Kjære gutter, vi utnytter dere

Jeg hører ofte om fuckboys og gutter som bruker jenter, men jeg hører sjelden om fuckgirls og jenter som bruker gutter. Men let´s face it, det finnes så mange. Og hvorfor er det liksom greit at jenter bruker gutter, men ikke at gutter bruker jenter?

For hvor mange jenter takker egentlig nei til en drink på byen eller gratis kjøring? Hvor mange jenter er bare interessert i et forhold? Hvor mange jenter er egentlig interessert i det hele tatt? Og hvor mange jenter snakker bare med en gutt? Sannheten er at mange jenter takker ja til en drink på byen, selvom hun ikke liker dere. Mange jenter ringer dere midt på natta og spør om dere kan kjøre, fordi hun utnytter at dere er snille. Mange jenter er ikke interessert i et forhold, og i hvert fall ikke med deg. Og tro meg, single jenter snakker aldri med bare en gutt. For akkurat som dere, skjuler også vi at vi snakker med andre gutter, flørter med andre gutter og har dere i reserve for moroskyld. Kanskje har du mye penger. Kanskje er du flink i senga. Kanskje er du for snill, og lar deg utnytte. Eller kanskje minner du bare om en ex. Innse det; de fleste jenter du møter vil faktisk ikke ha et forhold med deg. 

Mange jenter utnytter dere. Mange jenter flørter med dere bare for å flørte. Fordi det er gøy. Eller fordi hun trenger noe. Mange jenter har dere på vent. Har alltid unnskyldninger for å ikke møte dere, alltid unnskyldninger for å ikke ta telefonen eller hvorfor hun ikke svarer på meldinger. Dere er et spill, en konkurranse om å få oppmerksomheten deres. Dere er et tidsfordriv. Et veddemål om hvem som får deg først. En å snakke med. En som bryr seg. En å ta konktakt med når vi kjeder oss. Og hvor mange ganger var dere egentlig bare et rebound? 

Så kjære gutter; aldri la en jente få deg til å tro at det er du som er drittsekken, når det egentlig er henne. For bare fordi vi er jenter gir det oss ikke rett til å bruke dere som tidsfordriv. Leke med følelsene deres. Bruke dere som minibank og privatsjåfør. Eller å være luremus. Dere får ufortjent mye dritt fra oss jenter, som til tider tror at dere er verdens verste skapninger. Og husk at vi jenter ofte er flinkere til å lyve og mer utspekulerte enn dere. Vi kan lure dere trill rundt, og dere vil aldri forstå det. Det finnes mange gutter som er drittsekker, men vi jenter, er ikke noe bedre selv. 

Del innlegget hvis du er enig med meg 🙂

13 kommentarer
  1. Herlig at en jente setter seg ned og skriver et slikt innlegg. Tusen takk! Du traff spikeren veldig på hodet i forhold til det jeg selv har opplevd og tenkt flere ganger. Det er kun én setning jeg er uenig med deg i: “Vi kan lure dere trill rundt, og dere vil aldri forstå det.” 😉 Men det skal dere få lov til å gå rundt og tro så lenge dere vil. 😉

  2. Dere jenter har mange knep når det gjelder sjekking. Man lærer av sine blemmer og det finns nok av fisk i havet.

  3. Det er som bjørn her sier. du traff spikeren rett på hodet. kunne ikke vært mer enig. dette var utrolig bra skrevet. Godt å høre at det er noen av det motsatte kjønn som faktisk bryr seg genuint om oss fra det andre kjønn 🙂

  4. Hei. Kan se at sikkert endel oppfører seg sånn. Og veldig bra du setter ord på det. Men personlig kjenner jeg meg ikke igjen i en eneste ting her. Jeg kjøper min egen drikke ute, nettopp for at jeg ikke vil skape noe rom for misforståelser eller forventninger. Er Trofast og er jeg i forhold har jeg kun partneren min i fokus. Og jeg er stolt av partneren min. Når jeg er singel, så har det aldri hendt jeg har date/flørte med flere på en gang eller “holdt gutta på gress”. Er faktisk såpass kjedelig at jeg ikke flørter når jeg er singel engang og siste som kunne falle meg inn, er å flørte med andre, når jeg er i et forhold. For meg handler forhold og kjærlighet om likeverd og respekt. Lever etter prinsippet: Vær mot andre, som du ønsker andre skal være mot deg. Selv har jeg en tendens til å være for snill, med de følger det får innimellom for både hjerte og stoltheten. Men la gå. Tenker at å være god og snill, ikke er den som gjør feil, eller er dum. Det vil i så fall være de som utnytter, spesielt bevisst… Sånt har jeg veldig lite respekt for! Samme hvilket kjønn det gjelder.

  5. Ja, det er nok lett å utnytte gutter/menns ønske om forhold eller sex. Det er jo og har alltid vært høyere etterspørsel etter ei gjennomsnittlig kvinne enn en gjennomsnittlig mann. Fordi kvinner blir mye mindre tiltrukket av gjennomsnittlig attraktive menn eller mindre attraktive, enn omvendt. Så generelt kan kvinner utnytte kanskje 75 prosent av menn, mens 25 prosent av menn kan utnytte 100 prosent av kvinner. Av den enkle grunn at de 25 prosent beste mennene er så ekstremt ettertraktede.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg