8 ting dere ikke visste om meg

Jeg har operert puppene mine. For et år siden tok jeg brystreduksjon, for å gjøre puppene mine mindre. Jeg angrer ikke i det hele tatt, og er veldig glad for at jeg gjorde det. Dette tenkte jeg faktisk å lage et eget innlegg om. 

Jeg har skikkelig telefonangst. Jeg tørr ikke ringe andre, og jeg tar ikke telefonen når ukjente nummer ringer meg. Hvis jeg absolutt må ringe et sted, så får jeg Selin til å ringe og late som at hun er meg. 

Jeg har hatt lappen i fem år. I går var det faktisk fem år siden jeg hadde oppkjøring og fikk lappen. Det er helt sykt hvor fort tiden går, for jeg husker denne dagen som om det var i går. Jeg var så redd for å ikke klare det, men jeg bestod på første forsøk, og følelsen av å få “midlertidig kjørebevis” i hånda kommer jeg aldri til å glemme. Det første jeg gjorde var å hente lillebroren min og ta han med på kjøretur, vi synes det var helt sykt å tenke på at jeg kunne kjøre bil, og nå har han lappen selv liksom. Tiden går altfor fort. 

Jeg elsker å bli kilt på ryggen. Det er virkelig det beste jeg vet. Jeg er generelt over gjennomsnittet glad i å bli kost med. Men å bli kilt på ryggen er det beste av det beste as. 

Jeg takler ikke forandringer. Dette er virkelig et stort problem. Ting må være som det alltid har vært, hvis ikke så klikker det for hodet mitt. Hvis jeg f.eks. skal på resturant, må jeg for det første gå på samme resturanten hver gang. Og for det andre så må jeg sitte på samme bord hver gang. Tradisjoner kan ikke gjøres om på. Og på julaften i år begynte jeg å gråte fordi gavene mine ikke lå på samme sted som de alltid pleier, da ble det rett og slett for mye for meg. Haha, jeg er skada. 

Jeg drikker minst fire iskaffe om dagen. Og jeg lurer på hvorfor jeg aldri får sove om natta? Jeg har begynt å drikke såå mye iskaffe. Jeg lager ofte min egen med kaffe, sukketter og mandelmelk. 

Jeg har et langt notat på telefonen med sinte meldinger. Nå høres jeg vel enda mer skada ut. Men jeg har seriøst et langt notat med meldinger jeg skal tenke på om jeg skal sende. Når jeg blir sur så skriver jeg ofte veldig mye stygt, så jeg har lært meg at jeg skal skrive meldinga på notater, vente til jeg har fått roet meg ned, og sende meldinga hvis jeg fortsatt har lyst etter at jeg har fått roet meg ned. Som regel sender jeg den ikke, og er veldig glad for at jeg ikke gjorde det heller. Nå har notatet blitt veeeldig langt. 

Jeg heier på Besiktas. Et tyrkisk fotballag. Jeg synes tyrkisk fotball er mye morsommere enn annen fotball. Det er alltid masse drama, alltid røde kort og ting man ikke ser andre steder. 

21 kommentarer

Siste innlegg