hits

helenawe

Uken som gikk..

 • Publisert: 15.01.2018, 17:57
 • Kategori: Uken som gikk
 • UKENS HØYDEPUNKT: Bloggen. Etter at jeg begynte å blogge, føler jeg at jeg har glemt sånn ca. alle problemene mine. Jeg fokuserer så mye på bloggen at jeg glemmer problemene mine. 

  UKENS NEDTUR: Jeg måtte betale for kjøring hjem fra byen. Jeg finner alltid noen som kan kjøre og betaler aldri for kjøring hjem. Det verste er at da jeg kom hjem så var det noen jeg kjenner som spurte om jeg hadde fiksa kjøring. Sykt irriterende. 

  UKENS INNKJØP: Denne genseren fra Bikbok. Mariel fant den til meg på salg og tvang med til å kjøpe den. 

  UKENS PERSON: Elias. Verdens beste lillebror og bestevenn, som ble 19 år på lørdag. Jeg elsker deg for alltid. 

  UKENS SERIE: Keeping Up with the Kardashians. Det er sjelden jeg ser på noe annet, jeg ser på Kardashian om igjen og om igjen. Jeg føler at jeg blir en Kardashian av å se på det, og noen ganger kaster jeg penger rundt meg, fordi jeg tror jeg har blitt rik. 

  UKENS MAT: Det må bli taco. Vi spiste taco på bursdagen til Elias, og det var like godt som alltid. Men jeg spiste faktisk bare en lompe, og det er sykt til å være meg as. 

  UKENS SANG: Jeg er lei meg - MARS, Karpe Diem, Arif, Unge Ferrari. Trenger jeg si noe mer? Sykt at de har fått alle disse menneskene til å lage et album sammen. Det kan ikke bli annet enn bra. 

  UKENS ØYEBLIKK: Da jeg kjøpte bakt potet etter byen på lørdag. Ingenting er som det øyeblikket du får den poteten i hånda. Det er et magisk øyeblikk. Og poteten er sykt god. Og overprisa, men ikke la oss ødelegge øyeblikket. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 10 kommentarer
 • Uken som gikk..

 • Publisert: 08.01.2018, 15:29
 • Kategori: Uken som gikk
 • UKENS HØYDEPUNKT: Sovepiller. Jeg har endelig kommet meg til legen og fått resept på sovepiller. Jeg har sovet sånn 2-5 timer om natta siden sommeren. Uansett når jeg legger meg så våkner jeg like tidlig. Og uansett hvor tidlig jeg våkner, så sovner jeg like sent. Så dette har virkelig vært et problem i lang tid. Så nå gleder jeg meg skikkelig til å få sovet ut engang i blant. 

  UKENS NEDTUR: Det var tomt for smeltost på maxburger. Altså hvordan kan det være tomt for smeltost, når hele grunnen til å spise på max er smeltosten???

  UKENS PERSON: Selin. Min aller beste venn for alltid. 

  UKENS SANG: Candy paint - Post Malone, jeg har plutselig begynt å høre på denne sangen i repeat. 

  UKENS SERIE: Vita og Wanda. Jeg har ikke sett så mye på serier den siste uka, men jeg har sett denne og så ferdig alle episodene på engang. 

  UKENS INNKJØP: Kamera. Jeg klarte ikke la være å kjøpe det, og jeg angrer virkelig ikke. Jeg trengte det så sykt for å blogge. 

  UKENS MAT: Jeg kommer sikkert til å svare pizza her hver eneste uke. Men baba er hjemme fra Tyrkia denne uken, og han lagde pizza med sucuk til meg og Selin på lørdag. Og den var sååå god at jeg har ikke ord. 

  UKENS ØYEBLIKK: Jeg kjørte meg fast i snøværet. Jeg og Sara var på vei hjem fra trening, da vi plutselig havna i kø i en bakke. Det var mange biler som stod fast på toppen av bakken, så tilslutt klarte jeg ikke komme i gang igjen etter at vi hadde stått stille. Så jeg måtte ringe etter hjelp og taues hjem. 

  UKENS QUOTE: "Selv dine verste dager har bare 24 timer", hilsen min kloke venninne, Madelen. 

  FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT HELENAPELLI
 • 8 kommentarer