hits

helenawe

Rett fra hjertet #3

 • Publisert: 12.03.2018, 01:43
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Det er noe rart med det å ha det bra? Det er akkurat som om jeg ikke eksisterer. At jeg lever i en drøm. Som om jeg står utenfor mitt eget liv. Jeg føler meg ikke som meg selv. For å ha følelsen av at jeg svever igjennom dagen som om ingenting er galt, det er en sjelden og unik følelse. Nesten så det er litt ekkelt. For jeg synes at det er skummelt å ha det bra. Å smile og le skremmer meg. For jeg vet at etter en stund med ekte glede, så kommer det en enda større nedtur. Og det skremmer livskitten ut av meg. Det er nesten bedre når jeg har det vondt. For å ha det vondt er trygt. Jeg kjenner til følelsen. Og det er en trygg følelse.

  Jeg vet at mange som leser denne bloggen tror at jeg alltid er lei meg. Men det er ikke sånn. Jeg smiler ofte. Jeg finner glede i små øyeblikk. Som å se småsøsknene mine le. Når mamma kommer til meg for å vekke meg med en klem. At mormor har stekt vafler til oss. At noen sier at sminka mi er fin. Å sitte våken sammen med Madde og snakke om alt og ingenting. Å se Selin igjen etter en uke uten henne. Å høre på fin musikk mens jeg ser ut av vinduet på flyet. Å spise pizza. Eller pasta. Kommentarer på bloggen min. Lesere som anbefaler bloggen min til andre. Mennesker som kjenner meg igjen på grunn av bloggen. At noen følger meg på instagram. Å se på The Kardashian. At Esma legger seg på fanget mitt. Eller at noen sier at jeg er snill. Jeg har mange takknemlige øyeblikk i hverdagen min.

  Jeg er ikke alltid lei meg. Og jeg tror ikke at jeg vil at dere som leser bloggen min skal tenke at jeg er det heller. Jeg vil at dere skal tenke at jeg er en morsom person, som sprer glede rundt meg. For det er jeg. Jeg har en depresjon, men depresjonen er ikke meg. Jeg har faktisk ikke grått den siste uka. Ikke engang i går da jeg mista lommeboka mi med passet oppi gråt jeg. Jeg føler at jeg takler slike situasjoner bra. Lommeboka mi er fortsatt borte. Passet mitt også. Jeg skal reise til Tyrkia om under en måned, så om noen finner det hadde det vært fint å få det tilbake. Men jeg har hatt det så bra den uka her. Vi gjorde ikke spesielt mye i Stavanger, men omgivelsene gjorde det lett å ha det bra. 

  Jeg har to sider, og kanskje litt vanskelig for å kombinere begge sidene. For dere som leser bloggen min, tenker ofte at jeg bare er deprimert. Men vet dere hva? Her om dagen sa en gutt til meg at han trodde at jeg bare var overfladisk, og at det overraska han at jeg er snill. Er det ikke rart, hvordan man kan ta så feil? For jeg er langt ifra overfladisk. Så kanskje jeg må bli litt flinkere til å vise følelser i virkeligheten, og litt flinkere til å vise at jeg har det bra på bloggen. Nå er klokka snart to på natta, jeg har endelig begynte å få litt energi. Jeg hadde en så bra dag i går, at jeg var helt tom for energi i dag. Det er vondt. Når jeg har så lite energi at øynene mine sklir igjen. De første timene jeg var våken orka jeg ikke engang å være på telefonen. Men heldigvis gikk det litt bedre, og jeg har redigert en vlogg i 8 timer!! Nå skal jeg se på Kardashian til jeg sovner. Det gjør meg lykkelig. 

  Å ha det bra skremmer meg. Å ikke ha det vondt er skummelt. Men jeg må prøve å ikke la meg skremme. Jeg tror at alle ting skjer av en grunn. Og at alle ting jeg er igjennom gjør meg til den personen jeg er. Og jeg ville faktisk ikke vært en annen. For jeg ser ikke alltid noe mening med livet. Men jeg har mye å leve for, hvis ikke hadde jeg vel ikke fortsatt å leve? Og det er verdt å leve for. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 16 kommentarer
 • Å misbruke likestillingen

 • Publisert: 07.03.2018, 18:34
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg vet at jeg vil få kritikk for dette, men jeg velger å skrive det likevel. For jeg har tenkt litt på det en stund, at jeg føler nesten at likestillingen har gått litt for langt. Ikke at jeg ikke er for at vi skal ha like rettigheter, eller at jeg er for kvinnemishandling. Men det er jo faktisk forskjell på kvinner og menn. 

  Jeg synes ofte jeg hører hvordan jenter klager på at det ikke lenger finnes "gentlemen". Hvordan jenter syter over at de ikke lenger blir passet på av det motsatte kjønn. Og hvordan kvinner ofte ønsker seg en skikkelig "mannemann". Og jeg sier bare "stakkars gutter". Jeg skjønner at det er vanskelig å forstå at vi den ene dagen ønsker oss en gentleman, en handyman, en skikkelig "mannemann", og dagen etter ønsker oss en gutt som kan vaske huset, skifte bleier, sette på klesvask, henge opp tøy og kose med pusekatten vår. 

  Men problemet er ikke at det er vanskelig for menn å forstå hva vi vil, for det er ingen hemmelighet at vi kan være litt vanskelig sånn sett. Men jeg synes rett og slett at gutter og menn blir skikkelig urettferdig behandla i dette samfunnet. 

  F.eks. har det vært en del snakk om #freethenipple. Og ja, det er dødskult at jenter kan gå uten BH og at nippelen synes under klærne. For det er jo tross alt bare en nippel. Men noen jenter drar det altfor langt. For bare fordi det er kult at niplene synes under klærne, betyr det at det er greit å gå toppløs? Jeg ser jenter argumenterer med at "gutter kan gå toppløse, hvorfor kan ikke vi?". Men vi er skapt forskjellig. Vi er skapt med pupper, som gutter tenner på. At gutter tiltrekkes av pupper er jo ikke akkurat noe nytt. Så det jeg lurer på er, hvorfor er det greit at vi viser frem puppene våre når vi vil? For alle var jo enig med meg da jeg skrev om gutter som sender "dickpics" uten at vi ønsker det. Og jeg synes ikke at det å vise frem puppene sine er så veldig annerledes.

  Jeg velger å bruke dette som et eksempel, fordi det har vært mye om meg og denne saken i media. Og det jeg ser mye av er hvordan alle som er enig med meg kritiserer gutter og menn som sender "dickpics", men så glemmer de at jenter kanskje ikke er noe bedre. Jeg skrev om min sak, om mitt problem. Men det betyr jo ikke at gutter ikke opplever det samme. Og jeg synes ikke at det er greit å uskyldiggjøre jenter som sender uønskede nudes heller. For det skjer. Her om dagen mottok både jeg og venninna mi en snapchat fra ei jente som var naken og skreiv "send nudes". Og det jo heller ikke greit. For skal det være seksuell trakassering når gutter sender nakenbilder til jenter som ikke ønsker det, så er det faen meg seksuell trakassering når jenter sender bilder til gutter som ikke ønsker det og. 

  Og hvorfor er det egentlig greit å slå gutter, men ikke jenter? Vold er aldri greit. Men helt ærlig, hvor mange ganger har vi ikke sett hvordan jenter klapper til typen sin om han oppfører seg som en dritt? Jeg har sett utallige filmer, utallige situasjoner hvor gutten er utro, og jenta klapper til han. Og da er det liksom greit. Men om jenta er utro, hadde det fortsatt vært gutten som hadde blitt sett på som en dritt om han slo henne. For det er faktisk en uskreven regel som heter at "du skal aldri slå en jente". Men det er ingen uskreven regel som heter at "du skal aldri slå en gutt". 

  Og hvem har noe de skulle sagt om f.eks. abort? Om vi ønsker å beholde barnet, så får vi beholde barnet. Gutta får bare slengt barnebidrag og et "det er ditt ansvar også" rett i trynet, resten av livet. Mens om gutta ønsker å beholde barnet og ikke vi, da får de høre "det er min kropp". Og i saker om foreldreretten og hovedomsorgen for barnet stiller vi alltid sterkest. Og jeg synes det er fair. Jeg synes det er sånn det skal være. For det er faktisk kroppen vår som skal bære frem et barn. Det er faktisk vi som har bært frem barnet når det blir født. Også finnes det selvfølgelig alltid unntak. Men som regel er det sånn. Og det er fordi det er forskjell på gutter og jenter. Det er forskjell på kvinner og menn. Vi er skapt forskjellig. Med forskjellig egenskaper. Med forskjellig styrker og svakheter. 

