Uken som gikk..

  •   

UKENS HØYDEPUNKT: Sovepiller. Jeg har endelig kommet meg til legen og fått resept på sovepiller. Jeg har sovet sånn 2-5 timer om natta siden sommeren. Uansett når jeg legger meg så våkner jeg like tidlig. Og uansett hvor tidlig jeg våkner, så sovner jeg like sent. Så dette har virkelig vært et problem i lang tid. Så nå gleder jeg meg skikkelig til å få sovet ut engang i blant. 

UKENS NEDTUR: Det var tomt for smeltost på maxburger. Altså hvordan kan det være tomt for smeltost, når hele grunnen til å spise på max er smeltosten???

UKENS PERSON: Selin. Min aller beste venn for alltid. 

UKENS SANG: Candy paint – Post Malone, jeg har plutselig begynt å høre på denne sangen i repeat. 

UKENS SERIE: Vita og Wanda. Jeg har ikke sett så mye på serier den siste uka, men jeg har sett denne og så ferdig alle episodene på engang. 

UKENS INNKJØP: Kamera. Jeg klarte ikke la være å kjøpe det, og jeg angrer virkelig ikke. Jeg trengte det så sykt for å blogge. 

UKENS MAT: Jeg kommer sikkert til å svare pizza her hver eneste uke. Men baba er hjemme fra Tyrkia denne uken, og han lagde pizza med sucuk til meg og Selin på lørdag. Og den var sååå god at jeg har ikke ord. 

UKENS ØYEBLIKK: Jeg kjørte meg fast i snøværet. Jeg og Sara var på vei hjem fra trening, da vi plutselig havna i kø i en bakke. Det var mange biler som stod fast på toppen av bakken, så tilslutt klarte jeg ikke komme i gang igjen etter at vi hadde stått stille. Så jeg måtte ringe etter hjelp og taues hjem. 

UKENS QUOTE: “Selv dine verste dager har bare 24 timer”, hilsen min kloke venninne, Madelen. 

Siste innlegg