Ting jeg aldri skal gjøre igjen:

Jeg har gjort mye dumt i løpet av mitt 23 år lange liv. Og kommer helt sikkert til å fortsette å gjøre masse dumt. Men det er noen ting jeg har gjort, som jeg aldri kommer til å gjøre igjen, og den lista kommer her. 

Miste jomfrudommen min. Dette sier seg vel egentlig selv at jeg aldri kan gjøre igjen. Jeg mista jomfrudommen min veldig tidlig, og det er faktisk en ganske morsom historie som hører til. Men den kan jeg skrive om i et annet innlegg. 

Banke lillebroren min. Det hendte jeg gjorde det da jeg var liten. Hvis jeg ikke fikk det som jeg ville, så banka jeg han rett og slett. Nå er han mye sterkere enn meg, så det kommer nok aldri til å skje igjen.  

Synge foran hele skolen. Alle som har hørt meg synge vet at jeg er så tonedøv som det går an å bli. Jeg kan virkelig ikke synge. Men i 7.klasse fikk jeg det for meg at jeg skulle synge foran hele skolen på sommeravslutning, sammen med lillebroren min. Vi sang en sang om den døde katten min, Nussi. Sangen het “nussi nuss” og refrenget var “nussi nuss, nussi nuss, nussi nuuuusiii”. Hvis jeg noen gang får for meg at jeg skal gjøre noe sånt igjen, så stopp meg. 

Si “jakkEN min”. En periode i livet mitt fikk jeg det for meg at jeg skulle begynne å snakke som folk på vestkanten. Så jeg la om fra min egen dialekt og begynte å snakke med e-endinger istedenfor a-endinger. Så flaut. 

Være utro. Jeg har vært utro en gang. Å være utro er selvfølgelig ikke greit, men gjort er gjort. Til mitt forsvar var jeg sammen med en gutt jeg ikke likte i det hele tatt, så det stakk ikke så dypt. Heldigvis ble det slutt da jeg var utro, hvis ikke hadde jeg sikkert aldri klart å gjøre det slutt selv. Så jeg angrer ikke, men kommer aldri til å være det igjen. For planen min er at neste person jeg skal være sammen med, skal være en gutt jeg faktisk liker. 

Fiskespa. Jeg tror ikke folk som ikke kjenner meg vet hvor redd jeg faktisk er for fisk. Det er helt sykt liksom. Jeg har fullstendig angst for fisk. Men da jeg var i Kreta i høst hadde mamma så lyst til å prøve fiskespa. Jeg har alltid sagt at jeg hadde ikke gjort det for millioner. Jeg hadde fortsatt ikke gjort det for millioner, men for mamma bestemte jeg meg for at jeg kunne gjøre det. 15 minutter satt jeg med bena oppi et vann med fisker som spiste på føttene mine. Jeg tror kanskje aldri jeg har vært så redd før noen gang, men jeg gjennomførte. Og aldri, aldri igjen. 

Løpe fra regninga på resturant. Jeg og Sunniva gjorde dette for noen år siden, etter at vi hadde spist pizza på Jonas B. Det var en morsom opplevelse og jeg er glad for at jeg har gjort det. Men jeg er ikke så veldig glad i å løpe, så jeg kommer nok ikke til å gjøre det igjen. 

Slippe guttene inn i jentedusjen. Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg et sykt oppmerksomhetsbehov(har det enda), og bestemte meg rett og slett for å slippe alle guttene i klassen inn i jentedusjen etter gymtimen. Herregud, dette er jo kjempeslemt. Men jeg visste ikke bedre og skjønte ikke selv hvor dumt det var. Jeg måtte på møte med skolen, og slapp ikke unna med den. 

9 kommentarer

Siste innlegg