hits

helenawe

Ukens spørsmål | Tyrkia, Tyrkia, Tyrkia, pikk i Tyrkia++

 • Publisert: 09.04.2018, 16:08
 • Kategori: Q/A
 • Hvor i Tyrkia er dere? 
  Vi er i Mahmutlar, litt utenfor Alanya. 

  Hvor lenge skal dere være i Tyrkia? 
  I ca. 2 uker, vi reiser hjem 19.april. 

  Er det varmt der nede nå?
  Ja, det er ganske varmt. Varmere enn en norsk sommer. På kvelden er det litt kjølig, men det er egentlig bare deilig. Noen tyrkere går fortsatt i dunjakke på kvelden, haha. 

  Hvor er bikinien din fra?
  Den er fra Cubus.

  Hvilket hotell bor dere på? 
  Vi bor ikke på hotell. Pappaen til Selin er tyrker, og han har leilighet og bor her nede. Så vi bor hos han. Det er perfekt! Han lager mat til oss, fikser taxi til oss, pruter for oss, kjenner folk og generelt fikser ting for oss. Han er såå snill, og vi får hjelp til alt vi trenger. Og å ha leilighet gjør at vi føler oss hjemme, og vi kan gjøre de samme tingene som vi gjør hjemme, hver for oss, og bare være oss selv. 

  Hvorfor drar dere til tyrkia nå, det er jo ikke bra vær der nå? 
  Haha, jo. Altså nei, ikke som midt på sommeren, men det er sol og over 25 varmegrader. Men vi dro nå fordi vi vil og fordi vi kan. Vi har vært her i April før, så vi visste at det er varmt nok. I tillegg var det billig flybilletter, og vi trenger som sagt verken hotell eller leilighet. 

  Hvor er jakka fra? 
  Monki. Selin fant den dagen før vi skulle reise, og sendte bilde av den til meg. Så jeg fikk det for meg at jeg måtte ha den for å reise med den. 

  Kan du vlogge mens du er på ferie? 
  JA! Jeg har filma siden jeg dro og har til og med begynt å redigere første vlogg. Vi filmer HELE tiden. 

  Hvordan går det med bestefaren din?
  Åh, så sykt hyggelig at du spør. Men det går vel egentlig ikke så bra. Han er dårligere enn noen gang, og det er rett og slett bare sykt trist å se han sånn. Men jeg besøkte han dagen før jeg dro, og da kjente han meg i hvert fall igjen. Det er en stund siden han har gjort. 

  dro du til tyrkia bare for å få pikk?
  Jeg kan få pikk hvor jeg vil i verden hvis jeg vil, så nei. 

  Dette ble sykt mye Tyrkia-spørsmål. Men det er de spørsmålene jeg har fått, så da er det vel det dere lurer på. Hvis dere lurer på noe til neste gang, så må dere gjerne stille spørsmål i dette innlegget 💛

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 10 kommentarer
 • UKENS SPØRSMÅL | DICKPICS, MISTA JOMFRUDOMMEN PÅ TRAMPOLINA, TV2++

 • Publisert: 13.03.2018, 00:05
 • Kategori: Q/A
 • Hvis du trener så ofte som du sier, hvorfor skriver du aldri om trening på bloggen da? 
  Jeg trener kun for å ikke legge på meg, og føler rett og slett ikke at jeg har noe å komme med når det kommer til trening. Det finnes mange treningsblogger som har mye mer kompetanse og erfaringer enn meg. 

  Får du fortsatt like mange dickpics etter at du var i media? 
  Nei, faktisk ikke. Jeg får fortsatt en del, men ikke like mange som før. 

  Hva gjorde du egentlig i stavanger?
  Jeg besøkte venninna mi, Madelen. 

  Var det du som mista jomfrudommen din på trampolina? 
  Ja, det var meg. Jeg sprakk jomfruhinna mi da jeg falt ned av trampolina. Men jeg hadde ikke sex, haha. Vi hadde vannsprederen på trampolina, så vi skulle få skikkelig sprett. I det jeg skulle hoppe så sklei jeg og landa med et bein på hver sin side av stanga rundt. Jeg begynte å blø og måtte på sykehuset.

  Skal du følge med på paradise hotel? 
  Om jeg skal??? Jeg gleder meg såå mye, endelig får jeg meg et liv igjen. 

  Var det du som kontakta tv2 eller kontakta de deg?
  De kontakta meg. Jeg våkna en dag av at telefonen min ringte. Jeg tar aaaldri telefonen hvis det er et ukjent nummer, men denne gangen fikk jeg en følelse av at jeg måtte ta den. Skulle likt og sett utrykket mitt da hun sa "jeg ringer fra tv2". Det var ikke forventa akkurat. 

