hits

helenawe

DEAR BEST FRIENDS

 • Publisert: 15.03.2018, 16:26
 • Kategori: Personlig
 • Jeg har skrevet mye om meg selv på denne bloggen, men jeg føler at det er en ting jeg har skrevet ganske lite om, og det er vennene mine. De er en veldig stor del av livet mitt, så jeg tenker at det er på tide at dere får bli litt kjent med vennene mine. Dette er faktisk de eneste vennene jeg har, men jeg trenger ikke fler heller. Virkelig ikke. Jeg er faktisk så takknemlig for de vennene jeg har, at jeg blir helt rørt bare av å skrive om dem. De redder virkelig hverdagen min, alle på hver sin måte. Jeg er sykt heldig som har så bra mennesker i livet mitt. Jeg føler meg aldri ensom, og det tar jeg virkelig ikke forgitt. Jeg vet at ikke alle er like heldig som meg når det kommer til venner. 

  ❤️ Selin. Jeg har ikke tenkt til å rangere vennene mine etter rekkefølge i dette innlegget, men det er ikke uten grunn at Selin står på toppen. Selin er min aller nærmeste. Det vennskapet vi har er heelt unikt, og noe de alle færreste har. Selin er tryggheten min, og med henne ved min side vet jeg at det alltid går bra. Det er ikke mange mennesker jeg takler å være sammen med på dårlig dager og i dårlig perioder, men Selin er en av de veldig få. Hun takler angsten min, depresjonen min og den psyko siden min. Selin takler alle personlighetene mine og stiller alltid opp for meg. Vi er de irriterende menneskene som alltid kommer sammen, og sjelden finner på ting uten hverandre. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg virkelig ikke vet hvem jeg hadde vært uten Selin. Vi har vært venner i 10 år og vi skal være bestevenner livet ut. #Friendshipgoals

  ❤️ Mariel. Jeg og Mariel var "bekjente" ganske lenge før vi ble ordentlig venner. Vi reiste til og med til Tyrkia sammen to ganger, uten at vi egentlig kjente hverandre så godt. Faktisk trodde jeg aldri at vi kom til å bli gode venner noen gang, men se på oss nå. Nå er hun en av de få menneskene jeg ikke kunne levd uten. Vi gikk fra 0 til 100, og plutselig var vi bestevenner. Hun er den sykeste jenta jeg kjenner, og sammen finner vi på helt syke ting. Jeg er så glad for at jeg har en person i livet mitt som er like syk i hodet som meg. Alle trenger en Mariel i livet sitt. Ekte babe. 

  ❤️ Libaan. Libaan er den sykeste, morsomste, snilleste, mest talentfulle og beste gutten jeg vet om. Jeg har hatt det sååå mye gøy sammen med Libaan. Jeg tror virkelig ikke at det går an å beskrive han med ord, han må rett og slett bare oppleves. Jeg er så glad for å ha en bestevenn som han. Og han er alltid den personen jeg ender opp med å henge sammen med på byen og sånn. Fordi Libaan blir alltid med på alle mine syke påfunn og sier sjelden nei når jeg foreslår noe crazy. Det er få mennesker jeg har så mye til felles med som han, og jeg føler virkelig at vi er "skilt ved fødselen". Bortsett fra utseendet, kanskje, haha. 

  ❤️ Madelen. Jeg og Madde har kjent hverandre helt siden vi sov i telt sammen da vi var små. Hun er den personen jeg har vokst opp med, og som jeg har gått gjennom hele barndommen og ungdomsårene mine med. Hun kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt. Vi går virkelig aldri tom for ting å snakke om, og kunne sikkert snakka i mange døgn i strekk om ingenting stoppa oss. Vi har også samme meninger, og det er så deilig å snakke med noen som forstår 100%. Når jeg skriver dette innlegget går det opp for meg at jeg har ganske mange syke folk i livet mitt, for jeg og Madde er også syke i hodet sammen.

  ❤️ Victoria. Hun er min treningspartner nummer en, og jeg vet helt ærlig ikke om jeg engang hadde begynt å trene om det ikke var for henne. Hun er den personen jeg ringer hvis jeg har driti meg skikkelig ut, og gjort noe alle andre synes er dumt. For denne jenta dømmer meg ikke uansett hvor dumme ting jeg gjør. Og jeg vet at hun ikke har en eneste stygg tanke om feilene mine. Hun stiller alltid opp, og jeg vet at hun alltid bryr seg om meg på ekte. Og jeg er veldig takknemlig for at jeg har en sånn venninne. Det er gull verdt.