  Kanskje har likestillingen gått for langt, eller kanskje trenger vi enda mer likestilling. Men jeg ønsker likevel å hylle de som tok opp kampen mot kvinnemishandling, og kvinneundertrykkelse. Jeg ønsker å hylle de som kjempet for kvinners rettigheter. For vi trengte at noen tok den kampen. For alle er like mye verdt. Og det er det likestilling egentlig handler om. Om likeverd. Ikke hvem som skal skifte bleier eller hvem som skal skifte dekk på bilen. Men sannheten er at mange kvinner bruker likestilling som et argument når det selv passer dem. Og problemet er ikke likestillingen, men hvordan den blir brukt i dagens samfunn. For spør du meg, blir den ganske misbrukt. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 19 kommentarer
 • Rett fra hjertet #2

 • Publisert: 06.03.2018, 00:52
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Er det egentlig greit å gråte over å ha knekt en negl? For jeg gjør det. Så lite som en ødelagt negl kan ødelegge en bra dag. Og hvorfor må jeg hate meg selv fordi jeg spiser mat? Hvorfor må jeg føle meg feit fordi jeg har spist et knekkebrød for mye eller skeia ut med en brødskive? Jeg er så lei av å telle kalorier, jeg er så lei av å trene, og jeg er så lei av å være redd for å legge på meg. Når jeg skal noe spesielt spiser jeg ikke den dagen, i frykt for å føle meg dritt. Og jeg er så lei. Jeg er så forbanna lei. Jeg har alltid lyst på mat. Aldri sulten, men alltid lyst på noe. Jeg analyserer hver eneste del av kroppen min, for å se om jeg har lagt på meg. Hver eneste dag, hver eneste kroppsdel. Jeg kan legge ut et bilde bare fordi jeg ser tynn ut. For hele livet mitt handler om å se tynn ut. Og å føle meg tynn. Det er normalt å spise, så hvorfor hater jeg meg selv når jeg spiser? Jeg vet ikke hvor den brekte neglen kommer inn i bildet, men jeg begynte seriøst å gråte fordi jeg brakk en negl. Hvem gråter fordi de har brekt en negl? 

  Jeg har vært på DPS i dag. Første samtale med en psykolog. Det var.. fint, tror jeg(?). Jeg fikk snakke om meg selv i en time, og fikk en time med oppmerksomhet. Ikke dårlig. Jeg synes faktisk det gikk veldig bra, og jeg fikk ny time allerede neste uke. Etter jeg var der var jeg hos legen. Legen liker å kontrollere meg, haha. Så der er jeg annenhver uke. Jeg fikk en måneds sykemelding. Jeg har hatt 3 måneders sykmelding nå. Men han sa at om noen måneder kan han kanskje ikke forlenge den lenger, så da begynte jeg å gråte. For den sykemeldinga er så viktig for meg. Ikke fordi jeg ikke jobber, men fordi jeg har det svart på hvitt at jeg er syk. At jeg er for syk til å jobbe. Og når noen spør meg hvorfor jeg bare er hjemme så kan jeg svare at det er fordi jeg er sykemeldt. Men det ordner seg. Hver gang jeg gråter er det som at alle plutselig forstår. Hvorfor må det egentlig være sånn? At man må begynne å gråte før folk forstår at man har det vondt? Jeg er ikke en person som gråter foran andre. Bare mine aller nærmeste, de gråter jeg ofte foran. Men jeg liker ikke å gråte mens jeg klager og syter over hvordan jeg har det. Kan ikke folk bare forstå at selvom jeg smiler så går det ikke bra? 

  Psykologen sa at når han snakker med meg så ser han en jente med veldig lite orden på livet. No shit. Jeg har jo ikke orden. Hele livet mitt er et kaos. Jeg vet ikke hva jeg vil. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vet såvidt hvor jeg bor. Jeg har halvparten av tingene mine hos mormor, litt hos Selin og resten hos mamma. Han sa at jeg har falt ut av systemet for lenge siden og at jeg har mange rettigheter fordi ingen har fanget meg opp før. Så hvis det er sant, så har vi kanskje et bra system i Norge likevel. Jeg har alltid hørt hvordan andre skryter av systemet i Norge, men aldri fått noe hjelp før. Jeg hater Norge og samfunnet her mer og mer for hver dag som går, fordi jeg har følt meg svikta av systemet. Men kanskje jeg også endelig kan få oppleve det fantastiske systemet vi faktisk har. Jeg håper det. 

  Jeg liker å skrive uten sammenheng. Uten at innlegget egentlig skal handle om noe. Jeg liker å skrive rett ut hva jeg tenker på. For hver gang jeg skal skrive noe, begynner jeg alltid å tenke på noe annet samtidig som jeg skriver. Akkurat nå sitter jeg på flyet. På vei til Stavanger. Jeg trengte å komme meg bort litt, så jeg håper dette blir bra. Jeg liker å kjøre fly. Jeg liker at jeg har en unnskyldning til å ikke gjøre noe annet enn å sitte her. Jeg kommer liksom ingen steder så lenge vi er i lufta. Og det sitter ingen i setet foran meg, så jeg kan strekke på beina. Men nå skal vi lande.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 16 kommentarer
 • Rett fra hjertet

 • Publisert: 25.02.2018, 15:42
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg har en teori om at alt jeg føler, føler jeg ti ganger sterkere enn alle andre. For jeg føler sorg dypere enn andre, gleder meg mer enn andre, smiler bredere enn andre, gråter mer intenst enn andre, savner mer enn andre og elsker så sterkt. Folk sier at å ikke føle noen ting er den verste følelsen, men jeg vet ikke om jeg klarer å tro på det. For av og til tenker jeg kan jeg ikke bare slippe å føle, bare for en liten stund, om det så bare var et minutt, eller 10 sekunder. Gi meg en pause fra alle følelsene. 

  Jeg klarer ikke å kontrollere sinnet mitt. Jeg klarer ikke å kontrollere sorgen min. Jeg klarer ikke styre følelsene mine. Jeg føler jeg har mista kontrollen over min egen kropp og egen sjel. Jeg vil ikke gråte, men tårene renner av seg selv. Jeg prøver å stoppe dem, men jeg klarer ikke. Jeg vil ikke skrike, men jeg skriker likevel. Jeg vil ikke slå, men jeg slår alt som er rundt meg. Jeg føler meg psyk. Jeg føler meg gal. Jeg vil ikke. Jeg vil bare føle meg normal. Men jeg klarer ikke for alt gjør vondt. Jeg kjenner hvordan hjertet banker så hardt. Jeg kjenner klumpen i magen som vokser seg større for hver dag som går. Jeg kjenner tårene som alltid samler seg bak øynene. Jeg trenger en pause. En pause fra min egne følelser. La meg slippe å ha det vondt.

  Jeg klarer ikke oppdatere bloggen ofte nok. Jeg klarer ikke oppdatere instagram, svare på snapchat eller legge ut videoer på youtube. Jeg klarer ikke å steke vafler til mormor eller å sette inn i oppvaskmaskinen, som hun ba meg om for to timer siden. For jeg ligger bare her og føler meg mislykka. For når jeg har en dårlig dag, går jeg virkelig ned i mørket. Hvorfor kan jeg ikke bare ha en dårlig dag som andre, uten å ønske å dø?

  Jeg vet ikke selv hva jeg skriver. For jeg klarer ikke engang å skrive et innlegg med mening. Eller sammenheng. Jeg bare skriver. Skriver for å glemme virkeligheten. Jeg vil slå. Jeg vil skrike. Jeg vil bort. Bort fra alt som er vondt. I går var jeg ute på byen. Jeg hadde det så gøy. Jeg dansa med vennene mine, smilte og lo og hadde det gøy på ekte. I går var jeg glad fordi highlighten min skinte. Fordi jeg hadde trent. Fordi de vi var hos hadde en stor katt. Fordi vi dansa tyrkisk ringdans. Fordi jeg løp forbi vakta på utestedet og slapp å betale inngang. Fordi jeg var med mine bestevenninner. Men i dag har jeg en dårlig dag igjen. Kontrastene blir så store.

  Og jeg vil ikke steike vafler for mormor, for jeg vet at jeg ikke klarer å la være å spise. Ikke etter en eller to, og ikke etter fem eller seks. Jeg klarer ikke slutte før det blir tomt. Og jeg spiser med dårlig samvittighet. Fordi jeg er redd for å legge på meg. Jeg spiser ikke bare med dårlig samvittighet, jeg hater meg selv for at jeg spiste de etterpå. Jeg hater meg selv i morgen og. Kanskje til og med på tirsdag. Lillebroren min skal reise til syden i morgen. Han er heldig, men jeg unner han det. Jeg vil at han skal ha det bra. Men jeg gruer meg litt. Jeg liker ikke å vite at han ikke bare er en kjøretur unna meg. For hva hvis det skjer noe? Hva hvis jeg blir skikkelig deprimert. Jeg pleier å ringe han hvis det skjer noe spesielt. Han pleier å komme og roe meg ned.

