Ukens spørsmål | favoritt minne denne sommeren, sex med en tyrker+++

Kunne du hatt sex med en tyrker? Ja, sjansen er større for det enn for med en norsk, haha. 

Mahmutlar mi burasi/Er dette Mahmutlar? Evet, Mahmutlarda oturuyorum biz/Ja, vi bor i Mahmutlar. 

Har du leilighet i Tyrkia? Hvis ja – hvor? Har selv leilighet i Oba. Nei, jeg har ikke leilighet i Tyrkia. Vi bor hos Baba, som er pappaen til Selin(for dere som har lurt på dette). Han bor her nede, og han har leilighet i Mahmutlar. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du er babe as, kan jeg få nummeret ditt? Tusen takk, men nei. Det var en periode folk fant nummeret mitt og faktisk begynte å ringe og sende meg meldinger, fordi de ville kjøpe nudes??? Det er altfor mange syke mennesker as. 

10 ting du vil gjøre i august? Ligge på stranda, ta tatovering, dra til Konya, få fin feed på instagram, spise masse tyrkisk mat, dra på båttur, dra til Side, se på solnedgangen med bestevennen min, feste, bli brun, og smile og le masse. 

How are you? I’m actually very good, thank you ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur länge ska du vara i alanya? Vi vet ikke helt enda. Vi kjøpte bare billett en vei, så vi har ikke billett hjem. Men vi blir til September i hvert fall. 

Savner du vennene dine i Norge? Ja, jeg savner noen veldig få venner hjemme i Norge. Men jeg har i grunn fler venner her enn det jeg har hjemme i Norge. Mest av alt savner jeg familien min mens jeg er her. 

Favoritt minne denne sommeren? Åå dette var vanskelig. Jeg var veldig flink til å nyte den tiden jeg var sammen med familien min i sommer, og ikke bare tenke på å reise til Tyrkia. Det er jeg veldig glad for nå, for jeg har hatt en såå fin sommer sammen med familien. Men jeg tror mitt favoritt minne denne sommeren er noe så lite som da Johanna, mamma og jeg sov ute på verandaen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

What is best for you, Turkey or Norway? I think maybe Turkey, but I’m not sure. I love the turkish lifestyle, but my family is not here. 

Har du hatt sex siden du kom til Tyrkia? Nei.

Hvem er det som bruker å ta bildene av deg, slik som i bildet ovenfor? Er det alltid Selin? Det er nesten alltid Selin. Hvis jeg gjør noe spesielt sammen med noen andre, så tar selvfølgelig de jeg er med bilder av meg. Småsøsknene mine Kristoffer og Johanna tar faktisk en del bilder av meg, jeg har lært dem opp tidlig. Men det er ingen andre enn Selin jeg drar rundt med for å ta bilder. 

Tenkt å ta fler tatoveringer? JA!!! 

Hvis du lurer på noe til neste gang, så er det bare å stille spørsmål i innlegget her 🙂 Eller på snapchat: helenapelli. 

12 kommentarer

Siste innlegg