  ❤️ Sara. Sara er egentlig totalt motsatt av alle vennene mine. Resten av vennene mine er personer jeg hater livet sammen med, mens Sara er helt motsatt. Vi har det egentlig alltid bare gøy sammen. Hun er barndomsvennen min og vi har kjent hverandre siden dag en. Jeg er veldig glad for at jeg har Sara, for vi har et helt spesielt bånd, og vi har gjort såå mye sammen gjennom livet. Og det er veldig deilig å ha en person som du vet at du alltid har det gøy sammen med. Jeg er alltid i godt humør når jeg er med henne. 

  »I'm close to very few people, but those few people mean everything to me» Jeg elsker dere!! 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 48 kommentarer
 • Den aller første gangen

 • Publisert: 03.03.2018, 12:49
 • Kategori: Personlig
 • Min første kjæreste: Det var i 8.klasse. Vi hadde hengt sammen en stund, han, kompisen, venninna mi og jeg. Først var han interessert i venninna mi, men hun ville ikke ha han. Så da ville han ha meg(herregud, 2.valg as, hahah). Jeg satt på bord sammen med han og kompisen i naturfagstimen, og vi lekte hangman. Plutselig skrev han "skal vi bli sammen?". Jeg måtte tenke på det en stund, men svarte "ja" etter noen timer. 

  Første gang jeg farga håret: Etter det ble slutt med den første kjæresten min hang vi fortsatt en del sammen. En dag var jeg med han og kompisen hans hjem fra skolen, og de begynte å tegne på meg med tusj.... De synes det var gøy, jeg synes ikke det. De ødela klærne mine og håret mitt. Det satt faktisk så lenge i håret at jeg tilslutt bestemte meg for å farge det mørkt. Jeg så ikke ut. Men jeg vet ikke om det var fordi jeg hadde mørkt hår eller fordi jeg var 13 år.

  Første gang jeg fikk mensen: Det var i sommerferien før jeg skulle begynne i 8.klasse. Vi var på båten på vei til Kiel og da jeg skulle tørke meg etter å ha vært på do så kom det litt blod på papiret. Vi skulle i badeland, og jeg måtte fortelle det til mamma, for jeg var livredd for at jeg skulle blø ned bassenget. Det hadde jo tross alt kommet en dråpe blod på papiret. Men det kom ikke noe mer, så jeg tenkte ikke noe mer på det. Før vi var i Tyskland dagen etter, og da jeg gikk på do var trusa mi full av blod. Jeg vet ikke om det faktisk var så mye blod som jeg husker, eller om jeg bare fikk sjokk og husker det som verre enn det faktisk var.

  Min første bestevenn: Min første bestevenn var Sara. Vi har faktisk kjent hverandre siden dagen jeg ble født. Hun er født en måned tidligere enn meg og mamma og moren henne er bestevenner. Så vi har opplevd veldig mye sammen og nesten blitt tvunget til å være venner, haha. I dag er fortsatt Sara en av mine beste venninner, så jeg er veldig takknemlig. Vi har et helt spesielt bånd fordi hun var min aller første bestevenn.

  Mitt første møte med alkohol: Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Jeg har generelt rørt veeeldig lite alkohol i ungdomsperioden min. Men det var en uke i 2009. Det var ikke mange på skolen min som hadde drukket før meg, så dette var en måte som fikk meg til å føle meg veldig kul. Jeg, Selin, Victoria og Madelen var invitert på en fest 16.mai. Jeg tror jeg drakk kanskje et par slurker av en smirnoff ice og oppførte meg som en hore resten av kvelden. Jeg skulle bli henta av foreldrene mine, men ville være lenger. Jeg sa derfor at jeg kunne sitte på med Selin når hun skulle hjem, men det jeg ikke visste var at moren til Selin ikke hadde lappen. Så tilslutt ble foreldrene mine så sinte at Oddy kom for å hente meg klokka halv 5 på natta. Jeg har aldri sett han så sur, verken før eller siden. Jeg fikk skikkelig kjeft på vei hjem. Uka etter skulle vi feire 15 årsdagen min, og vi hadde såå masse rusbrus. Jeg hadde fått lov til å være alene hjemme, men plutselig kommer foreldrene mine hjem. Det første som møter dem er to personer uten klær i senga dems og masse rusbrus rundt i huset. Festen ble avslutta, Oddy kjørte guttene hjem og mamma stekte pizza til oss jentene. 


