Ukens spørsmål | flytte til Tyrkia, uvenn med Selin++

3 ting som får deg til å smile i hverdagen? Hvis jeg skal svare tre ting og ikke mennesker, så blir det mat, sminke og bloggen. Tror jeg. Jeg har tenkt lenge på denne, men stort sett alt jeg kom på gikk under “mat”, haha.

Vil du se meg runke? Nei, jeg vil ikke se deg runke. For hundrede gang. Hva får deg til å tro at du er noe mer spesiell enn alle de andre som spør?

Hvor kjøper du sminke? Jeg kjøper sminke på veldig mange forskjellig steder. Coverbrands, Blivakker, Beautybuy, Kicks, Sephora, Kylie Cosmetics, altså, denne lista stopper ikke.

Har ikke du og Selin hatt trekant? Nei, det har vi ikke. Jeg fikk forresten veldig mange hyggelig tilbud(haha) etter at jeg svarte at jeg kunne hatt trekant med Selin. Noen ville faktisk ta oss med på spa og hele pakka. Men det skjer nok ikke, selvom jeg sa at jeg kunne hatt det, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er du og Selin uvenner? Eller ikke like gode venner lenger? siden dere er ikke så mye sammen. Jeg og Selin er bestevenner, og like gode venner som vi alltid har vært. Vi var faktisk ute sammen i natt, og kom akkurat hjem fra nach. Men Selin jobber hver eneste dag, så vi har nesten ikke tid til å møtes. Det er sykt kjipt og jeg gleder meg til hun er ferdig med denne jobbmåneden her!! Til og med lillesøstra mi synes at det er lenge siden hun har sett Selin, hun ringer henne nesten hver dag.

Hvor lang tid bruker du på et blogginnlegg? 1-2 timer. Noen ganger litt mer, men sjelden under en time.

Ikke et spm kanskje, men jeg synes du skal bo litt i Tyrkia. Så sykt hyggelig! Jeg ville ta med denne, selvom det ikke egentlig var et spørsmål. Jeg synes det er så koselig når dere som leser bloggen min tenker på hva som hadde vært bra for meg å gjøre. Så jeg tenker å svare på denne på neste spørsmål.

Skal du flytte til Tyrkia? Jeg har veldig lyst til å flytte til Tyrkia, Selin og jeg har snakket masse om det. Og jeg tror at om vi finner en måte vi kan bo i Tyrkia på begge to, så kommer vi til å flytte dit for en periode. Om ikke så altfor lenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva ville du tatt med deg på en øde øy? Åh, jeg klarer aldri å svare noe fornuftig på sånne spørsmål. Jeg ville først og fremst hatt med hele familien min og Selin, men samtidig så ville jeg ikke utsatt dem for å måtte være på en øde øy, haha. Så jeg tror at jeg hadde tatt med meg katten min.

Hvilken BH størrelse bruker du? Jeg vet faktisk ikke. Jeg bruker veldig sjelden BH, og hvis jeg først bruker BH så bruker jeg Calvin Klein fra Tyrkia, haha. I de bruker jeg L, tipper at det ville vært M i de vanlig størrelsene fra den orginale Calvin Klein.

Hvorfor er du veldig pen? Haha, tusen takk ❤︎ It’s all fakeeee, mye sminke. Neida. Jeg vet ikke?  

Still gjerne spørsmål hvis du lurer på noe til neste uke 🙂 

11 kommentarer

Siste innlegg