Instagram og snapchat

Instagram: helenawestergren

Jeg bruker sykt mye unødvendig tid på instagram og feeden min. Jeg vet ikke om det synes engang, men. Jeg blir aldri fornøyd og bruker sikkert sju dager på å legge ut et bilde. Men jeg elsker instagram, og det må være favorittappen min etter snapchat og mattilbud. 

 

Snapchat: helenapelli

Snapchat er min absolutt favorittapp. Jeg er også mye morsommere og mer ekte på snapchat enn på de andre sosiale mediene mine. Hvis du vil se den ekte meg, så legg meg til på snapchat. Jeg synes selv jeg er ganske morsom og. Jeg er også mye flinkere til å oppdatere her. 

Hva heter dere på instagram og snapchat?10 facts about me

Jeg er født 24.mai 1994. Jeg er altså 23 år. Apropos fødselsdatoen min; søsknene mine er født 4. og 14. mai, det er altså 10 dager mellom hver bursdag i mai. 

Jeg har en katt som heter Esma. Jeg tror ikke dere forstår hvor avhengig jeg er av katten min, men jeg elsker henne seriøst av hele mitt hjerte. Jeg tror nesten jeg kan si at den katten har forandra livet mitt. Hun er kjempesær, feit, sur og skikkelig diva, men jeg elsker henne akkurat sånn. Og jeg tror nesten jeg og mormor er de eneste som liker henne, haha. 

Jeg går nesten alltid uten sminke. Denne er det ikke så mange som tror på, men jeg bruker seriøst nesten aldri sminke. Jeg elsker sminke og ser på det som hobbyen min. Jeg kan finne på å stå opp og sminke meg klokka tre om natta bare fordi jeg plutselig får en idé. Men det er fordi det er noe jeg synes er gøy, og ikke fordi jeg må sminke meg for å se pen ut. Så mesteparten av tiden går jeg faktisk uten sminke. Dette har forandret seg veldig i løpet av årene og det er så deilig. 

Jeg bor hos mormor. Det er egentlig ingen spesiell grunn til at jeg bor her. Jeg bodde alene før sommeren, men tenkte å flytte sammen med noen venner etterhvert, så derfor sa jeg opp leiligheten og flytta til mormor så lenge. Jeg har kjempegod kontakt med hele familien min, så det har ingenting med det å gjøre. Men vi er veldig mange, så vi må fordele oss litt, haha. Det er bare to minutter herfra og hjem til mamma da. 

Jeg er en skikkelig stuker. Dere ser meg aldri komme for tidlig et sted. Jeg er alltid seint ute, fordi jeg alltid bruker så mye tid på ting jeg ikke trenger. Å hente en ting hjemme hos meg tar aldri to minutter, men to timer. Det verste er at jeg aldri gjør noen ting, jeg bare stuker.  

Jeg er skikkelig matvrak. Herregud, jeg tror ikke jeg kan forklare denne så dere forstår hvor glad jeg faktisk er i mat. Men jeg tror jeg tenker på mat sånn seriøst hele dagen. Når jeg akkurat har spist et måltid så gleder jeg meg allerede til neste. Og jeg blir heller ikke mett. Hvis jeg for engangsskyld blir mett, så har jeg lyst på en ny smak. Jeg både elsker og hater å spise ute, fordi jeg synes alltid jeg får for lite mat. Men samtidig er det det eneste som stopper meg fra å spise mer. 

Jeg har fem søsken. Jeg har fem søsken jeg ser på som mine ekte, men egentlig har jeg enda fler og. Jeg har tre søsken med samme pappa, men ikke mamma. Også har jeg to stesøsken. Så tilsammen har jeg faktisk 10 søsken. Og jeg er eldst av alle. 

Jeg elsker vennene mine. Jeg har egentlig aldri vært et venne-menneske, og egentlig aldri brydd meg oppriktig om vennene mine. Det er kanskje litt slemt å si, men, haha. Jeg har alltid tenkt mer på meg selv og familien min, og hvis jeg ikke får noe ut av å ha venner, så har jeg heller ikke bruk for dem. Men de siste årene har jeg fått venner jeg setter skikkelig stor pris på, som jeg oppriktig ønsker det beste for, og som jeg setter foran meg selv. 

Jeg er slange. Jeg er egentlig skikkelig snake. Jeg er ikke det mot mennesker jeg bryr meg om, men mot andre. Jeg skjønner ikke hvordan dette har skjedd eller hvordan det skjer, men jeg bare er det. Til og med når jeg ikke prøver å være det, så er jeg det. Jeg er en sånn person som kan finne en gutt på byen og få han til å spandere mæccern mat på meg og alle vennene mine. Noen ganger finner jeg til og med noen bare for at de skal kjøpe drikke til meg, som jeg kan gi til vennene mine, hahah.

Jeg er psyko. Altså virkelig psyko. Jeg får alltid høre at jeg ser så søt og uskyldig ut, men jeg har helt syke tanker og dere skulle bare visst hva som skjuler seg bak det uskyldig utseendet mitt. Jeg har et skikkelig temperament. Fucker du med meg, så fucker jeg med deg.