  - Følg meg på Facebook her -

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 7 kommentarer
 • Ting jeg aldri skal gjøre igjen:

 • Publisert: 22.02.2018, 21:17
 • Kategori: Personlig
 • Dere likte det forrige innlegget med ting jeg har gjort, som jeg aldri skal gjøre igjen. Og siden jeg har gjort mye dumt i livet, har jeg ikke noe problem med å lage et til. Så her kommer en ny liste over ting jeg ikke skal gjøre igjen:

  Få noen til å drikke såpevann bare for å være slem. Da jeg gikk i 7.klasse fikk jeg en annen jente til å drikke vann med såpe. Hvorfor? Det har jeg ikke noe svar på, rett og slett bare for å være slem.

  Synge på radioen. Neida, jeg har ikke bare sunget foran hele skolen, jeg har også sunget på radioen. En Strømsgodset-sang jeg og venninna mi hadde skrevet selv og fremførte på radioen etter fotballkampen. Jeg tror nesten jeg bare kunne hatt et eget punkt som var "aldri synge igjen", så slipper jeg og stemmen min å drite oss ut fler steder. For jeg har virkelig en helt grusom sangstemme og null rytme.

  Stå to timer på ett bein. Da jeg gikk på barneskolen hadde jeg sett på robinsonekspedisjonen at de hadde en konkurranse om hvem som stod lengst på et bein på noen stokker i vannet. Jeg og lillesøstra mi fikk det for oss at vi skulle gjøre det samme, så vi dro frem spisestuestolene i stua, og stod på et bein i to timer. Vi tok også med oss venner hjem fra skolen for å bli med på konkurransen. Stakkars venner. 

  Sniffe lightergass. Dette fikk jeg høre av onkel her om dagen at er en form for rus. Jeg visste aldri det, men på ungdomsskolen pleide noen å lure meg til å sniffe lightergass. Jeg hadde null anelse om at dette faktisk er farlig. 

  Danse på strippestang på bardisken. Herregud. I Tyrkia i september fikk jeg det for meg at jeg skulle opp på bardisken å danse. Jeg tror aldri Selin, Mariel eller Libaan skal glemme det synet. Og sikkert heller ingen av de andre som var tilstede. Jeg er kanskje enda dårligere til å danse enn til å synge. 

  Banke venninna mi fordi hun ikke vil være med å spille fotball. Okei, helt ærlig, jeg har vært psyko. Da venninna mi ikke ville spille fotball lenger, ble jeg så sur at jeg banka henne. Altså, slo hodet hennes i en jernstang. 


  - Følg meg på Facbook her -

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 10 kommentarer
 • "Vil du se meg runke?"

 • Publisert: 09.02.2018, 15:18
 • Kategori: Personlig
 • Etter at jeg fikk en del følgere på snapchat, har jeg fått mange rare snapper. Ikke misforstå, det er veldig koselig at dere legger meg til på snap(legg til helenapelli på snap, hvis du ikke føler deg truffet av disse punktene). Men det er noen ting som begynner å irritere meg skikkelig, og det er virkelig på tide at jeg skriver dette innlegget. 

  1. Ser jeg ut som en hore eller hva? At noen kan få seg til å betale så mye penger for nudes er faktisk helt vilt. Jeg har nesten lyst til å si ja. Det er tross alt snakk om mye penger, og jeg hadde synes det var litt morsomt å ta fra disse menneskene så mye penger. Men bare nesten. Men sånn helt seriøst, dette er ikke greit. Disse menneskene må vekk. 