  Dette innlegget mista sammenhengen for lenge siden, så jeg kan vel like gjerne bare skrive alt jeg tenker på. Litt for dere, men mest for meg selv. For jeg er midt mellom et sted av å ville være ærlig og bruke denne bloggen som terapi, og å ville bli kjendis. For det er det jeg vil. Helt ærlig. Jeg vil ta bilder og oppdatere bloggen med ting som interesserer andre, sånn at jeg kan bli kjent. Og leve av bare det. For jeg vil ikke ha en vanlig jobb. Jeg vil ikke ha en vanlig utdannelse. Jeg er ikke skapt som et A4 menneske, jeg er ikke skapt for å stå opp klokka seks hver eneste dag, dra på samme jobben hver eneste dag og få beskjed om hva jeg skal gjøre. Jeg vil jobbe for meg. Ikke være en slave i samfunnet. For det finnes virkelig ingenting annet jeg kunne tenke meg å jobbe med. Samtidig vet jeg ikke om jeg hadde klart å ha en sånn blogg. For jeg glemmer å ta med kameraet når jeg skal ut. Jeg glemmer å ta bilder når jeg har det gøy. Jeg glemmer å sminke meg og ta på meg fine klær til vanlig. Og jeg klarer ikke å skrive om en dag som har vært bra, når dagen egentlig var dårlig. 

  Jeg er egentlig en bra person, men jeg føler ikke at folk ser det. Jeg føler ikke at noen ser at jeg bruker dag inn og dag ut på å høre om alle venninnene til mormor, henter vann, henter brus, lager frokost, lager middag, henter posten, tar ut og inn av oppvaskmaskinen, ser på Visjon Norge, Dagsnytt 18, Sinnasnekkeren og Nyhetskanalen to timer i strekk, når jeg egentlig bare er interessert i å se på Kardashian og Life of Kylie. Det eneste folk ser er at jeg ikke har vaska eller ikke måkt snø. Og jeg føler ikke at noen ser at jeg drar på trening fire dager i uka, selvom jeg hater det så mye at jeg gråter før jeg tar på meg treningsklærne. Og selvom jeg synes det er vanskelig å jobbe, sier jeg aldri nei når jeg blir spurt. Men alle ser bare at jeg ikke jobber fult. Jeg synes det er kjempevanskelig å besøke bestefar på sykehjemmet, jeg har alltid dårlig samvittighet for at jeg ikke besøker han ofte nok. Men ingen ser at jeg virkelig prøver. Forrige gang jeg besøkte han knakk jeg sammen og begynte å gråte mens jeg satt ved senga hans og snakka med han. Og når jeg gir penger til uteliggere og tiggere så får jeg bare høre at jeg er dum som gir dem penger. Men jeg synes ikke jeg er dum. For jeg tenker at ingen velger å sitte ute i 20 minusgrader om de har et annet valg. Og jeg synes helt ærlig at jeg er kjempeflink til å sminke meg. Og det er hobbyen min. Men jeg får bare høre at jeg har altfor mye sminke og bruker altfor mye. Den eneste hobbyen jeg har er uteseendet mitt, og å ha det som hobby blir bare latterlig gjort. 

  Jeg føler virkelig aldri at jeg er bra nok. Eller at jeg får til noen ting. Og det er vondt. Jeg vet ikke hva jeg vil med dette innlegget. Eller om jeg i det hele tatt burde publisert det. Men sånn er dagen min i dag. Og jeg vil ikke late som noe annet. Nå kom lillebroren min og kjæresten hans og skal ta meg med ut for å ta sol. Takk Gud for at jeg har mennesker i livet mitt som redder meg på dårlig dager. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 22 kommentarer
 • Den jævla kjærligheten

 • Publisert: 19.02.2018, 23:12
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg visste det var feil den dagen vi begynte å snakke. Jeg visste jeg skulle holdt meg unna deg. Jeg visste at du skulle fucke meg opp. Jeg visste at det ville gjøre vondt. Men at det skulle gjøre så vondt kunne jeg aldri forestille meg. For det gjør vondt. Det gjør så forbanna vondt. Som om du stikker meg i hjertet med en kniv. Som om du vrir kniven rundt og kveler meg til jeg ikke får puste. Jeg trodde ikke psykisk smerte kunne gjøre så fysisk vondt. Men det gjør så vondt at jeg ikke lenger vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg orker ikke lenger å prøve å holde tårene tilbake. Jeg orker ikke prøve å presse frem et falskt smil. Jeg orker ikke prøve å være lykkelig, når kroppen min snart kollapser. 

  Jeg håper fortsatt det skal stå navnet ditt hver gang telefonen ringer. Jeg håper fortsatt du står der hver gang det banker på døra. Jeg ser fortsatt inn vinduet hver gang jeg kjører forbi huset ditt. Og jeg tror fortsatt det er deg hver gang jeg kjører forbi en grå bil. Jeg tenker fortsatt på deg hver gang jeg spiser favorittmaten din eller hører på favorittsangen din. Jeg drømmer om deg når jeg sover og håper fremdeles at du skal ligge ved siden av meg når jeg våkner. For hver minste lille ting minner meg om deg. Og jeg er redd for at jeg ikke skal takle dette lenger. Jeg er redd for at det aldri vil gå over. Jeg er redd for at jeg aldri vil glemme deg. Og for at sorgen og smerten skal bli for stor. For jeg vil heller dø enn å føle det jeg føler.

  Det er mye jeg angrer på. Det er mye jeg har gjort feil. Men den største feilen, var å falle for deg. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 45 kommentarer
 • Å erstatte en biologisk pappa

 • Publisert: 18.02.2018, 21:07
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg leste nettopp et sted at en stefar aldri kan erstatte en biologisk pappa, og fikk lyst til å skrive et eget innlegg om akkurat det. For er det en ting som virkelig gjør meg sint, så er det nettopp det. For dere som mener det, har dere noen gang hatt et nært forhold til stefaren deres? Har dere noen gang hatt en pappa som ikke er interessert i å ha kontakt med deg? For det har jeg. Begge deler faktisk

  Da jeg var 9 år ble mamma og pappa skilt. I begynnelsen hadde vi en vanlig ordning, vi var hos pappa annenhver helg og resten av tiden var vi hos mamma. Etterhvert var vi sjeldnere og sjeldnere hos pappa, og mer og mer hos mamma. Jeg var liten og fikk ikke med meg så mye av hva som egentlig skjedde, men jeg har fått vite i senere tid at det var noe mamma ønska. Jeg skal ikke skrive så mye mer om dette nå. Men etter en stund valgte pappa å si ifra seg foreldreretten. Og siden den gang har jeg hatt veldig lite kontakt med pappa, og det har ofte gått fler år uten at vi har snakka sammen. En stor del av oppveksten min har jeg derfor hatt sammen med bare mamma. Mamma, tre av småsøsknene mine, mormor og bestefar.

  Helt til i 2007. Da møtte mamma stefaren min, Oddy som vi kaller han. Oddy ble raskt en del av familien vår. Mamma og Oddy fikk to barn sammen, Kristoffer og Johanna. Sammen er vi en familie på åtte. Og mamma og Oddy er mamma og pappa. For at en stefar aldri kan erstatte en biologisk pappa er tull. Oddy har kjefta på meg som om jeg er hans egen datter, han er glad i meg som om jeg er hans egen datter, han har henta meg på fester, kjørt fulle venninner hjem fra byen, fiksa bilene mine, hjulpet meg å ta opp lån, flytta inn og ut av leiligheten min, tatt meg med på fotballkamper, hengt opp rullgardiner, skrudd sammen skap, betalt telefonregninger, strømregninger, bilforsikringer, pcer, telefoner, togbilletter, bussbilletter, bensin og alle andre utgifter jeg har. Han har tatt meg med på ferier. Han har kilt meg på ryggen i mange timer. Massert føttene mine, nakken min og hodet mitt. Han har klemt meg og trøsta meg når jeg er lei meg. Han har vært glad og stolt av meg når jeg har gjort noe bra. Men mest av alt har han bare vært den pappaen jeg aldri hadde. Men som jeg har nå. 

  Jeg elsker han som om han var pappaen min helt fra begynnelsen. Vi krangler som far og datter. I ungdomsårene mine var han med på å sette grenser. Han har vært med på å lære meg rett og galt. Han ønsker det beste for fremtiden min. Og det er få som har gjort mer for meg enn han. For familie er ikke alltid kjøtt og blod. Familie er så mye mer enn det. Og hvis dere noen gang skulle være i tvil, så er jeg et levende bevis på det. Jeg ble ikke født med Oddy som pappa, men nå er han pappaen min. Og den plassen kan ingen ta ifra ham.  

  Takk for at du er en del av livet mitt ❤️ Det er DU som aldri kan erstattes!


  - Følg meg på Facebook her -

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 50 kommentarer
 • Eldre er verst på sosiale medier

 • Publisert: 17.02.2018, 01:25
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Er det en ting jeg virkelig har fått erfare de siste dagene, så er det hvem som er de verste menneskene på sosiale medier. For det er ikke ikke min generasjon, eller den nye og yngre generasjonen. Det er den eldre generasjonen. Folk på over 50 år, som aldri har lært hva nettvett regler er. Gamle, bitre mennesker som slenger dritt i kommentarfeltene på facebook, bloggen og i aviser. Mamma sa her om dagen at det virker som at de bare kommenterer meningene sine, og ikke tenker på at de enkeltpersonene det handler om faktisk leser det som blir skrevet om dem. Men her om dagen fikk jeg en personlig melding fra en gammel dame på facebook, med dritt. 

