Ukens spørsmål | Tyrkia, Tyrkia, Tyrkia, pikk i Tyrkia++

Hvor i Tyrkia er dere? 
Vi er i Mahmutlar, litt utenfor Alanya. 

Hvor lenge skal dere være i Tyrkia? 
I ca. 2 uker, vi reiser hjem 19.april. 

Er det varmt der nede nå?
Ja, det er ganske varmt. Varmere enn en norsk sommer. På kvelden er det litt kjølig, men det er egentlig bare deilig. Noen tyrkere går fortsatt i dunjakke på kvelden, haha. 

Hvor er bikinien din fra?
Den er fra Cubus.

Hvilket hotell bor dere på? 
Vi bor ikke på hotell. Pappaen til Selin er tyrker, og han har leilighet og bor her nede. Så vi bor hos han. Det er perfekt! Han lager mat til oss, fikser taxi til oss, pruter for oss, kjenner folk og generelt fikser ting for oss. Han er såå snill, og vi får hjelp til alt vi trenger. Og å ha leilighet gjør at vi føler oss hjemme, og vi kan gjøre de samme tingene som vi gjør hjemme, hver for oss, og bare være oss selv. 

Hvorfor drar dere til tyrkia nå, det er jo ikke bra vær der nå? 
Haha, jo. Altså nei, ikke som midt på sommeren, men det er sol og over 25 varmegrader. Men vi dro nå fordi vi vil og fordi vi kan. Vi har vært her i April før, så vi visste at det er varmt nok. I tillegg var det billig flybilletter, og vi trenger som sagt verken hotell eller leilighet. 

Hvor er jakka fra? 
Monki. Selin fant den dagen før vi skulle reise, og sendte bilde av den til meg. Så jeg fikk det for meg at jeg måtte ha den for å reise med den. 

Kan du vlogge mens du er på ferie? 
JA! Jeg har filma siden jeg dro og har til og med begynt å redigere første vlogg. Vi filmer HELE tiden. 

Hvordan går det med bestefaren din?
Åh, så sykt hyggelig at du spør. Men det går vel egentlig ikke så bra. Han er dårligere enn noen gang, og det er rett og slett bare sykt trist å se han sånn. Men jeg besøkte han dagen før jeg dro, og da kjente han meg i hvert fall igjen. Det er en stund siden han har gjort. 

dro du til tyrkia bare for å få pikk?
Jeg kan få pikk hvor jeg vil i verden hvis jeg vil, så nei. 

Dette ble sykt mye Tyrkia-spørsmål. Men det er de spørsmålene jeg har fått, så da er det vel det dere lurer på. Hvis dere lurer på noe til neste gang, så må dere gjerne stille spørsmål i dette innlegget 💛

10 kommentarer

Siste innlegg