10 ting livet har lært meg:

Livet er urettferdig. Det finnes lite rettferdighet her i verden, og det er egentlig bare å innse med engang. Det har alltid vært urettferdig og det kommer alltid til å fortsette å være det. Og når alt føles håpløst og forferdelig urettferdig, så tror jeg bare vi må fokusere på hvor heldige vi egentlig er! For det finnes sååå mange mennesker som virkelig får oppleve hva urettferdighet er.

Du blir ikke lykkelig av å være tynn. Jeg har alltid levd i en tro om at hvis jeg bare var litt tynnere så hadde jeg ikke hatt noen problemer. Men uansett hvor tynn jeg blir, så blir jeg aldri tynn nok. Og aldri lykkelig nok. For å være tynn er faktisk ikke alt. Selvom det hjelper bittelitt, for å være helt ærlig.

Du klarer deg uten skole. Jeg får alltid høre det er sååå viktig med utdannelse i dag, du kommer ingen vei uten. Bullshit. Skole er ikke for alle, alle er ikke skapt for å gå på skole, og vet dere hva?? De klarer seg fordet. 

Rasisme eksisterer overalt. Er det en ting jeg virkelig har fått erfare gjennom livet, så er det at rasisme eksisterer. Uansett hvor mye vi prøver å lukke øynene våre for det, så eksisterer det. Overalt. Blant norske og ikke norske.

Du trenger ikke falske venner. Da jeg var yngre trodde jeg at jeg trengte alle venner jeg kunne få, og trengte så mange som mulig for å være kul. Og det skulle gjøre meg lykkelig. Men etter at jeg har kutta ut alle falske mennesker fra livet mitt, så har jeg det så mye bedre. Jeg har kanskje ikke så mange venner, men de vennene jeg har er gull verdt.

Ærlighet varer ikke alltid lengst. Å si at ærlighet alltid varer lengst er løgn. Jeg har vært i så mange situasjoner hvor jeg har fortalt sannheten, og angra etterpå. Feks når det gjelder forsikringssaker, bytte av varer, politisaker osv.. Når det derimot kommer til mennesker du er glad i og bryr deg om vil jeg si at ærlighet varer lengst. 

Penger er min verste fiende. Jeg hater penger. Jeg hater å ha penger og jeg hater å ikke ha penger. Jeg hater at når jeg har penger så tenker jeg på at jeg ikke skal bruke penger, og når jeg ikke har penger så skulle jeg hatt penger å bruke. Jeg hater å alltid tenke på penger, og jeg hater at alle andre alltid tenker på penger. Må det være så viktig??

Du kan ikke hjelpe alle. Uansett hvor mye du prøver, så vil det alltid være fler som trenger hjelp, og du vil aldri klare å hjelpe alle. Og det er greit, sånn må det være. Du er ikke mislykka av den grunn. 

“Han” er ikke verdt det. Glem han, kom deg videre. Ikke bruk tankene dine, tårene dine, energien din eller tiden din på en gutt som rett og slett gir faen i deg.

Det går over! Jeg tror dette må være det viktigste jeg har lært i livet. Uansett hvor vondt ting gjør, og hvor mye du tror at du aldri kommer til å komme deg over smerten, så gjør du det!! Enten går det bra, eller så går det over

23 kommentarer

Siste innlegg