  "Hei! Leser om deg i avisen i dag. Meningen din er kanskje å provosere, og meg klarer du faktisk å provosere til vanvidd. Godt du ikke er min datter. Alle bloggere inkl 12. februar innlegget ditt, føler seg mislykka. Ja! dere er det. Vær deg selv og du skal se at livet blir bedre. Hilsen Toril"

  Jeg svarte at jeg er glad for at hun ikke er moren min heller og fikk et langt og uvesentlig svar tilbake: 

  "Har to voksne gutter, en gift og en singel. De elsker mamman sin. Alle deres venner har i all tid blitt kjørt hjem etter fester, vært på utallige overnattinger og frokoster. Hadde vært en kjempesnill mamma for deg og jeg. Synes du ikke det er flaut da?"

  Som om jeg er interessert i å høre om familien hennes eller hvor bra mamma hun selv syntes at hun er. Jeg driter rett og slett i hvem hun er og hva hun gjør. Jeg ville uansett aldri hatt en mamma som sitter og slenger drit til andre på internett, og svarte:

  "og mamma elsker også meg!! og har gjort akkurat det samme for meg som du har gjort for dine barn. så jeg trenger heldigvis ingen ny mamma. hva skal jeg være flau over? jeg er en snill person som vil alle andre godt. jeg ville vært mer flau over å være deg som sitter og sprer hat på internett! DET er flaut"

  Da svarte hun ikke noe mer. Men jeg skjønner virkelig ikke hva som får gamle folk til å sende sånt til yngre mennesker. Eller til mennesker generelt. Jeg lurer på hva får dem til å tro at det er greit å kommentere dritt bare fordi det ligger på interenett? Jeg har også sett at i nesten alle kommentarfeltene til artiklene om meg og bloggen min, så er det gamle mennesker som har slengt dritt, og unge mennesker som har forsvart meg.

  Men dere eldre mennesker skal være forbilder. Dere har lært oss om mobbing. Dere har lært oss at mobbing og drittsnakk ikke er greit. Det betyr også at det ikke er greit på internett, dobbelt moralske dritt mennesker. Så kjære alle gamle mennesker som slenger dritt; vær så snill, lær dere nettvett reglene eller kom dere vekk fra sosiale medier. 


  - Følg meg på Facebook her -

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 15 kommentarer
 • Jeg savner deg

 • Publisert: 15.02.2018, 17:39
 • Kategori: Tanker og meninger
 • skrevet 02:35

  Jeg savner deg. Jeg savner visjonen om hvem du var. Jeg savner følelsen av å være lykkelig på grunn av deg. Jeg savner hvordan det å savne deg var positivt, fordi jeg visste at du savna meg tilbake. Jeg savner at du savner meg. At du forteller meg hvor bra jeg er, og hvor glad du er i meg. Jeg savner å ligge i armene dine og tenke på hvor heldig jeg er som har deg. Og hvordan et kyss kan få hele livet til å føles rett. Jeg savner følelsen av at alt kommer til å gå bra. Jeg savner nettene vi lå våkne hele natta, fordi tiden med deg var så mye bedre enn å sove. Og jeg som elsker å sove bort dagene, fordi dagene er vonde. Men med deg var er det annerledes, med deg er dagene bra. Til og med nettene. Jeg savner det. Jeg savner å tilbringe tiden min med deg. Jeg savner å sove med deg. Jeg savner å våkne med deg ved siden av meg. Jeg savner at du holder meg i hånda, å kjenne hånda di rundt min.

  Hvordan endte vi opp her? Jeg trodde aldri at dette skulle bli oss. Det gjør vondt å være uten deg. Alt er vondt. Å sove er vondt. Å våkne er vondt. Kommer du til å snakke til meg i dag? Tenker du på meg i dag? Savner du meg i dag? Jeg vet ikke. Så jeg venter. Venter på en melding. Et ubesvart anrop. Venter på at du skal si at du savner meg. Det gjør så vondt. Jeg orker ikke mer. Jeg orker ikke mer av deg. Jeg orker ikke mer av oss. Eller tanken på oss. Men likevel sitter du fast i tankene mine, og jeg vet ikke hvordan jeg skal slippe deg. I mine øyne var det bare deg. Det er fortsatt bare deg. Og jeg savner deg.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 14 kommentarer
 • Når ble seksusell trakassering ok?

 • Publisert: 14.02.2018, 07:00
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal starte dette innlegget. Jeg er rett og slett ganske sjokkert, flau og ikke minst skuffa. Etter jeg la ut innlegget "vil du se meg runke?", fikk jeg en telefon fra Drammens Tidene som lurte på om de kunne lage en sak ut av dette. Jeg tenkte at det er positivt og svarte på spørsmålene hun hadde å stille. I går kom saken ut på Drammens Tidene, og etter en stund hadde den også spredd seg til fler aviser, blant annet nettavisen. Men det som sjokkerer meg er alle kommentarene jeg fikk. Jeg er verken skuffa eller sjokkert over at jeg fikk stygge kommentarer, for det er jeg vant til. Folk elsker å hate meg. Men det de skrev er rett og slett sjokkerende å lese. 

  For hvordan kan dere mene at jeg fortjener å få ufrivillig dickpics fordi jeg har på meg den toppen? Hvordan kan dere mene at jenter som går lettkledd fortjener å bli behandla som horer? Gutter spør om å kjøpe nakenbilder av meg. Gutter sender meg bilder av penisen sin helt uten forvarsel. Straffeloven § 201 sier "den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket til det". Det vil si; det er ulovlig. Når ble det ulovlig å gå med den toppen jeg går med? Jeg trodde faktisk at vi hadde kommet lenger i 2018. Det er faktisk en stor forskjell på å legge ut bilder i en topp som viser kløft, og på å sende et bilde hvor du runker penisen din. Selvom jeg legger ut et bilde med denne toppen, legger jeg ikke med en video av at jeg fingrer meg selv. 

  Når det er sagt så vil jeg ikke si så mye mer om meg selv. For hvis dere hadde lest artikkelen så hadde dere også sett at det står "Bloggeren sier at den konstante strømmen av bilder ikke gjør henne så mye, annet enn at hun blir irritert.". Dette handler ikke om meg. Men jeg velger å sette fokus på det, fordi jeg vil gjøre problemet mer synlig. Dette er et større problem enn folk ser, og det skjer i det skjulte. Jeg har en sju år yngre lillesøster som også mottar sånne ting daglig, det er virkelig ikke greit. Dette handler ikke om meg, men om alle som utsettes for seksuell trakassering og ikke tørr å si det høyt. For å motta uønskede nakenbilder(bilder du selv spør etter og ønsker å motta er noe heeelt annet) og å bli tilbudt penger for å sende dirty bilder er seksuell trakassering. Toppen min er ikke seksuell trakassering. 

  For dette skjer med meg. Dette skjer med venninne mine. Lillesøstra mi. Det skjer til og med med andre gutter. Folk kommenterer at dette ikke er noe nytt og at det skjer med mange. Men er det ikke nettopp derfor det er viktig å sette fokus på det? Er det greit bare fordi det skjer med fler? Skal vi måtte ta forhåndsregler fordi vi veit at det skjer? Sånn jeg ser det har vi to valg. Enten kan vi være med på å uskyldiggjøre det med at "SÅNN er det", eller så kan vi være med på å stoppe det. Dere velger den enkle løsningen. Jeg velger å sette fokus på det. For jeg vil i hvert fall ikke være med på å normalisere seksuell trakassering. Og det burde ikke du heller. 

  Det forrige innlegget starta som et morsomt innlegg, men dette ble plutselig veldig mye viktigere.


  -  Følg meg på Facebook her -

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 39 kommentarer
 • Aldri bra nok

 • Publisert: 12.02.2018, 16:02
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg tror kanskje dette er den største grunnen til min depresjon, likevel er det kanskje dette jeg er mest redd for å dele. Jeg er så redd for at ingen skal forstå. Jeg føler meg så mislykka. Så verdiløs. Jeg er 23 år, bor hos mormor og jobber nesten ikke. Jeg vet at de fleste tenker at jeg er lat, men det er jeg ikke. Jeg er ikke lat, jeg er deprimert. Det føles ut som en ond sirkel. Jeg blir deprimert fordi jeg føler meg mislykka, men jeg orker ikke gjøre noe fordi jeg er deprimert. 

  Jeg føler meg mislykka fordi jeg klarer ikke å leve opp til alle forventningene samfunnet har. Jeg vet ikke hva jeg vil. Jeg vet ikke hva jeg vil studere. Eller hva jeg vil jobbe med. Jeg vet nesten ikke hvem jeg selv er. Jeg er 23 år og vet såvidt hvordan jeg setter på en klesvask eller rydder ut av oppvaskmaskinen. Jeg kan fortsatt ikke skjære brød, og det eneste jeg klarer å lage til middag er pizza og pasta. Jeg bodde et år for meg selv, men det ga meg ikke så mye kunnskap, bortsett fra å betale regninger og bruke nettbanken. Jeg ligger på sofaen hos mormor og alle tror at jeg er lat og ikke bryr meg. Men sannheten er at jeg tenker på hvordan jeg skal ha råd til å betale den neste regningen, hvordan jeg skal samle energi til å tømme oppvaskmaskinen og hva jeg skal gjøre med livet mitt. 