  Er det ikke litt kleint å være på besøk hos venninna di når hu bor med typen sin? 
  Haha, nei. Det er bare koselig. Nicolai fikser alt. Lager mat, går på butikken og ting jeg og Madde ikke orker å gjøre. Jeg og Nicolai er gode venner, så det gjør meg ingenting.

  Får du betalt når du er med på radioen, reklamefilmer og sånn?
  Jeg fikk ikke betalt for å være med på radio, det synes jeg egentlig bare var gøy selv. Da jeg var med på innspillingen av reklamefilmen fikk jeg betalt. 

  Vil du ikke ta utdanning?
  Nei, det vil jeg ikke. 

  Lurer du på noe til neste uke? Still spørsmål i kommentarfeltet her :)


  - Følg meg på Facebook her -

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 11 kommentarer
 • Ukens spørsmål | beste og dårligste sexen, kokain, hasj, broren min++

 • Publisert: 06.03.2018, 14:43
 • Kategori: Q/A
 • Men shaver du? Vokser? Hvordan får du til det bra fint da? For får sliter med rødhet og nupper da jeg har prøvd. Noe forslag tips.? Digger deg så utrolig mye. 
  Tusen takk ❤️ Jeg shaver, ja. Jeg gjør det ikke på noe spesiell måte, jeg drar ikke engang høvelen riktig vei, sånn som man egentlig skal. Jeg blir også litt rød, tror det er ganske vanlig? Men jeg synes det er finere enn å ha hår, haha. 

  Når hadde du sex sist? Med hvem? Beste og dårligste sexen du har hatt??
  Dere skjønner vel selv at jeg ikke kan skrive hvem jeg hadde sex med sist på bloggen?? En ting er at jeg deler mitt privatliv, men jeg kan faktisk ikke dele andres privatliv. Når det er sagt, så var den siste personen jeg hadde sex med den beste sexen jeg har hatt. Og alt annet har stortsett vært ganske dårlig. 

  Hvilken highlighter bruker du? 
  Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg har i hvert fall 10 forskjellig highlightere, og bruker vel faktisk alle sammen. Ikke samtidig selvfølgelig, men alle blir brukt. Highlighter er min greie, haha. Men favorittene mine er Becca sin champagne pop og Ofra. Når jeg skal ut bruker jeg alltid Becca sammen med Ofra. Til hverdags liker jeg Kylie sin veldig godt, jeg synes den legger seg så fint og naturlig. 

  Du filmer «take off» på flyet og gidder ikke sette telefonen i flymodus. tenker du ikke på at du setter andres liv i fare? Bare for at du skal filme til den dumme bloggen din. Det er ekkelt.
  For det første; det er faktisk ikke farlig at en person ikke har satt telefonen i flymodus. Tror du virkelig at det hadde vært lov til å ha med telefonen på flyet, og at ingen faktisk sjekker at den er skrudd av, om det hadde vært en reel fare? Så mye stoler ikke jeg på andre mennesker i hvert fall. Og for det andre; jeg hadde telefonen i flymodus. Jeg kan filme selvom telefonen er i flymodus. Og det går an å snappe uten nett og dekning, det er tross alt bare å publisere senere. 

  Hva synes du om folk som ruser seg? tenker på hasj, kokain, mdma osv.
  De er mennesker, som alle andre. Slutt å dømme hverandre. De som ruser seg, ruser seg for en grunn. Tenk heller på det. Jeg er ikke for rus, men jeg er for at alle mennesker skal slutte å blande seg inn i hva andre velger å gjøre. Lev DITT liv, ikke bry deg med alle andres. 

  Er du søstra til elias westergren? Siden dere har samme etternavn. 
  Haha, ja. Elias er lillebroren min. Han er verdens beste, og jeg elsker han ❤️ 

  Dro du til Stavanger alene? Er det ikke skummelt å ta flyet alene? 
  Ja, jeg dro alene. Og nei, jeg synes ikke det er skummelt å ta fly alene. Nå har jeg tatt fly alene såå mange ganger, at det gjør meg ingenting. Men jeg hadde med altfor mye bagasje, så i går grua jeg meg litt til å sjekke inn alene. Men det gikk fint. 

  Lurer du på noe til neste uke? Still spørsmål i innlegget her :)

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer
 • Ukens spørsmål | sex med venninnene mine, angst, kjærlighetssorg++

 • Publisert: 28.02.2018, 02:09
 • Kategori: Q/A
 • Dette innlegget skulle egentlig komme ut i går, men jeg har hatt to ganske dårlig dager, og derfor ikke fått oppdatert. I dag hadde jeg rett og slett ikke tid før nå, for lillesøstra mi hadde bursdag, så vi har feira henne. Hun ble 17 år, så gratulerer med dagen til henne. Hun er gull verdt i livet mitt, hun stiller opp og hjelper meg alltid med ting. Men her kommer innlegget med ukens spørsmål. 

