå hjemme i senga hver eneste dag og så på serie. Jeg hadde ingen russebuss. Jeg hadde ikke  venner på skolen. På nyttårsaften måtte jeg late som at jeg var syk fordi jeg ikke hadde noen venner å feire sammen med. Og min største frykt var at alle andre rundt meg skulle se at jeg ikke hadde noe å gjøre, eller venner å være sammen med. Til slutt ble det viktigere å fremstille livet mitt som noe det ikke var, enn å faktisk leve mitt eget. 

  Jeg vet at det finnes mange som meg der ute. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som synes livet mitt var flaut. Eller den eneste som kjente på presset om å ha en hverdag lik alle andres. Og jeg kunne ønske at jeg visste det da jeg var 15 år. Jeg kunne ønske jeg forstod at jeg ikke er alene om å føle det sånn. Og at jeg hadde visst at det blir bedre. For det blir bedre. Hvem bryr seg om hvem du var på skolen om 10 år? Hvem husker hvem du var på skolen om 10 år? Det er så enkelt å tenke at årene du går på skolen er de viktigste årene i livet ditt. Men tro meg, livet ditt har fortsatt ikke begynt. Ikke bry dere om jentegjengen på russebussen. Hvor mange har 20 bestevenner resten av livet? En dag drømte jeg om å ha 20 venner, og da folk fortalte meg at det er bedre med 3 ekte venner enn 20 falske, så ville jeg ikke tro på det. For jeg trodde det eneste som kunne gjøre livet mitt bedre var å "ha et liv" og 20 falske venner.

  Men i dag vet jeg at alle vennene mine er ekte. Jeg har et liv sammen med dem. Og jeg bryr meg ikke om hva alle andre tenker. Vi lager våre egne jentekvelder. Vi drar på roadtriper sammen. Shopping sammen. Kafé sammen. Men mesteparten av tiden kjeder vi oss sammen. Uten å "ha et liv". For det er dette som er livet. Og jeg angrer på at jeg har brukt så mye tid på å ønske meg et annet. I dag er jeg stolt over familien min. Jeg elsker å tilbringe tid sammen med dem, istedenfor å skamme meg over at jeg ikke har noe annet å gjøre. Nyt livet ditt sånn det er akkurat , for om et sekund er det noe annet. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 26 kommentarer
 • Just do it

 • Publisert: 09.01.2018, 01:19
 • Kategori: Hverdag
 • I går skulle jeg jo egentlig trene, men siden jeg brukte hele dagen på å ligge i senga, så rakk jeg det ikke før det stengte. Eller det vil si, jeg kunne rekt det, men jeg fikk det for meg at jeg skulle dra på Burgerland med Selin isteden. Herregud så god mat det er der. 

  Så i dag måtte jeg komme meg på trening uansett hva. Jeg har brukt ca. hele dagen på å spille inn en youtubevideo sammen med broren min og kjæresten hans, så jeg fikk plutselig veldig dårlig tid, og var ikke på sats før 45 minutter før det stenger. Men jeg rakk å løpe en runde med intervaller. Og å finne ut hvor dårlig kondis jeg har fått i det siste, jeg fikk nesten ikke puste den siste runden. Jeg hater å trene. Men jeg er glad for at jeg klarer å gjennomføre så mange økter i uka, selvom jeg hater det. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Uken som gikk..

 • Publisert: 08.01.2018, 15:29
 • Kategori: Uken som gikk
 • UKENS HØYDEPUNKT: Sovepiller. Jeg har endelig kommet meg til legen og fått resept på sovepiller. Jeg har sovet sånn 2-5 timer om natta siden sommeren. Uansett når jeg legger meg så våkner jeg like tidlig. Og uansett hvor tidlig jeg våkner, så sovner jeg like sent. Så dette har virkelig vært et problem i lang tid. Så nå gleder jeg meg skikkelig til å få sovet ut engang i blant. 

  UKENS NEDTUR: Det var tomt for smeltost på maxburger. Altså hvordan kan det være tomt for smeltost, når hele grunnen til å spise på max er smeltosten???

  UKENS PERSON: Selin. Min aller beste venn for alltid. 

  UKENS SANG: Candy paint - Post Malone, jeg har plutselig begynt å høre på denne sangen i repeat. 

  UKENS SERIE: Vita og Wanda. Jeg har ikke sett så mye på serier den siste uka, men jeg har sett denne og så ferdig alle episodene på engang. 