  Jeg har ikke fullført videregående. Jeg studerer ikke, og har heller ingen plan om å gjøre det. Jeg jobber ikke mye. Veldig lite faktisk. Og jeg klarer ikke engang å komme meg på trening så ofte som jeg vil. Jeg har ikke kjæreste. Eller barn. Eller hus. Og forrige uke solgte jeg bilen min. Jeg føler meg langt utenfor samfunnets krav. Familiens krav. Mine krav. Og det er så vondt. Det er så vondt å alltid føle seg mislykka. For sannheten er at uansett hva jeg gjør, så føler jeg meg aldri bra nok. Og i hvert fall ikke for samfunnet. Og det gjør meg deprimert. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 33 kommentarer
 • Må man like å trene, for å trene?

 • Publisert: 09.02.2018, 00:08
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I kveld har jeg vært på trening med Vic. Vi trente bein, og det var like grusomt som alltid. Heldigvis hadde vi ikke så god tid på oss i dag, så det ble en kort økt. For er det noe jeg virkelig hater, så er det å trene. Og jeg får alltid masse kommentarer om "det må være trist å trene hvis du ikke synes det er gøy", "hvorfor trener du hvis du ikke liker det?". Fordi jeg trenger det! For å holde meg i form. Fordi jeg har lyst til å gå opp en trapp uten å bli andpusten. Fordi jeg ikke har lyst til å få blodsmak i munnen hvis jeg må ut å gå. Fordi det hjelper mot angsten. Og fordi jeg ikke har lyst til å legge på meg. Men hvis dere tror jeg går inn døra til treningssenteret fordi jeg synes det er gøy, så tar dere feil.

  Jeg hater å trene. Jeg hater tanken på å trene. Jeg hater å se meg selv på trening. Jeg hater å se alle andre på trening. Jeg hater menneskene på trening. Og jeg hater å være sliten. Å være sliten er vondt. Og ikke en eneste del av meg tenker "åh dette er gøy". Det er ikke gøy å bli sliten. Og det er ikke gøy å få vondt. Jeg har virkelig problemer med å tro på mennesker som sier at trening er gøy. Like mye som jeg har problemer med å tro på mennesker som sier tannlegen er gøy. Det er ikke gøy. Trening er ikke gøy. 

  Men må jeg synes at det er gøy for å trene? Jeg har trent regelmessig i over to år, og hver gang pusher jeg meg selv dit. Det kommer aldri til å bli noe jeg liker. For som sagt; jeg liker ikke å bli sliten. Men jeg gjennomfører. Jeg går inn den døra, til tross for hvor mye jeg hater det. Og det gir meg noe. Jeg er stolt av meg selv for at jeg holder ut. Og for at jeg fortsetter uke etter uke. Jeg har innfunnet meg med at jeg ikke er, og heller aldri kommer til å bli en av de som synes at trening er gøy. Og jeg synes ikke jeg er noe dårligere enn de som liker det, og de som synes det er gøy. Jeg synes kanskje at jeg nesten er enda flinkere. Og det må være greit å hate trening!  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 13 kommentarer
 • Ikke pen nok

 • Publisert: 08.02.2018, 15:03
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg vet nesten ikke hvordan man blogger lenger. Før kunne jeg skrive uten å måtte tenke. Men hvorfor slutta jeg? Jeg elsker jo å blogge, skrive, ta bilder, få kommentarer og tilbakemeldinger fra dere. Planen var ikke at jeg skulle slutte. Men noen timer uten blogging ble til dager, dager til uker, uker til måneder, og måneder til år. Jeg bestemte meg for at jeg aldri mer skulle blogge igjen, jeg hadde blogga en siste sang, og sjansen for at jeg noen gang kom til å skrive noe her igjen var minimal. Hvorfor? Helt brutalt og ærlig; jeg følte meg ikke pen nok for å blogge.

  Blogglista kryr av pene jenter. Tynne, inspirerende jenter. Og midt i mellom dem var jeg. Halvfeit, smålubben, med en langt ifra inspirende stil. Det eneste som var tynt nok med meg var håret mitt, og det henger som regel rett ned eller er krølla sammen i en dott på toppen. Det var slik jeg følte det da jeg slutta. Bloggen ga meg fine kommentarer, masse pakker hjem i posten, men mest av alt ga den meg enda dårligere selvtillit. Den knakk meg. For uansett om jeg skrev bra tekster og fikk fler tusen delinger på innleggene mine, så følte jeg ikke at noen ville lese om meg. Jeg har aldri hatt og kommer heller aldri til å ha den bloggen folk går innpå for å lese om sminketips, se på bilder av hvor pen jeg er eller hente inspirasjon til klesstilen sin i fra. Jeg kommer alltid bare til å være meg. Halvfeit, smålubben, helt allminnelig og normal jente. Men skal det hindre meg i år gjøre det jeg elsker? Nei. 

  Jeg vil skrive lange tekster, ta masse bilder, svare på kommentarer, være en blogger og ikke bry meg. For jeg bryr meg ikke lenger. Jeg går i butikken med håret til alle kanter og pysjbukse. Jeg drar ut på byen uten BH og i hettegenser. Jeg fjerner sminka når jeg føler for det. Jeg bryr meg ikke lenger om hvordan andre synes at jeg ser ut. For jeg er pen nok. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 50 kommentarer
 • Bak smilet

 • Publisert: 05.02.2018, 18:44
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I dag har jeg spilt inn en youtube-video sammen med lillebroren min. Jeg liker lillebroren min, og jeg liker å tilbringe tiden min sammen med han. Jeg har det gøy når vi er sammen. Og på videoen smiler jeg. Jeg ser ut som en glad jente. En person som elsker livet. Jeg har også lagt ut en video av meg selv på snapchat mens jeg går tur med katten min. Og et bilde på instagram av jeg er ute på byen. Det ser rett og slett ut som at livet mitt er veldig bra, og at jeg har det veldig bra. Men sannheten er at i dag har jeg også vært hos legen. I dag har jeg tatt min første antidepressiva. I dag har jeg fått henvisning til DPS. For sannheten er at jeg er deprimert. At livet mitt er ganske annerledes enn hva det ser ut som på sosiale medier

  Jeg hadde ikke tenkt til å skrive om dette. Jeg hadde tenkt til å skrive at jeg spiste middag hos mamma og spilte inn youtube-video sammen med lillebroren min.  Jeg hadde også tenkt til å publisere outfitbilder fra lørdag. Jeg hadde ikke tenkt til å nevne at jeg har vært hos legen i det hele tatt. Men så tenkte jeg "hvorfor?". For hvorfor skal jeg skjule en så stor del av livet mitt? Hvorfor skal jeg skjule noe som er en så viktig ting i livet mitt? For dette er så viktig. Det er så viktig at andre ser at et perfekt liv ikke er normalt. Ingen tar bilde av pillene sine og legger ut på instagram. Ingen tar bilder av seg selv mens de gråter. Ingen legger ut sykmeldinga si på bloggen. Eller skriver referat fra psykologtimene sine. 

  Jeg har angst. Jeg har en depresjon. Og jeg trengte vel egentlig ingen lege for å fortelle meg det. Det vet jeg hver dag jeg våkner og ikke orker å gå opp trappa, lage frokost eller å dusje. Det vet jeg hver gang jeg er på senteret i byen alene. Eller hver gang jeg skal gå i søpla, men begynner å gråte fordi jeg ikke har energi til å gå ut. Det vet jeg hver gang jeg tenker at jeg like gjerne kunne ha vært død. Men dere vet ikke det. For dere ser ikke det. Man trenger ikke å se syk ut, for å være syk. Man trenger ikke å prøve å ta livet sitt for å være deprimert. Og man kan sitte på kafé og gå på konsert selvom man har angst. Man trenger ikke å ha rusproblemer eller å se ut som et vrak. Når jeg er ute kan man ikke se at jeg er deprimert. Når jeg legger ut ting på sosiale medier, kan man ikke se at jeg har angst.

  Jeg vil ikke ha sympati. Heller ikke oppmerksomhet. Ikke for dette i hvert fall. Jeg vil bare at fler skal forstå at man kan se frisk ut, men likevel være syk. Og jeg vil at mennesker med psykiske lidelser skal vite at selvom andre ser vellykka ut, så er de ikke nødvendigvis det. Mine nærmeste ble ikke overraska da jeg kom hjem med antidepressiva, men dere ble kanskje det. For det er så mye smerte ingen kan se. Så mye et smil kan skjule. Og så mange lidelser som gjemmer seg bak et perfekt bilde.