  Har du fått påvist angst hos legen eller er du selvdiagnosert? 
  Ååå dette spørsmålet gjør meg ganske irritert. For det første så tror jeg ikke at man nødvendigvis trenger å få det påvist av legen for å vite at man har et angstanfall. Jeg tror at har man hatt angst, så er man ikke i tvil om det. Mange kan vel også få et angstanfall uten å nødvendigvis slite med angst av den grunn. Når det er sagt så har jeg fått angst påvist av legen. Og jeg hadde vel ikke fått medisiner mot angst, om jeg ikke hadde fått det påvist? Men den dagen legen sa til meg at jeg hadde angst, kom det virkelig ikke som noe sjokk, jeg var ganske klar over det allerede. 

  Er det et sted man kan høre på opptaket?
  Altså opptaket fra da jeg var på radioen. Det kan dere høre her. Selvom jeg blir litt klein av dette, haha. 

  Hvem er hunden du la ut på snapchat sin?
  Det er Tufsa, og det er lillebroren min og kjæresten hans sin. Vi passer henne denne uka, mens de er i syden.

  Men hva er greia at du legger på snap om info når du sist hadde sex som heading? Er en ganske grei agurknyhet det også, er det for og tiltrekke klikk? Uansett pinlig. Dickpic er jo også totalt latterlig, støtter den, men du bør vel tenke deg litt om selv også!
  Ja. Jeg vil ha lesere og sex tiltrekker lesere. Men jeg synes likevel ikke at jeg ber om å bli antatt å være hore og at det skal være greit å tilby meg penger for bilder. Jeg synes også at å fortelle når jeg hadde sex sist er noe heeelt annet enn seksuell trakassering. Hvis jeg forteller venninna mi når jeg hadde sex sist, svarer hun ikke med å dra ned buksa og vise meg dåsa si. Men jeg er ikke ute etter å verken uskyldiggjøre meg eller å gjøre meg selv til et offer. Jeg er ikke ute etter at folk skal synes synd på MEG. Jeg vet at det finnes mange måter jeg kunne unngått det, men jeg prøver bare å sette et fokus på at det IKKE er greit. Ikke til meg, og i hvert fall ikke til noen andre.

  Når det er sagt så fikk jeg bildene lenge før jeg la ut noe sånt på snapchat, og både jeg og venninna mi får ofte de samme bildene. Så jeg regner med at de som sender, sender til maaange, og uavhengig av hva jeg har skrevet eller sagt.

  Har du hatt sex med Selin og Mariel? 
  Dette har tydeligvis blitt en greie som fler spør om. Jeg skjønner ikke hvor det kommer fra? Men nei, jeg har ikke hatt sex med Selin og Mariel. Selvom jeg elsker dem begge to, så har vi ikke sex, hahah. De er mine aller beste venninner. 

  Har du kjærlighetssorg?
  Nei. Jeg har bare dårlig dager. Jeg forstår at utifra innleggene mine så kan det virke som at jeg har kjærlighetssorg. Men jeg har aldri opplevd den store kjærlighetssorgen jeg hører at andre har. Jeg føler rett og slett bare mer enn andre gjør, og tar nok slike ting tyngre. Tror jeg? Hvis det gir mening? Så kjærlighetssorg er nok å dra det litt langt. 

  Hvor pleier dere å dra ut når dere drar ut i Drammen?
  Z, som regel. Det hender vi drar på Goggen eller Lauritz fordi det er gratis, mens Z har inngang. Men som regel ender vi opp på Z uansett. Før var vi en del på The box, men så ble det 18 årsgrense der, så da slutta vi med det. 

  Går du til psykolog? 
  Nei, jeg gjør ikke det. Foreløpig. Men på mandag skal jeg ha første time på DPS, så vi får se hva som skjer videre. Jeg har gått til psykolog en gang før, men følte meg i grunn bare "i veien" og at jeg tok fra andre plassen. Men jeg tror alle mennesker har godt av å snakke med en psykolog. Så jeg gleder meg faktisk litt denne gangen. 

  Har du det bra? 
  Ja, faktisk. Som sagt så har jeg dårlig dager, og de dagene blir veldig synlig på bloggen. Jeg synes det er enklere å skrive om vonde ting, enn ting som er bra. Men dere ville nok blitt overraska om dere møtte meg i virkeligheten, for jeg er langt ifra så "deprimerende" som på bloggen. Selvom jeg har en depresjon, så er ikke depresjonen hele livet mitt. Jeg har det ikke perfekt, men jeg har det det bra. I hvert fall nå. Så får vi se igjen i morgen. 