  UKENS INNKJØP: Kamera. Jeg klarte ikke la være å kjøpe det, og jeg angrer virkelig ikke. Jeg trengte det så sykt for å blogge. 

  UKENS MAT: Jeg kommer sikkert til å svare pizza her hver eneste uke. Men baba er hjemme fra Tyrkia denne uken, og han lagde pizza med sucuk til meg og Selin på lørdag. Og den var sååå god at jeg har ikke ord. 

  UKENS ØYEBLIKK: Jeg kjørte meg fast i snøværet. Jeg og Sara var på vei hjem fra trening, da vi plutselig havna i kø i en bakke. Det var mange biler som stod fast på toppen av bakken, så tilslutt klarte jeg ikke komme i gang igjen etter at vi hadde stått stille. Så jeg måtte ringe etter hjelp og taues hjem. 

  UKENS QUOTE: "Selv dine verste dager har bare 24 timer", hilsen min kloke venninne, Madelen. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Lørdag

 • Publisert: 07.01.2018, 23:22
 • Kategori: Hverdag
 • I går tok jeg og bestevenninna mi en spontantur ut på byen. Egentlig skulle vi bare møtes for vår nye lørdagstradisjon, vi har begynt å spise sub på Liertoppen hver lørdag, haha. Det er sykt koselig, men så rart at vi ender opp på Lietoppen av alle steder, hver eneste lørdag. Etter vi hadde spist fikk vi det for oss at vi skulle kjøpe nye mobildeksler, helt blanke, gjennomsiktig deksler. Men det var tydeligvis ikke å få tak i. Så vi gikk fra butikk til butikk og kjørte fra senter til senter, før vi endelig fikk tak i et. Da var klokka allerede så mye at vi tenkte vi like gjerne kunne ta en tur ut.

  Så vi spiste pizza, dusja, sminka oss, fiksa oss og tok bussen til byen klokka ett. Jeg fikk så mange kommentarer på at jeg hadde på meg gul genser, er det virkelig så uvanlig å ha på en gul genser? Folk sa den var kul da. Ellers så var det egentlig ganske dårlig og nesten ingen som var ute. Men vi møtte noen Selin kjenner, så vi koste oss uansett og var ikke hjemme før halv sju i dag tidlig. 

  Nå har jeg ligget i senga i hele dag, jeg er fortsatt hos Selin, så det begynner å bli på tide å komme seg hjem. Planen var egentlig å trene, men det rakk jeg ikke før det stengte. Tenk å ha hele dagen på seg, og likevel ikke rekke det. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 10 kommentarer
 • Gul genser

 • Publisert: 07.01.2018, 15:59
 • Kategori: Outfit
 • genser hm body bik bok bukse dr.denim

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 9 kommentarer
 • 10 facts about me

 • Publisert: 06.01.2018, 20:21
 • Kategori: Personlig
 • Jeg er født 24.mai 1994. Jeg er altså 23 år. Apropos fødselsdatoen min; søsknene mine er født 4. og 14. mai, det er altså 10 dager mellom hver bursdag i mai. 

  Jeg har en katt som heter Esma. Jeg tror ikke dere forstår hvor avhengig jeg er av katten min, men jeg elsker henne seriøst av hele mitt hjerte. Jeg tror nesten jeg kan si at den katten har forandra livet mitt. Hun er kjempesær, feit, sur og skikkelig diva, men jeg elsker henne akkurat sånn. Og jeg tror nesten jeg og mormor er de eneste som liker henne, haha. 

  Jeg går nesten alltid uten sminke. Denne er det ikke så mange som tror på, men jeg bruker seriøst nesten aldri sminke. Jeg elsker sminke og ser på det som hobbyen min. Jeg kan finne på å stå opp og sminke meg klokka tre om natta bare fordi jeg plutselig får en idé. Men det er fordi det er noe jeg synes er gøy, og ikke fordi jeg må sminke meg for å se pen ut. Så mesteparten av tiden går jeg faktisk uten sminke. Dette har forandret seg veldig i løpet av årene og det er så deilig. 

  Jeg bor hos mormor. Det er egentlig ingen spesiell grunn til at jeg bor her. Jeg bodde alene før sommeren, men tenkte å flytte sammen med noen venner etterhvert, så derfor sa jeg opp leiligheten og flytta til mormor så lenge. Jeg har kjempegod kontakt med hele familien min, så det har ingenting med det å gjøre. Men vi er veldig mange, så vi må fordele oss litt, haha. Det er bare to minutter herfra og hjem til mamma da. 