  For her smiler jeg mens jeg holder antidepressiva i hånda. 10 minutter før jeg tok den første pilla. Og dette er realiteten til veldig, veldig mange. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 53 kommentarer
 • Kjærlighet er dritt

 • Publisert: 02.02.2018, 00:25
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Hvert eneste hjerteslag gjør vondt. Hvert åndedrag føles som det siste. Tårene tar aldri slutt. Jeg kan ikke forstå at det kan finnes en eneste tåre igjen i hele kroppen min. Jeg vil ha deg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre uten deg. Jeg har vært hele livet mitt uten deg, likevel vet jeg ikke lenger hva jeg skal gjøre hvis du forlater meg nå. Det føles som om hele livet mitt er basert på deg. Hvis vi har det bra, har jeg det bra. Når vi ikke snakker er det som om hele livet mitt faller sammen. Du ødelegger meg, vet du det? Du river hjertet mitt i alle mulig retninger, og jeg vet ikke hvor mye lenger du kan dra før det revner. En dag er alt perfekt, en annen dag er det som om vi aldri har kjent hverandre. Det er så vondt når alt jeg ønsker er å komme meg vekk fra deg og aldri ha noe mer med deg å gjøre. Men det eneste jeg ønsker meg mer enn å glemme deg, er deg. At du skal holde meg fast og aldri la meg slippe.

  Jeg føler meg som et offer. Et offer du fant for å heve deg selv. For å bevise for deg selv at du kan kaste meg rundt som om jeg ville gjort alt for deg. Og jeg ville det. Jeg ville gjort alt for deg. Du liker makten. Du liker å se meg kjempe. Du liker å se meg slite uten deg. Du liker å se meg ha det vondt på grunn av deg. Men hvorfor meg?

  Jeg føler så sterkt. Jeg savner deg så dypt. Og jeg er så glad i deg at det gjør vondt. La meg slippe å føle mer. La meg slippe å savne deg. La meg slippe å tenke på deg. Jeg tviler på at jeg noen gang vil ha noen andre. At det finnes noen andre for meg. Jeg er så fanga hos deg. Vi snakker ikke, likevel kveles jeg av tanken på deg. Er dette kjærlighet? For hvis dette er kjærlighet vil jeg ikke oppleve mer kjærlighet. For meg er kjærlighet bare vondt. Og det sies at de sterke aldri slipper taket, men er det sant? For jeg tror at noen ganger er de sterke de som slipper taket, de som klarer å gi slipp. De som gir slipp, selvom de elsker så høyt. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 38 kommentarer
 • Kjære gutter, vi utnytter dere

 • Publisert: 30.01.2018, 22:08
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg hører ofte om fuckboys og gutter som bruker jenter, men jeg hører sjelden om fuckgirls og jenter som bruker gutter. Men let´s face it, det finnes så mange. Og hvorfor er det liksom greit at jenter bruker gutter, men ikke at gutter bruker jenter?

  For hvor mange jenter takker egentlig nei til en drink på byen eller gratis kjøring? Hvor mange jenter er bare interessert i et forhold? Hvor mange jenter er egentlig interessert i det hele tatt? Og hvor mange jenter snakker bare med en gutt? Sannheten er at mange jenter takker ja til en drink på byen, selvom hun ikke liker dere. Mange jenter ringer dere midt på natta og spør om dere kan kjøre, fordi hun utnytter at dere er snille. Mange jenter er ikke interessert i et forhold, og i hvert fall ikke med deg. Og tro meg, single jenter snakker aldri med bare en gutt. For akkurat som dere, skjuler også vi at vi snakker med andre gutter, flørter med andre gutter og har dere i reserve for moroskyld. Kanskje har du mye penger. Kanskje er du flink i senga. Kanskje er du for snill, og lar deg utnytte. Eller kanskje minner du bare om en ex. Innse det; de fleste jenter du møter vil faktisk ikke ha et forhold med deg. 

  Mange jenter utnytter dere. Mange jenter flørter med dere bare for å flørte. Fordi det er gøy. Eller fordi hun trenger noe. Mange jenter har dere på vent. Har alltid unnskyldninger for å ikke møte dere, alltid unnskyldninger for å ikke ta telefonen eller hvorfor hun ikke svarer på meldinger. Dere er et spill, en konkurranse om å få oppmerksomheten deres. Dere er et tidsfordriv. Et veddemål om hvem som får deg først. En å snakke med. En som bryr seg. En å ta konktakt med når vi kjeder oss. Og hvor mange ganger var dere egentlig bare et rebound? 

  Så kjære gutter; aldri la en jente få deg til å tro at det er du som er drittsekken, når det egentlig er henne. For bare fordi vi er jenter gir det oss ikke rett til å bruke dere som tidsfordriv. Leke med følelsene deres. Bruke dere som minibank og privatsjåfør. Eller å være luremus. Dere får ufortjent mye dritt fra oss jenter, som til tider tror at dere er verdens verste skapninger. Og husk at vi jenter ofte er flinkere til å lyve og mer utspekulerte enn dere. Vi kan lure dere trill rundt, og dere vil aldri forstå det. Det finnes mange gutter som er drittsekker, men vi jenter, er ikke noe bedre selv. 

  Del innlegget hvis du er enig med meg :)

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 13 kommentarer
 • Sliten

 • Publisert: 25.01.2018, 02:29
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg tror ikke mennesker forstår hvordan det er å være meg. Jeg tror ikke de forstår hvordan det er å være sliten på min måte. Jeg får ikke sove, men alt jeg ønsker er å sove. Sove bort de vonde dagene. "Alle" tror jeg har et søvnproblem, men sannheten er at de fleste nettene får jeg nok søvn, bare ikke nok for meg. For jeg orker ikke være våken i så mange timer av gangen. Ikke fordi jeg er trøtt, men fordi jeg er sliten. Sliten på min måte. Og det gjør så vondt. Kroppen min verker. Å gå fra senga og opp i stua gjør vondt i hver eneste del av kroppen. Tanken på å være våken får meg til å ville gråte. Så mye luft, men jeg får likevel ikke puste. 

  Dere tror jeg er lat. Dere tror jeg ikke gidder å gjøre noe. Men dere forstår ikke at det ikke handler om latskap. Jeg er så sliten. Kroppen min ligger her. Kroppen min slapper av. Men tankene mine får aldri hvile. Det gjør vondt. Ikke vondt som et skrubbsår eller et brekt bein, det gjør vondt langt, langt inn i sjela. Denne smerten stikker så dypt. Og den tar all min energi. Jeg orker ikke å gå på jobb. Jeg orker ikke å rydde eller vaske. Jeg orker ikke ta ut av oppvaskmaskinen. Jeg orker ikke å hente posten. Jeg orker ikke engang å gå på do eller å dusje. Jeg bare ligger her, og venter på å få sove. La meg få sove, la meg få hvile. La meg få en pause fra de vonde tankene. Jeg puster, men lever ikke. Jeg bare er. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 10 kommentarer
 • De små øyeblikkene

 • Publisert: 21.01.2018, 18:05
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I det siste har jeg tenkt en del på de små tingene. Det er så enkelt å fokusere på de store tingene her i livet. Vi mennesker er flinke til å glede oss til ting som bursdagen vår, julaften, sommerferien, bryllupet vårt, eller dagen vi får barn. Vi lengter alltid etter noe annet. Så mye at vi ofte glemmer å sette pris på de små tingene. De små tingene som å spise middag med familien, kjøre en tur med vennene sine, eller bare ligge på sofaen sammen med kjæresten sin, eller barnet sitt. 

  Jeg tilbringer mye tid sammen med småsøsknene mine, men jeg tror jeg ofte glemmer å sette pris på den tiden. Jeg glemmer å sette pris på alle tegningene de tegner til meg, alle gangene vi sitter i baksetet på bilen og vi synger den samme mgp-junior sangen for sjuende gang på rad sammen, eller hver gang de sovner på fanget mitt. For de vokser så fort. Og plutselig er de ikke små lenger. Plutselig synes de ikke det er gøy å høre samme sangen sju ganger på rad, eller å tegne tegninger til meg. Plutselig synes de ikke lenger det er koselig å sove på fanget mitt. 

  Eller mormor og bestefar. Siden jeg bor hos mormor tilbringer vi veldig mye tid sammen, og mesteparten av tiden kan hun være ganske irriterende. Jeg synes det kan være så kjedelig å høre om Randi, Ruth, Berit, Bertil og fru Gud veit hva. Eller at hver gang jeg nevner en person, så må jeg få hele slektstreet + livshistorien.  Eller når hun maser for tiende gang om at jeg skal parkere bilen i garasjen, hente posten, hente ved, gå i søpla, pante flasker, kjøre hit og kjøre dit. Men så glemmer jeg å sette pris på ting som at hun smører matpakke til meg når jeg skal på jobb, at hun alltid har middagen klar når jeg kommer hjem, at hun koker kakao(eller rett i koppen som vi bruker her) eller sokkene hun strikker til meg. For en dag kan hun ikke lenger strikke sokker, lage middag eller koke kakao. Hun blir gammel. Akkurat som bestefar. Jeg har alltid vært veldig knytta til bestefar. Men nå ligger han på et sykehjem, og der skal han være til han dør. Og jeg gråter hver eneste gang jeg har besøkt han. For alt jeg ønsker er bare å få bestefar tilbake sånn han var før. Da han alltid reparerte de ødelagte tingene mine, bygde hytte til oss i hagen, tok oss med på kjøreturer for å kjøpe pølse eller is, var med oss på ferier eller rett og slett bare var bestefar. Da han skjønte hva jeg mener. Og jeg hørte hva han sa. 