  2. Jeg vil ikke se deg runke! Eller se kølla di i det hele tatt. Hva får dere til å tro at jeg er interessert i å se dere runke?? Jeg begynner å bli så dritt lei av disse snappene at jeg har faktisk ikke ord. Hvis dere er så interessert i å vise frem kølla deres, så opprett en profil på en eller annen pornoside. Jeg er ingen pornoside, så vær så snill å slutt og send meg dette. Og forresten så driter jeg i om du har 20 eller 22 cm.   3. Selvfølgelig har du større enn meg, jeg har ikke pikk. Denne personen sendte også bilde av kølla si, den har jeg valgt å sensurere med badeand, for å spare dere for et ekkelt syn. Jeg får forresten mange nudes i løpet av en dag. Jeg skjønner ikke hva jeg skal med dem eller hvorfor jeg får dem i det hele tatt? Jeg skjønner heller ikke hva som foregår oppi hodet til de som sender dem. Jeg er virkelig ikke interessert i å se kølla til ukjente gutter.

  4. Ikke smisk for å få meg til å sende nudes. Tror dere virkelig at jeg ville sendt dere bilder av meg selv?? Hvilke jenter sender bilder av seg selv til gutter de ikke kjenner? Og vær så snill, dropp i hvert fall den falske smiskinga først. Punkt en tilbydde meg i hvert fall penger. 


  - Følg meg på Facebook her -

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 28 kommentarer
 • 8 ting dere ikke visste om meg

 • Publisert: 07.02.2018, 16:03
 • Kategori: Personlig
 • Jeg har operert puppene mine. For et år siden tok jeg brystreduksjon, for å gjøre puppene mine mindre. Jeg angrer ikke i det hele tatt, og er veldig glad for at jeg gjorde det. Dette tenkte jeg faktisk å lage et eget innlegg om. 

  Jeg har skikkelig telefonangst. Jeg tørr ikke ringe andre, og jeg tar ikke telefonen når ukjente nummer ringer meg. Hvis jeg absolutt må ringe et sted, så får jeg Selin til å ringe og late som at hun er meg. 

  Jeg har hatt lappen i fem år. I går var det faktisk fem år siden jeg hadde oppkjøring og fikk lappen. Det er helt sykt hvor fort tiden går, for jeg husker denne dagen som om det var i går. Jeg var så redd for å ikke klare det, men jeg bestod på første forsøk, og følelsen av å få "midlertidig kjørebevis" i hånda kommer jeg aldri til å glemme. Det første jeg gjorde var å hente lillebroren min og ta han med på kjøretur, vi synes det var helt sykt å tenke på at jeg kunne kjøre bil, og nå har han lappen selv liksom. Tiden går altfor fort. 

  Jeg elsker å bli kilt på ryggen. Det er virkelig det beste jeg vet. Jeg er generelt over gjennomsnittet glad i å bli kost med. Men å bli kilt på ryggen er det beste av det beste as. 

  Jeg takler ikke forandringer. Dette er virkelig et stort problem. Ting må være som det alltid har vært, hvis ikke så klikker det for hodet mitt. Hvis jeg f.eks. skal på resturant, må jeg for det første gå på samme resturanten hver gang. Og for det andre så må jeg sitte på samme bord hver gang. Tradisjoner kan ikke gjøres om på. Og på julaften i år begynte jeg å gråte fordi gavene mine ikke lå på samme sted som de alltid pleier, da ble det rett og slett for mye for meg. Haha, jeg er skada. 

  Jeg drikker minst fire iskaffe om dagen. Og jeg lurer på hvorfor jeg aldri får sove om natta? Jeg har begynt å drikke såå mye iskaffe. Jeg lager ofte min egen med kaffe, sukketter og mandelmelk. 

  Jeg har et langt notat på telefonen med sinte meldinger. Nå høres jeg vel enda mer skada ut. Men jeg har seriøst et langt notat med meldinger jeg skal tenke på om jeg skal sende. Når jeg blir sur så skriver jeg ofte veldig mye stygt, så jeg har lært meg at jeg skal skrive meldinga på notater, vente til jeg har fått roet meg ned, og sende meldinga hvis jeg fortsatt har lyst etter at jeg har fått roet meg ned. Som regel sender jeg den ikke, og er veldig glad for at jeg ikke gjorde det heller. Nå har notatet blitt veeeldig langt. 

