Video: Tatoveringene mine

Jeg får alltid sykt mange spørsmål om tatoveringene mine. Jeg hater det spørsmålet, fordi jeg synes den ene er så sykt klein. Men jeg tenkte jeg kunne lage en video om de, så slipper jeg å fortelle om den en gang til. Fra nå av skal jeg bare sende denne videoen til alle som spør, haha. Vlog: Danmark

Heihei. Forrige torsdag var jeg med familien min til Danmark. Vi tok en dagstur til Fårup sommerland, og det har jeg selvfølgelig laget en vlog fra. Vi hadde en kjempekoselig tur! Håper dere liker videoen.Videoblogg: Min morgenrutine

Nå er det en stund siden forrige video, for da jeg var i Tyrkia slutta kameraet mitt å funke. Men mamma foreslo å bruke hårføneren og blåse på det, og nå funker det igjen(???). Så da er det klart for fler videoer. Denne gangen er det morgenrutinen min. Jeg er en person som alltid har dårlig tid, men morgenrutiner, det har jeg faktisk. Det er sykt. Videoblogg: 7 fakta om meg selv

Det er torsdag, og klart for ny video. Jeg hadde egentlig tenkt til å lage en vlogg, og har faktisk filma veldig mye. Men fordi jeg har brukt hele dagen på å bade i bassenget, så har jeg ikke rekt å få redigert den, så det må bli på mandag isteden. Sånn blir det på ferie. Heldigvis har jeg endel videoer liggende, så video blir det uansett. Her er 7 fakta om meg. Kleineste videoen jeg har laget(alle driter jo egentlig i disse faktaene hahah). 

 Videoblogg: Pakk med meg til Tyrkia

Jeg har ikke så god tid, så jeg gjorde dette på den enkle måten, og bare pakka alt mens jeg filma. Derfor har jeg jeg vært nødt til å klippe denne videoen ganske mye. Så jeg har ikke med meg så lite topper og sminke som det ser ut som, haha. Det hadde dessverre aldri skjedd, jeg har ALLTID med meg akkurat 20 kilo.

Video: A letter to my younger self

Det er torsdag, og torsdag betyr ny video dag. Jeg har faktisk allerede en video klar, denne gangen ble det et brev til meg selv som fjortis. Jeg var ganske spesiell da jeg var fjortis, hadde ikke så mange venner, og nå forstår jeg hvorfor. Derfor tenkte jeg at det kunne være morsomt å skrive et brev til "fjortis Helena". Så jeg fant frem den mørkeste foundation jeg har(ikke spør hvorfor jeg har en så mørk foundation engang), fant frem en gammel lindeberg pique og gant capsen min, og ble overraskende lik meg selv som fjortis. Denne skal være morsom, men jeg planlegger også å lage et brev til 9 år gamle meg, og den kommer til å bli litt mer alvorlig. 

 

 Vlog: Sørlandet

Da er det mandag, og det betyr at det er klart for ny video. Denne gangen blir det en vlogg fra helgen. Jeg ble ikke fornøyd i det hele tatt, og hadde egentlig alt for få klipp til at den kunne bli bra, men jeg veit om en gutt som hadde blitt veldig lei seg om jeg ikke hadde lagt den ut, så derfor legger jeg den ut likevel. For Kristoffer, som drømmer om å bli youtubestjerne, haha. Han blir forresten veldig glad for tomler opp.

Videoblogg: Hverdagssminka

I går brukte jeg hele dagen på å spille inn videoer. Jeg tenkte at jeg skulle prøve å legge ut en video hver mandag og torsdag. Det var litt mer jobb enn jeg hadde tenkt det skulle være, og jeg er absolutt ingen proff, så det får bare blir som det blir. Her kommer i hvert fall den første, og det blir hverdagssminken min som er først ut. Håper dere liker den, til tross for at jeg er sykt amatør(både på sminke og videoer, haha). 

 Videoblogg: Tyrkia 2016

Om 2 uker er vi her igjen!!