  Så jeg må bli flinkere til å huske på de små tingene. Jeg må bli flinkere til å sette pris på hverdagen, for det er hverdagene det er flest av. Og etterhvert så forstår vi at det er dette som var livet. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 14 kommentarer
 • Helsestasjon skaper kroppspresset

 • Publisert: 14.01.2018, 17:00
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Det er så mye snakk om kroppshysteri for tiden. Skylda legges som oftest på media. Ukeblader, serier, reklamer, aviser, bloggere og sosiale medier generelt. Det er ingen tvil om at media skaper mye press, men jeg mener at media langt ifra er den største synderen. Problemet starter så lenge før. For hva med helsestasjonen? Jeg har det stedet så langt opp i halsen at jeg gruer meg allerede til den dagen barna mine(som jeg ikke har) må til helsestasjonen.

  Jeg skal ikke legge skjul på at det har vært mange problemer med meg opp igjennom årene. Problemer jeg ikke egentlig visste selv at jeg hadde. Men mamma gjorde. Og mamma ba om hjelp. Mamma trygla faktisk om hjelp. Men fikk det aldri. For problemene mine var ikke store nok. Og problemene mine syntes ikke på utsiden. Heller ikke da hun trygla om hjelp til søsknene mine fikk vi hjelp. Vi er seks barn og mamma har bedt om hjelp til nesten alle. Men vi har aldri hatt en diagnose. Bare en pappa som prøvde å ta livet sitt og som vi ikke hadde kontakt med. Vi har nok opplevd mer enn folk flest ser. Og mer enn vi selv forstod. For hvordan kan de forvente at en 10 åring skal si "jeg trenger hjelp"? I familien min sliter vi nå med depresjon, spiseproblemer og angst.

  Men den yngste jenta i familien vår, hun er ganske bekymringsløs. Hun er ikke redd for å leke med andre, ringe på hos andre, spørre om andre vil bli med å leke. Hun har alltid noen å leke med, og mange venner. Hun synes selv at hun er den fineste i verden. Og hun har en selvtillit av det sjeldne. Hun gjorde også leseleksene til storebror da hun var fire, og kunne gange lenge før hun begynte på skolen. Johanna er rett og slett ganske unik i familien vår. 

  Helt til mamma snakka med helsesøster. For helsesøster brydde seg ikke om at Johanna kan regne og lese. Helsesøster brydde seg ikke om hvor godt Johanna fungerer sosialt. Hun brydde seg heller ikke om at Johanna har en selvtillit av det sjeldne. For det helsesøster brydde seg om, det er at Johanna veier for mye. I følge bmi er Johanna overvektig. Så mye at de mente foreldrene mine(jeg omtaler mamma og stefaren min som foreldrene mine) måtte på foreldreskole. Foreldreskole??? Med sitt 6.(!!!) barn. Er det en ting jeg vet så er det at foreldrene mine trenger ikke å gå på foreldreskole. Hun mente også at Johanna måtte til jevnlig kontroll for å veies. 

  Så kostholdet måtte gjøres om totalt. Mamma måtte føre logg over måltidene hennes. Og da Johanna hadde spist druer og paprika til kveldsmat, fikk mamma beskjed om at hun ikke kan spise druer, for det er sukker i druer. Men det beste Johanna vet er druer. Og Johanna vil ha banan til frokost, men det er sukker i banan. Og hvilke signaler sender det til en jente på seks år? Hvilke signaler sender det til Johanna når hun ikke får spise banan til frokost eller druer til kveldsmat? Og hvilke signaler sender det når Johanna må jevnlig til helsestasjonen for å veie seg? Johanna er ikke for tjukk. Johanna er kanskje litt større enn de andre i klassen, men det kommer hun alltid til å være. For Johanna er også høyere enn de andre i klassen. Og Johanna har gener som er større og beinbygning som er tyngre enn de andre. Familien min har et sunt og normalt kosthold. Men hvem vet egentlig hvordan kosthold Per i nabohuset har? Kanskje spiser han mye mer eller mer usunt enn Johanna, uten å legge på seg. Men Per er innenfor helsestasjonens grafer. 

  For helsestasjonen ser ikke på kosthold. Helsestasjonen ser på vekt og følger grafene sine. Helsestasjonen dreper selvtilliten til barn. Helsestasjonen dreper mestringsfølelsen til foreldre. Helsestasjonen setter rammer for hva som er rett og galt å veie. Helsestasjonen lager bekymringer som ikke finnes. Helsestasjonen skaper selve fasiten på hvordan en kropp skal se ut. Noen er store og noen er små, og sånn er vi skapt. Og sånn må vi få være. Johanna kommer til å få kommentarer på hvordan hun ser ut(det får vi alle). Men da må vi styrke henne til å takle kommentarene, ikke slanke henne. For Johanna er verdens fineste seksåring akkurat som hun er, og det skal ingen få ta ifra henne. 

  Del gjerne innlegget videre

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 18 kommentarer
 • Ting å gjøre med fuckboys:

 • Publisert: 11.01.2018, 15:28
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Det finnes mange psyko mennesker der ute, og jeg er en av dem. Og det finnes mange drittsekker og fuckboys der ute, og jeg har møtt på dem. Jeg liker ikke at folk fucker med meg, og jeg blir så sykt hevngjerrig. Greia med fuckboys er at det hjelper ikke å prøve å såre dem, for de bryr seg rett og slett ikke. Derfor må vi finne ting de bryr seg om, for at de virkelig skal få svi for å ha såra deg. Så derfor har jeg laget en liste over hva du kan gjøre. Jeg har ikke gjort alt selv, jeg er ofte tøffere i kjeften og tankegangen min. Men her er i hvert fall lista over ting jeg enten har gjort eller tenkt på at jeg kan gjøre. Aldri la noen fucke med dere!

  Punktere bilen hans. Hvis han har bil er denne genial. Sykt kjipt for han å komme ut og se at bilen hans er punktert.

  Knulle bestekompisen hans. Hvis du ikke bryr deg om ryktet ditt, så hvorfor ikke? Jeg er en person som har veldig lett for å gjøre alt for å ødelegge for andre, også glemmer jeg å tenke på at jeg kanskje ødelegger mest for meg selv. Så tenk dere godt om før dere gjør dette. Jeg har forresten ikke gjort det.  

  Lat som du er gravid. Altså hvor mange gutter har ikke noia for at du skal bli gravid da. Men dra den langt, lat som du tok abort og aldri fortell han at du bare fant det på. 

  Ring på leiligheten hans midt på natta og dra før han ser deg. Gjør dette fler ganger. Plag han gjerne hver natt. 

  Send en brukt tampong i posten. Tror dette er min favoritt. Jeg har aldri gjort det selv, men om du har baller til det, så gjør det. Dette er så sykt ekkelt, men så sykt fortjent. Hvis dere ikke vil bruke deres eget blod, bruk konditorfarge eller saft. Det ser ekkelt ut uansett. 

  Hell et malingspann over bilen hans. Hvis han har bil. Hvor morsomt er det ikke hvis han plutselig ser bilen sin i en annen farge enn det den var. 

  Inviter han på dobbeldate, ta med en annen gutt og spør han hvor hans date er. Dette må du gjøre med engang du skjønner at han er fuckboy, mens han fortsatt er snill. For hvis han faktisk blir med på date så er dette sykt lættis. Få han til å tro at du er daten hans, for så å ta med en annen isteden og spør hvor hans date. Så driter du han skikkelig ut. 

  Ignorer han. Dette er nok det beste tipset, men samtidig det kjedeligste. Jeg klarer i hvert fall ikke å ignorere noen, og hvis jeg først ignorer noen så er jeg virkelig ferdig med han. Ikke ring, send snap, melding eller lik noen av bildene hans på instagram. Men mest sannsynlig bryr han seg ikke uansett. 

  Del gjerne innlegget videre, så vi blir kvitt fuckboysa. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 9 kommentarer
 • Å "ikke ha et liv"

 • Publisert: 09.01.2018, 15:58
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Til alle dere som aldri blir invitert på fester. Dere som aldri blir invitert på jentekvelder eller guttekvelder. Dere som alltid er hjemme på nyttårsaften. Dere som ikke har noen å være med på 17.mai eller noen å invitere i bursdag. Dere som ikke har noen å være på russebuss med. Eller dere som ikke har noen å dra på kafé med. Kjære alle dere som føler dere helt alene om å "ikke ha et liv", jeg hadde heller ikke "et liv". 

