Et døgn i Oslo

Dette har vært et ganske sykt døgn, og jeg har rett og slett ikke rukket å blogge før nå. Jeg finner på så mye rart, dere som følger meg på snapchat har sikkert fått med dere hva jeg fikk for meg å gjøre i går, men jeg tenkte å fortelle mer om det i et eget innlegg.

Jeg og Selin dro som sagt til Oslo. Der vorsa vi hos Sara, sammen med et par venninner av henne, før vi dro ut på byen. Vi dro til et sted som heter Angst. Hvem kaller et utested for Angst??? Men det var ganske bra og vi koste oss så mye. Vi har en sånn greie med at jeg og Sara alltid mister hverandre på byen, det gjorde vi denne gangen og. Så jeg og Selin endte opp på et nach på Majorstuen. Jeg hater nach, hater å sove borte og drar alltid hjem, men i går var det faktisk skikkelig gøy. Mer om det senere, haha. 

Så i dag våkna jeg og Selin på majorstua, gikk til Bogstadveien og spiste på Burger King. Så tok vi trikken til Oslo S, og så gikk det opp for meg at jeg hadde mista lommeboka mi. Selin fikk ringt til Burger King og fant ut at den lå der, så da var det bare å ta trikken tilbake igjen til Majorstua, hente den, og ta trikken tilbake til Oslo S. 

10 kommentarer

Siste innlegg