  Jeg heier på Besiktas. Et tyrkisk fotballag. Jeg synes tyrkisk fotball er mye morsommere enn annen fotball. Det er alltid masse drama, alltid røde kort og ting man ikke ser andre steder. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 21 kommentarer
 • 10 ting livet har lært meg:

 • Publisert: 26.01.2018, 18:47
 • Kategori: Personlig
 • Livet er urettferdig. Det finnes lite rettferdighet her i verden, og det er egentlig bare å innse med engang. Det har alltid vært urettferdig og det kommer alltid til å fortsette å være det. Og når alt føles håpløst og forferdelig urettferdig, så tror jeg bare vi må fokusere på hvor heldige vi egentlig er! For det finnes sååå mange mennesker som virkelig får oppleve hva urettferdighet er.

  Du blir ikke lykkelig av å være tynn. Jeg har alltid levd i en tro om at hvis jeg bare var litt tynnere så hadde jeg ikke hatt noen problemer. Men uansett hvor tynn jeg blir, så blir jeg aldri tynn nok. Og aldri lykkelig nok. For å være tynn er faktisk ikke alt. Selvom det hjelper bittelitt, for å være helt ærlig.

  Du klarer deg uten skole. Jeg får alltid høre det er sååå viktig med utdannelse i dag, du kommer ingen vei uten. Bullshit. Skole er ikke for alle, alle er ikke skapt for å gå på skole, og vet dere hva?? De klarer seg fordet. 

  Rasisme eksisterer overalt. Er det en ting jeg virkelig har fått erfare gjennom livet, så er det at rasisme eksisterer. Uansett hvor mye vi prøver å lukke øynene våre for det, så eksisterer det. Overalt. Blant norske og ikke norske.

  Du trenger ikke falske venner. Da jeg var yngre trodde jeg at jeg trengte alle venner jeg kunne få, og trengte så mange som mulig for å være kul. Og det skulle gjøre meg lykkelig. Men etter at jeg har kutta ut alle falske mennesker fra livet mitt, så har jeg det så mye bedre. Jeg har kanskje ikke så mange venner, men de vennene jeg har er gull verdt.

  Ærlighet varer ikke alltid lengst. Å si at ærlighet alltid varer lengst er løgn. Jeg har vært i så mange situasjoner hvor jeg har fortalt sannheten, og angra etterpå. Feks når det gjelder forsikringssaker, bytte av varer, politisaker osv.. Når det derimot kommer til mennesker du er glad i og bryr deg om vil jeg si at ærlighet varer lengst. 

  Penger er min verste fiende. Jeg hater penger. Jeg hater å ha penger og jeg hater å ikke ha penger. Jeg hater at når jeg har penger så tenker jeg på at jeg ikke skal bruke penger, og når jeg ikke har penger så skulle jeg hatt penger å bruke. Jeg hater å alltid tenke på penger, og jeg hater at alle andre alltid tenker på penger. Må det være så viktig??

  Du kan ikke hjelpe alle. Uansett hvor mye du prøver, så vil det alltid være fler som trenger hjelp, og du vil aldri klare å hjelpe alle. Og det er greit, sånn må det være. Du er ikke mislykka av den grunn. 

  "Han" er ikke verdt det. Glem han, kom deg videre. Ikke bruk tankene dine, tårene dine, energien din eller tiden din på en gutt som rett og slett gir faen i deg.

  Det går over! Jeg tror dette må være det viktigste jeg har lært i livet. Uansett hvor vondt ting gjør, og hvor mye du tror at du aldri kommer til å komme deg over smerten, så gjør du det!! Enten går det bra, eller så går det over

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 23 kommentarer
 • Ting jeg aldri skal gjøre igjen:

 • Publisert: 19.01.2018, 14:12
 • Kategori: Personlig
 • Jeg har gjort mye dumt i løpet av mitt 23 år lange liv. Og kommer helt sikkert til å fortsette å gjøre masse dumt. Men det er noen ting jeg har gjort, som jeg aldri kommer til å gjøre igjen, og den lista kommer her. 

  Miste jomfrudommen min. Dette sier seg vel egentlig selv at jeg aldri kan gjøre igjen. Jeg mista jomfrudommen min veldig tidlig, og det er faktisk en ganske morsom historie som hører til. Men den kan jeg skrive om i et annet innlegg. 