  Jeg vet hvordan det er å aldri bli invitert. Hvordan man skammer seg over å være hjemme hver eneste helg. Hvor flaut det kan være å tilbringe nyttårsaften og 17.mai med familien. Og hvordan hele livet handler om å fremstille det som om du har "et liv". Jeg har brukt så mye tid på å overbevise andre om at jeg har "et liv" og at jeg har venner. Når sannheten er at jeg stort sett lå hjemme i senga hver eneste dag og så på serie. Jeg hadde ingen russebuss. Jeg hadde ikke  venner på skolen. På nyttårsaften måtte jeg late som at jeg var syk fordi jeg ikke hadde noen venner å feire sammen med. Og min største frykt var at alle andre rundt meg skulle se at jeg ikke hadde noe å gjøre, eller venner å være sammen med. Til slutt ble det viktigere å fremstille livet mitt som noe det ikke var, enn å faktisk leve mitt eget. 

  Jeg vet at det finnes mange som meg der ute. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som synes livet mitt var flaut. Eller den eneste som kjente på presset om å ha en hverdag lik alle andres. Og jeg kunne ønske at jeg visste det da jeg var 15 år. Jeg kunne ønske jeg forstod at jeg ikke er alene om å føle det sånn. Og at jeg hadde visst at det blir bedre. For det blir bedre. Hvem bryr seg om hvem du var på skolen om 10 år? Hvem husker hvem du var på skolen om 10 år? Det er så enkelt å tenke at årene du går på skolen er de viktigste årene i livet ditt. Men tro meg, livet ditt har fortsatt ikke begynt. Ikke bry dere om jentegjengen på russebussen. Hvor mange har 20 bestevenner resten av livet? En dag drømte jeg om å ha 20 venner, og da folk fortalte meg at det er bedre med 3 ekte venner enn 20 falske, så ville jeg ikke tro på det. For jeg trodde det eneste som kunne gjøre livet mitt bedre var å "ha et liv" og 20 falske venner.

  Men i dag vet jeg at alle vennene mine er ekte. Jeg har et liv sammen med dem. Og jeg bryr meg ikke om hva alle andre tenker. Vi lager våre egne jentekvelder. Vi drar på roadtriper sammen. Shopping sammen. Kafé sammen. Men mesteparten av tiden kjeder vi oss sammen. Uten å "ha et liv". For det er dette som er livet. Og jeg angrer på at jeg har brukt så mye tid på å ønske meg et annet. I dag er jeg stolt over familien min. Jeg elsker å tilbringe tid sammen med dem, istedenfor å skamme meg over at jeg ikke har noe annet å gjøre. Nyt livet ditt sånn det er akkurat , for om et sekund er det noe annet. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 26 kommentarer
 • Til kjæresten min

 • Publisert: 01.07.2016, 01:57
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg håper du sover godt i natt. Når du leser dette er du nok på vei til jobb. Jeg gleder meg til at du ringer å vekker meg klokka 10, slik du gjør hver dag. Jeg håper du får en fin dag i dag, gutten min. Fordi du fortjener det. Og fordi vi har vært sammen i to år i dag. Gleder meg til å ligge i armkroken din. Savner deg og ​elsker deg.

  Du betyr så mye for meg. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller hvordan jeg skal formulere meg for å sette ord på det. Du er alt. Jeg vet ikke om du noen gang vil forstå hvor høyt jeg elsker deg. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil forstå det selv engang. Kjærligheten min til deg er så stor at det finnes ikke ord. Klisjé, men sant. Kjærligheten vår er ubeskrivelig. Jeg trodde aldri at jeg skulle være så heldig. At jeg skulle ha så flaks. Men at vi to møttes er nesten for godt til å være sant. At du og jeg var på samme sted, til samme tid, det får meg til å tro på skjebnen. Jeg visste det ikke den dagen, men nå forstår jeg at det var den dagen som forandret livet mitt.

  Jeg er så heldig. Du er så snill. Jeg fortjener deg ikke, men er evig takknemlig for at du er bare min. Hele min verden snurrer rundt deg. Jeg slipper alt jeg har i hendene for å få være med deg. For det beste jeg vet er å ligge i din armkrok. Og å kysse deg gir meg fremdeles sommerfugler i magen. Jeg hadde gjort hva som helst for deg. Hvordan kan jeg fortsatt være så forelska? Hvordan er det mulig å elske et menneske så høyt som jeg elsker deg? Du forstår det ikke. Du forstår ikke hvor høyt jeg elsker deg. Og jeg forstår ikke hvordan det er mulig å bli så avhengig av et annet menneske. Du får meg til å smile. Du får meg til å le. Du gjør meg glad, lykkelig, sint, usikker og redd på en gang. Glad og lykkelig fordi du er min. Men likevel sint og usikker fordi jeg er redd for å miste deg.

  Jeg elsker deg så utrolig mye. Og jeg vet ikke lenger hvem jeg er uten deg. Du er mitt alt. Du er pusten min, og uten deg puster jeg ikke. Du er livet mitt, hjertet mitt, alt. Du er det beste som noen gang har hendt meg. Jeg elsker deg så mye at det gjør vondt. To år, gutten min.

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 4 kommentarer
 • Pray for Turkey

 • Publisert: 29.06.2016, 00:24
 • Kategori: Tanker og meninger


 • Hjertet mitt blør. Hjertet mitt blør for Tyrkia. For Istanbul. For Tyrkerne. For turistene. For de drepte. For de skadde. Og for alle pårørende og berørte. Jeg reiser til Tyrkia på mandag, og jeg er helt ærlig, litt redd. Litt redd, men mest lei meg. Det gjør meg vondt å se hva som skjer i Tyrkia. Det gjør vondt å se turistene forsvinne. Og det gjør vondt å se hvordan uskyldige mennesker blir rammet gang på gang. I kveld gråter jeg for Tyrkia. Terroren er brutal. Terroren er vond. Terroren er grusom. Ataturk er et av de aller tryggeste stedene i Tyrkia, og likevel skjer det. Det er skremmende. Og det er trist. Jeg håper dette en dag tar slutt. Og jeg håper at Tyrkia og Kurdistan en dag kan gi hverandre fred. I kveld ber jeg for alle tyrkere. For kurdere. For Istanbul. For de drepte. For de skadde. For pårørende og berørte. For Tyrkia. For verden. Og for menneskeheten. Seni seviyorum, Türkiye ❤️

  #prayforturkey #prayfortheworld

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 5 kommentarer
 • Trening og angst

 • Publisert: 28.06.2016, 15:36
 • Kategori: Tanker og meninger
 • Jeg har egentlig alltid slitt med sosial angst. De to siste årene har jeg lært meg å takle det bedre, og jeg sliter mindre og mindre med det. Likevel hender det at det henger litt igjen. Jeg hadde hatet meg selv om jeg leste dette innlegget for to år siden, men det beviser egentlig bare hvilken person jeg har blitt, og hvor mye jeg har forandret meg. Og hva har forandret meg? Trening. Det har i hvert fall hjulpet meg godt. Æsj, jeg blir kvalm av meg selv når jeg sier det. Fordi jeg veit så godt hvordan det er. Jeg veit så godt hvordan det fungerer. Og trening og sosial angst, det fungerer ikke sammen. Trodde jeg i hvert fall.

  Jeg har alltid følt meg tjukk, og i januar i år, begynte jeg å trene og spise sunnere. Den første tiden spiste jeg veldig lite og løp veldig mye. Før jeg plutselig en dag innså at jeg ville begynne å trene litt styrke. "Jeg skal dra på bodypump aleine i dag", skreiv jeg til venninna mi. Jeg hadde bestemt meg, jeg skulle gjennomføre. Så jeg møtte opp, pissredd, til felles time på fresh. Jeg var ikke redd for å trene, jeg var redd for angsten. To ting var sikkert; det kom til å være andre der, og jeg kommer til å drite meg ut. Men jeg som aldri hadde tatt en knebøy i hele mitt liv, fullførte hele timen! Og jeg har aldri vært så stolt av meg selv før. Jeg dro på en gruppetime, sammen med andre mennesker, og gjorde noe jeg aldri hadde gjort før.

  Jeg har alltid hatt et problem med å danse. Fordi jeg kan virkelig ikke danse. Jeg var den personen som ble hjemme fra fester, fordi jeg var redd for at alle andre skulle danse, og jeg bare sitte der som en tulling. Jeg husker fortsatt den dagen vi måtte danse foran hele klassen i 8.klasse. Og nå danser jeg zumba. På gruppetimer. Alene. Jeg kan fortsatt ikke danse, men jeg gjør det fordi det er trening. Og det får meg til å føle meg bra, til tross for at jeg ikke eier rytmesans.

  Jeg har verken blitt flink til å danse eller blitt noe bodybuilder. Men jeg har gått ned 8 kilo og føler meg bra. Ikke fordi jeg føler meg tynn, for det kommer jeg aldri til å gjøre. Men fordi jeg gjennomfører. Jeg satte meg et mål om å trene fem dager i uka, og det har jeg klart nesten hver eneste uke. Om det så bare er en joggetur. Og det beste av alt; jeg bryr meg ikke lenger om andre mennesker. Jeg møtte frykten min, og det er det eneste som funker. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg hater trening. Det kommer aldri til å bli noe jeg gjør fordi jeg synes det er gøy. Men det gir meg noe. Og det er verdt å fullføre de siste repitisjonene, løpe den siste oppoverbakken og danse det lille ekstra for. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 15 kommentarer