Ukens spørsmål | Tror jeg på Gud, trekant med Selin++

Hva fikk deg til å begynne å trene igjen? Jeg tenker hver eneste dag at jeg skal trene, og det har jeg gjort hele tiden. Den eneste forskjellen på nå og før, er at jeg oftere orker å gjennomføre det. Det er rett og slett bare at jeg har det bedre, så jeg orker mer.

Hvem heier du på i VM? Nå er jo VM over, men jeg heiet på Belgia fra start. Jeg likte også Portugal, Island, Brasil og Peru faktisk(på grunn av Paulo Guerrero). Jeg synes derimot at begge finalelagene fortjente å spille finale. Åå, det er så trist at VM er over.

Går du fortsatt til psykolog? Ja, jeg skal dit i morgen faktisk. Jeg har alltid ment at alle mennesker burde snakke med en psykolog, men etter å ha gått dit selv, så tenker jeg at det har faktisk ikke Norge kapasitet til. Jeg føler meg veldig til bry, og får nok ikke lov til å fortsette å gå dit så mye lenger. 

Hvordan finner du alle de kule veggene du tar bilder foran? Jeg og Selin drar ofte rundt og leter etter fine steder å ta bilder, haha. Vi finner mange kule vegger fordi vi bruker mye tid på å finne det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror du på Gud? Siden onkelen din er prest? Ja, jeg tror på Gud. Men jeg tror ikke på religion. Jeg har faktisk veldig mange tanker rundt akkurat dette, så kanskje jeg skal lage et eget innlegg om det? 

Hvor lenge var du sammen med han du skrev om på bloggen? Vi var aldri sammen.

Wow, så fine bilder! Hvilket filter bruker du? Tusen takk 💕 Jeg redigerer bildene mine i photoshop, og bruker dessverre ingen filter.

Så flinke dere er til å redigere video! 😀 Bruker dere ett spesielt program? 😀 Tusen takk! Vi bruker iMovie til å redigere alle videoene i.

Hvor hen i Tyrkia er det? 😀 Vi var i Mahmutlar, litt utenfor Alanya. I videoen er vi litt forskjellig steder i nærheten av Alanya. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør deg glad? Familien min og Selin. Pluss katten min, fine kommentarer og likes.

Kunne du hatt trekant med SelinJa, det kunne jeg #friendshipgoals

Er ikke du med i reklamen til DNB? Jo, det er jeg. Jeg ser at den har fått en del kritikk, men det orker jeg ikke å ta stilling til. Jeg synes at reklamen ble bra, og at folk leter etter ting å kritisere for. Reklamen kunne selvfølgelig hatt med fler mørkhudede mennesker, men nå ble det ikke sånn. Hele poenget med reklamen var at du ikke kan se hvordan mennesker er utifra et bilde, så da spiller det vel ingen rolle om du er hvit, gul, svart(eller hvit utenpå og svart inni, sånn som meg). Hudfarge betyr ingenting!

Besøker du ofte graven til bestefaren din? Ganske. Jeg besøker den ikke sånn veldig ofte, men jeg er der sånn ca. to ganger i uka. Jeg vil ikke at graven til bestefar skal være et sted jeg føler at jeg måå gå til, men et sted jeg har lyst til å gå til. Derfor drar jeg bare dit når jeg har tid og lyst. Eller så sitter jeg en del ved havet, jeg har nemlig en teori om at det er der bestefar er. 

Hvis dere lurer på noe til neste gang, så må dere gjerne stille spørsmålene her 🙂 

14 kommentarer

Siste innlegg