  Banke lillebroren min. Det hendte jeg gjorde det da jeg var liten. Hvis jeg ikke fikk det som jeg ville, så banka jeg han rett og slett. Nå er han mye sterkere enn meg, så det kommer nok aldri til å skje igjen.  

  Synge foran hele skolen. Alle som har hørt meg synge vet at jeg er så tonedøv som det går an å bli. Jeg kan virkelig ikke synge. Men i 7.klasse fikk jeg det for meg at jeg skulle synge foran hele skolen på sommeravslutning, sammen med lillebroren min. Vi sang en sang om den døde katten min, Nussi. Sangen het "nussi nuss" og refrenget var "nussi nuss, nussi nuss, nussi nuuuusiii". Hvis jeg noen gang får for meg at jeg skal gjøre noe sånt igjen, så stopp meg. 

  Si "jakkEN min". En periode i livet mitt fikk jeg det for meg at jeg skulle begynne å snakke som folk på vestkanten. Så jeg la om fra min egen dialekt og begynte å snakke med e-endinger istedenfor a-endinger. Så flaut. 

  Være utro. Jeg har vært utro en gang. Å være utro er selvfølgelig ikke greit, men gjort er gjort. Til mitt forsvar var jeg sammen med en gutt jeg ikke likte i det hele tatt, så det stakk ikke så dypt. Heldigvis ble det slutt da jeg var utro, hvis ikke hadde jeg sikkert aldri klart å gjøre det slutt selv. Så jeg angrer ikke, men kommer aldri til å være det igjen. For planen min er at neste person jeg skal være sammen med, skal være en gutt jeg faktisk liker. 

  Fiskespa. Jeg tror ikke folk som ikke kjenner meg vet hvor redd jeg faktisk er for fisk. Det er helt sykt liksom. Jeg har fullstendig angst for fisk. Men da jeg var i Kreta i høst hadde mamma så lyst til å prøve fiskespa. Jeg har alltid sagt at jeg hadde ikke gjort det for millioner. Jeg hadde fortsatt ikke gjort det for millioner, men for mamma bestemte jeg meg for at jeg kunne gjøre det. 15 minutter satt jeg med bena oppi et vann med fisker som spiste på føttene mine. Jeg tror kanskje aldri jeg har vært så redd før noen gang, men jeg gjennomførte. Og aldri, aldri igjen. 

  Løpe fra regninga på resturant. Jeg og Sunniva gjorde dette for noen år siden, etter at vi hadde spist pizza på Jonas B. Det var en morsom opplevelse og jeg er glad for at jeg har gjort det. Men jeg er ikke så veldig glad i å løpe, så jeg kommer nok ikke til å gjøre det igjen. 

  Slippe guttene inn i jentedusjen. Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg et sykt oppmerksomhetsbehov(har det enda), og bestemte meg rett og slett for å slippe alle guttene i klassen inn i jentedusjen etter gymtimen. Herregud, dette er jo kjempeslemt. Men jeg visste ikke bedre og skjønte ikke selv hvor dumt det var. Jeg måtte på møte med skolen, og slapp ikke unna med den. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Instagram og snapchat

 • Publisert: 13.01.2018, 12:40
 • Kategori: Personlig
 • Instagram: helenawestergren

  Jeg bruker sykt mye unødvendig tid på instagram og feeden min. Jeg vet ikke om det synes engang, men. Jeg blir aldri fornøyd og bruker sikkert sju dager på å legge ut et bilde. Men jeg elsker instagram, og det må være favorittappen min etter snapchat og mattilbud. 

   

  Snapchat: helenapelli

  Snapchat er min absolutt favorittapp. Jeg er også mye morsommere og mer ekte på snapchat enn på de andre sosiale mediene mine. Hvis du vil se den ekte meg, så legg meg til på snapchat. Jeg synes selv jeg er ganske morsom og. Jeg er også mye flinkere til å oppdatere her. 

  Hva heter dere på instagram og snapchat?

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 7 kommentarer
 • 10 facts about me

 • Publisert: 06.01.2018, 20:21
 • Kategori: Personlig
 • Jeg er født 24.mai 1994. Jeg er altså 23 år. Apropos fødselsdatoen min; søsknene mine er født 4. og 14. mai, det er altså 10 dager mellom hver bursdag i mai. 