  Lurer dere på noe til neste uke så er det bare å skrive spørsmål i dette innlegget :) 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 12 kommentarer
 • 30 spørsmål

 • Publisert: 13.02.2018, 16:40
 • Kategori: Q/A
 • 1. Hvor høy er du? 
  173 cm. 

  2. Når våkna du i dag? 
  Tror jeg våkna ca. 11:30.

  3. Stjernetegn? 
  Tvilling. 

  4. Hvem er forbildet ditt? 
  Mamma, for alltid. Hun er den beste personen i verden. 

  5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din? 
  Drammens Tidene, haha. 

  6. Når hadde du sist sex? 
  På nyttårsaften. 

  7. Hvilken sang hørte du på sist? 
  Ghettoparasitt - Hkeem 

  8. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din? 
  "Takk", lillesøstra mi spurte om å låne en bag av meg og jeg sa ja.

  9. Ditt favoritt år i livet så langt? 
  Jeg tror jeg likte både 2006 og 2008, men jeg tror jeg må svare 2017. Fordi jeg var mye mer trygg på meg selv, fant ut hvem som er mine ekte venner og hadde det bedre med meg selv. 

  10. Hvem er din verste fiende? 
  Samfunnet. 

  11. Favoritt quote? 
  "Enten går det bra, eller så går det over" 

  12. Når gråt du sist? 
  Forrige mandag. Vet ikke egentlig hvorfor, men jeg snakka med lilleøstra mi om alt som plager meg.

  13. Siste land du reiste til? 
  Kreta. Var der sammen med familien min i oktober. 

  14. Sist gang du kysset noen? 
  På nyttårsaften. 

  15. Hvilken telefon har du? i
  Phone 7 plus i rosegull.

  16. Hva er ditt favorittland? 
  Norge. Jeg liker ikke i samfunnet her, men sånn alt i alt så er vel ikke Norge så verst likevel.

  17. Hva er din beste egenskap? 
  Jeg føler i hvert fall selv at jeg er flink til å inkludere alle. Og jeg prøver alltid å tenke på at ingen skal føle seg utenfor. Jeg vet så godt hvordan det er å være utenfor og ikke ha så mange venner, så det er veldig viktig for meg at ingen skal føle seg utenfor eller alene når de er sammen med meg.

  18. Hva bruker du mest penger på? 
  M-A-T! Jeg tror nesten jeg bruker alle pengene mine på mat, haha. Eller når jeg tenker meg om så har jeg brukt en del penger på sminke og. 

  19. Hvor lenge har ditt lengste forhold vart? 
  Nesten 3 år. Det ble slutt for ca. et år siden nå. 

  20. Hvor var ditt første ordentlige kyss?
  På kirkegården, faktisk. Av alle steder. 

  21. Hvor ofte dusjer du? 
  Dette er ganske rart, men jeg er en person som fint kan gå tre dager uten å dusje hvis jeg bare er hjemme. Men hvis jeg skal noe så må jeg dusje før hver ting jeg gjør. Så hvis jeg skal tre ting på en dag, så dusjer jeg tre ganger den dagen.

  22. Neste land du reiser til? 
  Tyrkia, tror jeg.

  23. Hvilken film så du sist? 
  Det kan jeg faktisk ikke huske? Tror det var The holiday i juleferien. Jeg ser aaaldri på film. 

  24. Har du noen gang vært i kontakt med politiet? 
  Ja, for en stund siden var jeg med lillebroren min i avhør. Han hadde rett på å ha med seg en advokat, noe han ikke hadde, så da fikk jeg bli med som hans "advokat", sykt kult. Han hadde bare vært med på å tæshe en sjakkbrikke, og jeg kjørte og satte den tilbake igjen. Men de lagde en veldig stor sak uten av en veldig liten ting.

  25. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
  Mamma eller Selin. De to personene jeg vet at alltid er der, og alltid har tid til å høre på meg.

  26. Hva får deg til å sove? 
  Sovepiller. 

  27. Hva er det meste du har hatt på brukskontoen? 
  27 000.

  28. Vil du ha barn? 
  JA! 

  29. Kjæreste uten sex eller sex uten kjæreste? 
  Jeg bryr meg helt ærlig ikke så mye om sex, men jeg har heller ikke så lyst på kjæreste akkurat nå. Så jeg tror det må bli sex uten kjæreste, sånn at jeg har mulighet til å få barn senere. 

  30. Hvor er du om 10 år?
  Jeg håper at jeg er gift, har barn, har et fint hus, en fin bil og er kjendis, haha. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 28 kommentarer