  Jeg er en skikkelig stuker. Dere ser meg aldri komme for tidlig et sted. Jeg er alltid seint ute, fordi jeg alltid bruker så mye tid på ting jeg ikke trenger. Å hente en ting hjemme hos meg tar aldri to minutter, men to timer. Det verste er at jeg aldri gjør noen ting, jeg bare stuker.  

  Jeg er skikkelig matvrak. Herregud, jeg tror ikke jeg kan forklare denne så dere forstår hvor glad jeg faktisk er i mat. Men jeg tror jeg tenker på mat sånn seriøst hele dagen. Når jeg akkurat har spist et måltid så gleder jeg meg allerede til neste. Og jeg blir heller ikke mett. Hvis jeg for engangsskyld blir mett, så har jeg lyst på en ny smak. Jeg både elsker og hater å spise ute, fordi jeg synes alltid jeg får for lite mat. Men samtidig er det det eneste som stopper meg fra å spise mer. 

  Jeg har fem søsken. Jeg har fem søsken jeg ser på som mine ekte, men egentlig har jeg enda fler og. Jeg har tre søsken med samme pappa, men ikke mamma. Også har jeg to stesøsken. Så tilsammen har jeg faktisk 10 søsken. Og jeg er eldst av alle. 

  Jeg elsker vennene mine. Jeg har egentlig aldri vært et venne-menneske, og egentlig aldri brydd meg oppriktig om vennene mine. Det er kanskje litt slemt å si, men, haha. Jeg har alltid tenkt mer på meg selv og familien min, og hvis jeg ikke får noe ut av å ha venner, så har jeg heller ikke bruk for dem. Men de siste årene har jeg fått venner jeg setter skikkelig stor pris på, som jeg oppriktig ønsker det beste for, og som jeg setter foran meg selv. 

  Jeg er slange. Jeg er egentlig skikkelig snake. Jeg er ikke det mot mennesker jeg bryr meg om, men mot andre. Jeg skjønner ikke hvordan dette har skjedd eller hvordan det skjer, men jeg bare er det. Til og med når jeg ikke prøver å være det, så er jeg det. Jeg er en sånn person som kan finne en gutt på byen og få han til å spandere mæccern mat på meg og alle vennene mine. Noen ganger finner jeg til og med noen bare for at de skal kjøpe drikke til meg, som jeg kan gi til vennene mine, hahah.

  Jeg er psyko. Altså virkelig psyko. Jeg får alltid høre at jeg ser så søt og uskyldig ut, men jeg har helt syke tanker og dere skulle bare visst hva som skjuler seg bak det uskyldig utseendet mitt. Jeg har et skikkelig temperament. Fucker du med meg, så fucker jeg med deg. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 1 kommentarer
 • Nyttårsaften

 • Publisert: 04.01.2018, 14:25
 • Kategori: Hverdag
 • FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 1 kommentarer
 • Hei

 • Publisert: 03.01.2018, 20:59
 • Kategori: Hverdag
 • Så her er jeg.. igjen. Alle som kjenner meg vet at dette er 48374 gangen jeg begynner å blogge. Men jeg har innsett at dette er det eneste jeg vil. Jeg vil ikke ha en 8-16 jobb hver dag. Jeg vil bli kjendis. Og dette er mitt eneste håp. Jeg har vurdert fler alternativer, men de fleste er utelukket. Jeg har vurdert å melde meg på både paradise hotel og farmen, men jeg er for tjukk til å være med på paradise hotel og for lat til å være med på farmen. Så det ble blogging. Det eneste problemet nå er kameraet mitt ble stjelt på nach, så jeg har ikke et ordentlig kamera. Så jeg håper bloggkarrieren går fort, så jeg kan få råd til å kjøpe meg et nytt. 

  Så nå skjønner jeg at dere lurer på hvorfor dere skal gidde å lese denne bloggen. Jeg tror ikke jeg hadde giddi å lese om meg heller. Men tro det eller ei, jeg har mye å formidle. Jeg har så mange tanker og meninger som ingen egentlig er interessert i å høre. Og jeg er både glad, morsom, deprimert, elsker livet og hater livet, sånn omtrent på samme tid. Og denne bloggen blir uten filter, så følg med videre. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 0 kommentarer