  Jeg har en katt som heter Esma. Jeg tror ikke dere forstår hvor avhengig jeg er av katten min, men jeg elsker henne seriøst av hele mitt hjerte. Jeg tror nesten jeg kan si at den katten har forandra livet mitt. Hun er kjempesær, feit, sur og skikkelig diva, men jeg elsker henne akkurat sånn. Og jeg tror nesten jeg og mormor er de eneste som liker henne, haha. 

  Jeg går nesten alltid uten sminke. Denne er det ikke så mange som tror på, men jeg bruker seriøst nesten aldri sminke. Jeg elsker sminke og ser på det som hobbyen min. Jeg kan finne på å stå opp og sminke meg klokka tre om natta bare fordi jeg plutselig får en idé. Men det er fordi det er noe jeg synes er gøy, og ikke fordi jeg må sminke meg for å se pen ut. Så mesteparten av tiden går jeg faktisk uten sminke. Dette har forandret seg veldig i løpet av årene og det er så deilig. 

  Jeg bor hos mormor. Det er egentlig ingen spesiell grunn til at jeg bor her. Jeg bodde alene før sommeren, men tenkte å flytte sammen med noen venner etterhvert, så derfor sa jeg opp leiligheten og flytta til mormor så lenge. Jeg har kjempegod kontakt med hele familien min, så det har ingenting med det å gjøre. Men vi er veldig mange, så vi må fordele oss litt, haha. Det er bare to minutter herfra og hjem til mamma da. 

  Jeg er en skikkelig stuker. Dere ser meg aldri komme for tidlig et sted. Jeg er alltid seint ute, fordi jeg alltid bruker så mye tid på ting jeg ikke trenger. Å hente en ting hjemme hos meg tar aldri to minutter, men to timer. Det verste er at jeg aldri gjør noen ting, jeg bare stuker.  

  Jeg er skikkelig matvrak. Herregud, jeg tror ikke jeg kan forklare denne så dere forstår hvor glad jeg faktisk er i mat. Men jeg tror jeg tenker på mat sånn seriøst hele dagen. Når jeg akkurat har spist et måltid så gleder jeg meg allerede til neste. Og jeg blir heller ikke mett. Hvis jeg for engangsskyld blir mett, så har jeg lyst på en ny smak. Jeg både elsker og hater å spise ute, fordi jeg synes alltid jeg får for lite mat. Men samtidig er det det eneste som stopper meg fra å spise mer. 

  Jeg har fem søsken. Jeg har fem søsken jeg ser på som mine ekte, men egentlig har jeg enda fler og. Jeg har tre søsken med samme pappa, men ikke mamma. Også har jeg to stesøsken. Så tilsammen har jeg faktisk 10 søsken. Og jeg er eldst av alle. 

  Jeg elsker vennene mine. Jeg har egentlig aldri vært et venne-menneske, og egentlig aldri brydd meg oppriktig om vennene mine. Det er kanskje litt slemt å si, men, haha. Jeg har alltid tenkt mer på meg selv og familien min, og hvis jeg ikke får noe ut av å ha venner, så har jeg heller ikke bruk for dem. Men de siste årene har jeg fått venner jeg setter skikkelig stor pris på, som jeg oppriktig ønsker det beste for, og som jeg setter foran meg selv. 

  Jeg er slange. Jeg er egentlig skikkelig snake. Jeg er ikke det mot mennesker jeg bryr meg om, men mot andre. Jeg skjønner ikke hvordan dette har skjedd eller hvordan det skjer, men jeg bare er det. Til og med når jeg ikke prøver å være det, så er jeg det. Jeg er en sånn person som kan finne en gutt på byen og få han til å spandere mæccern mat på meg og alle vennene mine. Noen ganger finner jeg til og med noen bare for at de skal kjøpe drikke til meg, som jeg kan gi til vennene mine, hahah.

  Jeg er psyko. Altså virkelig psyko. Jeg får alltid høre at jeg ser så søt og uskyldig ut, men jeg har helt syke tanker og dere skulle bare visst hva som skjuler seg bak det uskyldig utseendet mitt. Jeg har et skikkelig temperament. Fucker du med meg, så fucker jeg med deg. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 1 kommentarer